AcasăȘTIRI EXTERNEZelenski, primit cu „huo” în Polonia! Fermierii au luat cu asalt Varșovia

Zelenski, primit cu „huo” în Polonia! Fermierii au luat cu asalt Varșovia

Producătorii polonezi de cereale au avertizat în mod repetat că sunt afectați de importul masiv de cereale ucrainene fără taxe vamale.

Fermierii polonezi au amenințat că ar putea perturba vizita președintelui Volodimir Zelenski la Varșovia, din cauza nemulțumirii legate de cerealele ucrainene care le-au inundat piața.

Fermierii polonezi sunt furioși din cauza cerealelor

Zelenski urmează să ajungă miercuri în capitala Poloniei, cu scopul de a mulțumi guvernului de la Varșovia pentru ajutorul consistent oferit de la debutul invaziei Rusiei. Însă producătorii polonezi de cereale au avertizat că ar putea ieși în stradă pentru a „strica” ocazia, scrie The Guardian.

„Varșovia ar trebui să se gândească mai bine la acest lucru”, a declarat Marcin Sobczuk, șeful Asociației fermierilor din Zamość, într-un interviu acordat site-ului polonez de știri Interia. El a declarat că asociația este pregătită să „strice” vizita președintelui ucrainean. „Există o mulțime de idei, dar este prea devreme pentru a vorbi despre asta”, a spus Sobczuk.

Principala problemă a fermierilor polonezi – dar și a celor celor români și bulgari – este cea legată de cerealele ucrainene.

author avatar
Andreea Vlad
1.256 afisari

12 COMENTARII

  1. cerealele ukrainiene trebuiau numai sa tranziteze tarile est europene în drum spre tarile sarace cum pretindeau…de fapt cerealele sant a firmelor americane si vest europene care au terenurile agricole acolo…..numai minciuni si hotii pe fata ale rachetilor si stapînilor lor….

  2. Niște putiniști sadea acești fermieri polonezi și lipsiți de simțul umorului. Niște conspiraționiști. Cel mai faimos comendiant nazist din istorie le vizitează țara și ei se plâng în loc să râdă în hohote.

  3. De fapt cine aduce cerealele din Ucraina in Romania,si cu aprobarea cui ? Nu cumva cu aprobarea guvernului meu,sub inaltul patronaj al Esuatului si cu acordul sau chiar la ” indicatiile ” lui ? Ca doar nu vin cerealele singure ca proastele nestiind pe unde sa o ia,ca sa ajunga unde trebuia,in Africa,asa cum se stabilise ?

  4. De fapt cine aduce cerealele din Ucraina in Romania,si cu aprobarea cui ? Nu cumva cu aprobarea guvernului meu,sub inaltul patronaj al Esuatului si cu acordul sau chiar la ” indicatiile ” lui ? Ca doar nu vin cerealele singure ca proastele nestiind pe unde sa o ia,ca sa ajunga unde trebuia,in Africa,asa cum se stabilise ?

  5. Slava pu lii si mi ze ria asta umana, cred ca ii are la mana pe sata nele de la da vos, cum? Prin copii ce ii trimitea la sa ta ni sti, sa ii vi ole ze si sa ii mal tra te ze, zdrențele astea ce ne conduc. Alta explicatie nu am pentru tupeul je gu lui asta uman

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri