AcasăȘTIRI EXTERNEZelenski, o nouă lovitură dată lui Putin! Restricțiile au legătură directă cu...

Zelenski, o nouă lovitură dată lui Putin! Restricțiile au legătură directă cu Rusia

Volodimir ZelenskiZelenski, o nouă lovitură dată lui Putin! Restricțiile au legătură directă cu Rusia

Consiliul Naţional de Securitate şi Apărare al Ucrainei (echivalentul a CSAT din România) a interzis activitatea partidelor politice pro-ruse în perioada în care legea marţială este în vigoare.

Volodimir Zelenski a anunţat decizia, într-un mesaj video, sâmbătă seara, potrivit Reuters. Președintele ucrainean a anunțat restricțiile care vizează activitatea a 11 partide politice din Ucraina, inclusiv cele care au legături cu Rusia.

Zelenski a spus că printre cele vizate de restricții este și Platformă de opoziție – Pe viață. Acesta este cel mai mare partid pro-rus și are reprezentanți în Parlament.

Partidele pro-ruse, interzise în Ucraina

Alte formațiuni politice care au activitatea restricționată sunt Partidul Sharia, A noastră, Blocul de opoziție, Opoziție de stânga, Uniunea Forțelor de Stânga, Stat, Partidul Socialist Progresist din Ucraina, Partidul Socialist din Ucraina, Socialiști și Blocul lui Vladimir Saldo.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a înaintat lunea trecută parlamentului un proiect de lege care vizează prelungirea legii marțiale cu încă 30 de zile începând cu 24 martie, potrivit site-ului președintelui, relatează Reuters.

author avatar
Andreea Vlad
379 afisari

2 COMENTARII

  1. Deci eroul de la Ucraina a interzis opozitia si noi ne bucuram. Pai daca ne bucuram asteptam si noi interzicerea UDMR, FDGR si interzicerea altor limbi pe teritoriul nostru. Sa facem si noi ca eroii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...
proger