AcasăȘTIRI EXTERNEZelenski va publica o carte cu discursurile ținute în timpul războiului. Când...

Zelenski va publica o carte cu discursurile ținute în timpul războiului. Când va apărea în librării

volodimir zelenskiZelenski va publica o carte cu discursurile ținute în timpul războiului. Când va apărea în librării

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, intenționează să publice o colecție a discursurilor sale ținute în timpul războiului. Introducerea va fi scrisă chiar de președintele ucrainean.

Va include, de asemenea, o prefață a lui Arkady Ostrovsky, editorul The Economist pentru Rusia și Europa de Est. „Un mesaj din Ucraina” este titlul ales al cărții, ce va fi publicată pe 6 decembrie, transmite AP.

Cartea va include o nouă introducere scrisă de președintele ucrainean

Potrivit prestigioasei editori britanice Penguin Random House, cartea va include 16 discursuri selectate personal de Zelenski, care vor „explora călătoria Ucrainei din 2019 și până în prezent”.

În introducere, Volodimir Zelenski explică tot ce a învăţat el despre sine şi Ucraina de la începutul conflictului cu Rusia.

„Sprijinirea Ucrainei nu este o tendinţă, o memă sau o provocare virală. Dacă vrei să înţelegi de unde suntem, ce vrem şi încotro mergem, trebuie să înveţi mai multe despre cine suntem. Această carte te va ajuta să faci exact asta” – Volodimir Zelenski.

Toate veniturile obținute în urma vânzărilor vor fi donate fondului United24, controlat de Guvernul Ucrainei. Banii sunt direcționați spre ministerele guvernamentale, pentru a acoperi nevoile stringente. Potrivit AP, un exemplar al cărții lui Volodimir Zelenski se va vinde, în Marea Britanie, cu 69 de lire sterline.

author avatar
Andreea Vlad