AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Zelenski s-a răzgândit, NU mai vrea pace cu Rusia!...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Zelenski s-a răzgândit, NU mai vrea pace cu Rusia! „Vom lupta în codrii, pe câmpii, pe ţărmuri şi pe străzi!”

Volodimir ZelenskiZelenski s-a răzgândit: va continua războiul! L-a citat pe Churchill în discursul adresat Camerei Comunelor din Marea Britanie

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a ținut marți un discurs istoric în fața parlamentarilor britanici, solicitând ajutor sporit din partea Marii Britanii. În plus, Zelenski i-a solicitat premierului Boris Johnson să-i ajute țara să lupte împotriva „statului terorist”, Rusia.

Discursul liderului de la Kiev s-a ținut în aplauzele parlamentarilor, într-o sală plină ochi. Acesta a povestit despre tehnicile și armele folosite, dar a amintit totodată despre crimele de război ale căror victime au fost soldații ucraineni sau civili, care au murit în condiții cutremurătoare.

„Vă rog, sporiţi presiunea sancţiunilor împotriva acestei ţări (Rusia) şi vă rog recunoaşteţi această ţară drept un stat terorist şi vă rog asiguraţi-vă că cerul ucrainean este sigur… Vă rog asiguraţi-vă că faceţi tot ceea ce trebuie făcut”, a transmis preşedintele ucrainean.

Zelenski anunță că nu va renunța

Volodimir Zelenski a promis că nu se va lăsa învins în această luptă sângeroasă, astfel că este dispus să continue atacul împotriva inamicilor pe toate fronturilor, indiferent de prețul pe care îl va plăti.

„A fi sau a nu fi, aceasta este întrebarea pentru noi acum. Nu vom renunţa şi nu vom pierde. Vom lupta până la sfârşit pe mare, în aer, vom continua să luptăm pentru pământul nostru, indiferent de preţul plătit.

Vom lupta în codrii, pe câmpii, pe ţărmuri şi pe străzi”, a stransmis Zelenski, parafrazând unul dintre cele mai faimoase discursuri ale celebrului şef al guvernului britanic, Winston Churchill, din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

În urmă cu o zi, Zelenski afirma că nu mai vrea să insiste pentru obţinerea aderării Ucrainei la NATO, una dintre problemele care au motivat oficial invazia rusă în ţara sa, într-un interviu difuzat de postul american ABC. De asemenea, părea dispus la compromisuri în privința renunțării la cele două republici separatiste din estul țării.

author avatar
Andreea Vlad
881 afisari

6 COMENTARII

  1. Ba nemernicule cu idei neclare in cap si care iti joci tara la ruleta nu mai cere ba ajutor ca tu nu vei supravietui poporului tau care vorvintelege ce unealta esti pe pielea lor!!! Fa ba pace ca doar aia te scapa!!!

  2. MASCARICIUL ASTA A REGIZAT BINE DOAR IMAGINEA LUI SI-SI SACRIFICA CETATENII CU MULTA SENINATATE: BARICADE, COCTEILURI MOLOTOV. SANTURI SI FETE -MILITAR MASCATE CA TERORISTII ARABI. TRAGEDIE GREACA CU PONOASELE TRASE DE POPU;LATIA DE RAND. CA INTOTDEAUNA…..NICI PUTIN NU E SANATOS DAR NU EXISTA DECAT MNASA DE NEGOCIERI…ALTFEL, CU CAT SE AMANA, DEVINE UN DEZASTRU PENTRU INTREAGA LUME…INCLUSIV PENTRU MARELE LICURICI….CASTIGATORUL, DACA SE POATE SPUNE ASA, VA FI CHINA. …SI ASTA E UN LUCRU NU PREA BUN.

  3. Omul este actor si crede ca asta-i un rol jucat pe scena. Lupta bah pana la capat cu un colos ca Rusia pana o sa muriti toti. Treaba voastra. Nu ne amestecati si pe noi.
    Intre timp NATO a securizat flancul estic al aliantei. Spor la murit, idiotule!

  4. Tuzzz’ dumnezeii ma-tii de scamator si toti banditii care-ti dicteaza foaia de parcurs ! Crapati-as capatana Zelenski !
    Spunele gorilelor mancurte de la vami care au luat SPAGA de sute si mii de EUR de la refugiati sa lase barbatii sa treaca alaturi de familii !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger