AcasăȘTIRI EXTERNEZelenski, mesaj tăios pentru Viktor Orban, chiar în ziua alegerilor parlamentare din...

Zelenski, mesaj tăios pentru Viktor Orban, chiar în ziua alegerilor parlamentare din Ungaria

viktor orbanZelenski, mesaj tăios pentru Viktor Orban, chiar în ziua alegerilor parlamentare din Ungaria

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski îl acuză, într-un videoclip postat sâmbătă noaptea, pe premierul maghiar Viktor Orban că este un apropiat al Moscovei.

Liderul de la Kiev l-a atacat dur pe Orban chiar în ziua alegerilor parlamentare, care se desfășoară duminică, 3 aprilie.

Volodimir Zelenski a vorbit deschis despre care este situația la zi în războiul cu armata rusă.

„Sunt tot mai multe steaguri ucrainene în zone care au fost ocupate temporar. Suntem conştienţi că inamicul are rezerve pentru a creşte presiunea în est. Care este obiectivul trupelor ruseşti? Vor să captureze atât Donbasul, cât şi sudul Ucrainei. Care este obiectivul nostru? Să ne apărăm pe noi înşine, libertatea noastră, teritoriul nostru şi poporul nostru”, a declarat Volodimir Zelenski.

Președintele Ucrainei a elogiat „curajul şi rezistenţa” celor care apără oraşele ucrainene, dar a spus din nou că ţara sa nu a primit încă suficiente sisteme moderne anti-rachetă din partea aliaţilor occidentali.

Zelenski, acuzații directe: „Este singurul din Europa care îl susține pe Putin”

La finalul mesajului de pe Telegram, după ce a prezentat situația din Ucraina, Volodimir Zelenski l-a acuzat pe Viktor Orban că are legături puternice cu Rusia și că nu este sincer.

„Aceasta se cheamă onestitate, care domnului Orban îi lipseşte. Probabil a pierdut-o undeva, în timpul contactelor cu Moscova”, a spus Zelenski.

author avatar
Andreea Vlad
584 afisari

5 COMENTARII

  1. Cand a fost puși de sârbi sa recunoască ca americanii sunt criminali ca au omorât copii si civili in Iugoslavia, sluga asta jalnica de actor, a fugit rupând pământul. O sluga tot sluga rămâne, un nazist ce vrea ca Europa sa fie distrusa industrial ca sa se închine americanilor, asa cum face el. Bravo Orban, sa speram ca vei câștiga si nazismul american nu acaparează Europa in totalitate

  2. Zelemski este un cocalar stalinist deoarece cine nu-i cu el e cu Rusia. Acuzatiile aduse Ungariei sunt o grava insulta la adresa democratiei despre care cocalarul american Zelenski nu stie nimic. Cat timp mai sunt terorizati oamenii de acest ins categoric puscariabil. Violenta verbala a lui Zelenski impotriva celor care nu-i sunt complici este urmatoarea violentei criminale savarsite in Ucraina ,impotriva ucrainienilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger