AcasăTEHNOLOGIEAngelina Jolie a "rupt" Instagramul în două la numai 48 de ore...

Angelina Jolie a „rupt” Instagramul în două la numai 48 de ore de la debut. De ce plânge Jennifer Aniston?

jolie bidenAngelina Jolie a "rupt" Instagramul în două la numai 48 de ore de la debut. De ce plânge Jennifer Aniston?

Angelina Jolie a intrat în rândul lumii. În urmă cu 48 de ore şi-a făcut şi ea cont de Instagram. În prima postare, actriţa de la Hollywood le-a vorbit admiratorilor ei despre situația din Afganistan și despre femeile și copiii care se află acum în pericol, după ce talibanii au cucerit capitala afgană Kabul și au preluat puterea.

De asemenea, într-un editorial publicat tot vineri în revista americană TIME, Angelina jolie a transmis că „îi este rușine” de modul în care SUA s-au retras din Afganistan, subliniind în același timp că acest război nu trebuia să aibă „un astfel de deznodământ”.

Jolie a detronat-o pe Aniston

Fosta soţie a lui Brad Pitt este un mare hit pe Instagram. Contul ei a depăşit un milion de urmăritori în doar trei ore. Lui Jennifer Aniston i-a luat peste cinci ore, în octombrie 2019, pentru a atinge acest număr.

Acum, vedeta din Maleficent are peste 2 milioane de urmăritori. Iar postările Angelinei sunt departe de a fi obișnuite. Jolie şi-a făcut cont pentru a atrage atenţia asupra situaţiei disperate din Afganistan.

A primit o scrisoare din Afganistan

În prima ei postare pe Instagram, actrița americană în vârstă de 46 de ani a făcut publică o scrisoare pe care a primit-o de la o adolescentă din Afganistan, care denunță că drepturile și libertăților lor încep să fie pierdute, subliniind că „suntem din nou închiși”.

În acest moment, oamenii din Afganistan își pierd capacitatea de a comunica pe rețelele sociale și de a se exprima liber.

Așa că am venit pe Instagram pentru a împărtăși poveștile și vocile celor din întreaga lume care luptă pentru drepturile de bază ale omului”, a scris Angelina Jolie în prima ei postare pe platforma deținută de Facebook.

author avatar
Andrei Ștefan
608 afisari

3 COMENTARII

 1. Pai ia nu intelege ce a spus Putin?
  Putin a zis ca America nu a invatat sa pastreze tradițiile altor popoare. Traditia lor spune sa lupte cu raul. In traditia afgana raul e ascuns in femeie care e de fapt radacina raului. Traditia e traditie.

 2. Ce telenovela. Ce-i mai mancam din palme. Ce liberi erau afganii cu pacificatorii pe capul lor. Niste incoruptibili care au ocrotit statul de drept si lupta impotriva coruptiei afgane. De exemplu un presedinte care din fuga a scapat milioane de dolari in urma. Bani munciti corect in slujba oamenilor liberi de catre el sau poate de haremul lui care s-a bucurat de libertatea de a munci pentru el.

 3. Proasta de Angelina, n’a terminat liceul nici ea nici fostul sot, nu se intreaba cum de au nimerit-o scrisorile din Afganistan.
  Si cand a invatat Angelina limba pastuna?
  Ca sa crezi o proasta ca asta trebuie sa fii foarte, foarte prost.
  Dar asa’i viata, prostii ii cred pe altii mai prosti ca ei si incearca sa le vanda prostii.
  Nici o surpriza sunt destui prosti pe lume din care 2 milioane gata sa o creada pe Angelina cu scrisorile ei venite de la Mi6.

Comments are closed.

Zenville