AcasăȘTIRI EXTERNEZidul lui Trump s-a dărâmat, a venit apa și l-a luat! -...

Zidul lui Trump s-a dărâmat, a venit apa și l-a luat! – FOTO

zidZidul lui Trump s-a dărâmat, a venit apa și l-a luat! - FOTO

Zidul lui Trump, ridicat la granița cu Mexicul, a fost grav avariat de inundații. O porțiune a zidului din statul Arizona a fost distrusă de intemperii.

Fotografiile publicate de site-ul Gizmodo par să arate secțiuni ale zidului parțial construit rupte de ploile musonice care au lovit Statele Unite în ultima perioadă. Agenţi vamali şi de pază a frontierelor SUA au confirmat, potrivit ziarului The Tucson Sentinel, că inundaţiile „istorice” la frontiera Statelor Unite cu Mexicul sunt la originea acestor distrugeri, între care mai multe porţi metalice larg deschise scoase din balamalele lor, iar în unele cazuri împotmolite în noroi şi în moloz.

Ploile musonice au provocat inundaţii severe în regiune în ultimele zile, ameninţând să depăşească recordul precipitaţiilor din 1964.

Prejudiciul este uriaș

Conform site-ului Gizmodo, prejudicii importante au fost cauzate zidului de frontieră, ale cărui costuri se ridică la mai multe miliarde de dolari, în zona San Bernardino Ranch, situată între Douglas, Arizona şi San Bernardino Wildlife Refuge.

Când Donald Trump și-a lansat campania prezidențială în 2015, spunând „Nimeni nu construiește ziduri mai bine decât mine”, lumea s-a îndoit de afirmațiile sale. Trump a insistat că „marele zid” pe care urma să-l ridice la granița sudică a SUA, pentru a ține departe migranții nedoriți, va fi „impenetrabil, înalt, puternic, frumos”.

La fel ca alte declarații ale fostului președinte, care și-a făcut un nume în construcții, afirmația nu a stat în picioare. Se pare că nici zidul.

author avatar
Andreea Vlad
404 afisari

3 COMENTARII

  1. TRAINIC CA SI COPAILE LUI MACIUCA !!.
    ZIDUL SPALA NISTE SUTE DE MILIOANE !!,IAR CALITATEA ERA DOAR PE HARTIE ,E DE RASUL CURCILOR !

  2. Ce titlu schizofrenic! Ziariciu handicapati si semi-analfabeti, ca Andreea Vlad, au ramas la stadiul de ” grădi „. Asta e nivelul.

  3. A venit apa si l-o luat iar unchiuletu nu l-a mai renovat si zidul Mexicului s-o daramat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger