AcasăȘTIRI EXTERNEZelenski, vedeta festivalului de film de la Cannes! Mesajul lui „Bobiță al...

Zelenski, vedeta festivalului de film de la Cannes! Mesajul lui „Bobiță al Ucrainei” pentru colegii actori – VIDEO

volodimir zelenskiZelenski, vedeta festivalului de film de la Cannes! Mesajul lui „Bobiță al Ucrainei” pentru colegii actori - VIDEO / captură video

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a intervenit marți seară de la Kiev într-un mesaj video la deschiderea a celei de-a 75-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes.

Apariţia sa a stârnit surpriză în sală şi ovaţie din partea publicului format din regizori și actori: „Este necesar ca cinematograful să nu facă fi tăcut.”, a transmis Zelenski.

Festivalul de la Cannes, deschis de Volodimir Zelenski

În timpul discursului său, care a fost tradus live în franceză și apoi în engleză, Zelenski a făcut mai multe referiri la filme, inclusiv „Marele dictator” al lui Charlie Chaplin, o satiră despre Adolf Hitler și nazism făcută în 1940, înainte ca SUA să intre în al Doilea Război Mondial, potrivit hollywoodreporter.com.

El le-a cerut regizorilor să nu rămână indiferente în fața războiului. „Cei mai brutali dictatori ai secolului al XX-lea iubeau cinematograful”, a remarcat Zelenski, care a subliniat ironia că filmele care au fost făcute despre acești dictatori sunt „documentare și știri îngrozitoare”.

„Cinematograful o să tacă ori o să vorbească despre asta?”, a întrebat el. „Avem nevoie de un nou Chaplin care să ne demonstreze astăzi că cinemaul nu este mut (…) Ura va dispărea în cele din urmă, dictatorii vor muri”, a adăugat el, pe un ton serios.

A făcut mai multe referiri la filme celebre

Zelenski a făcut referire, de asemenea, la o replică din filmul lui Francis Ford Coppola despre Războiul din Vietnam, Apocalypse Now, citând: „Îmi place mirosul de napalm (un amestec incendiar de agent de gelifiere și o substanță petrochimică volatilă, n.r.) dimineața”, menționând că invazia și bombardarea orașelor ucrainene de către Rusia „a început tot dimineața”.

„Sunt sigur că dictatorul va pierde. Vom câștiga acest război. Glorie Ucrainei!”, și-a încheiat Zelenski intervenția.

author avatar
Andreea Vlad
724 afisari

9 COMENTARII

    • Zelenski, vedeta festivalului de film de la Cannes!
      ATENTIE !!! ACEST ARTICOL A FOST INTERZIS PE ZIARE.COM
      CEI CE CRITICA ARTICOLELE DE PE ZOAIE.COM SUNT CENZURATI SAU STERSE CONTURILE !

      ANALFABETII FALSI JURNALISTI , COPISTI SI PLAGIATORI , de pe Site-ul Ziare.com SUNT UN PERICOL PENTRU DEMOCRATIA DIN ROMANIA
      CENZURA SI INSULTE GROSOLANE , CALOMNII SI DENIGRARI PENTRU CINE NU SUNT DE ACORD CU MINCIUNILE SI PROPAGANDA PUPIN CURISTA A POSTACILOR ziare.com

      DEZINFORMARE TOTALA SI ARTICOLE DE O IMBECILITATE GREU DE IMAGINAT !! RUSINEA PRESEI ROMANESTI ZOIAE.COM UN SITE DE FALSI JURNALISTI
      GREATA JURNALISMULUI

  1. Acest gunoi nazist drogat Jeglensky plictiseste pe toata lumea doar prostii si occidentul naiv poate sa l creada

  2. ASA, CA INTRE EI..MARIONETELE…MULTI DINTRE EI….ANGELINA JOLIE SPRE EXEMPLU PENTRU GRUPAREA GLOBALISTILOR..II BATE DUMNEZEU CU PARUL ..
    CA PE ANGELINA ASTA ATAT DE PLANSA DUPA UCRAINA….UN ROL SI ATAT!

    SI ZELENSKI LA FEL…UN ROL PENTRU DISTRUGEREA UCRAINEI…PRAF O FACE SI APOI ORI ATARNA IN STREANG ORI IN PARADISUL VERDE…

  3. Daca nu ai jidani sa te introduca sau sa ti-o introduca de la Eurovision la Oscar si Nobel nu iei nimica. Acum nu orice tolomac se si cheama artist precum nici Renoir nu e manelist sau fata de la pag 5… Deci asta cu artist e teribil de limitata.

  4. Mai, eu propun ca pe histrion sa-l impaiati ca pe Lenin si sa-l expuneti unde doriti, eventual sa-l plimbati intr-un turneu mondial, daca chiar e aatat de valoros incat nu se mai poate nimic fara ”cuvantarile” lui de aspic turcesc dulce (rahat).NE-AM SATURAT.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger