AcasăȘTIRI EXTERNEZelenski, mesaj disperat către NATO: "Avem nevoie de asistenţă militară. Ruşii au...

Zelenski, mesaj disperat către NATO: „Avem nevoie de asistenţă militară. Ruşii au folosit bombe cu fosfor”

Zelenski natoZelenski, mesaj disperat către NATO: "Avem nevoie de asistenţă militară. Ruşii au folosit bombe cu fosfor"

Volodimir Zelenski a avut o intervenţie prin video-call la summit-ul NATO de la Bruxelles. El a cerut Alianţei să furnizeze ţării sale „un ajutor militar fără restricţii”, pentru ca ea să poată face faţă armatei ruse, pe care Kievul o înfruntă pentru moment „în condiţii inegale”.

Preşedintele Ucrainei a susţinut că şi Rusia îşi foloseşte întreg arsenalul.

Zelenski a dezvăluit că ruşii au folosit bombe cu fosfor

Zelenski a acuzat Rusia că foloseşte „bombe cu fosfor” în Ucraina, la o lună de la începutul invaziei ruse. „În această dimineaţă , au fost folosite bombe ruseşti cu fosfor. Au fost ucişi din nou adulţi şi copii”, a adăugat el.

Tot joi, într-o intervenţie prin videoconferinţă în parlamentul Suediei, Zelenski a spus că Ucraina se luptă pentru securitatea întregii Europe şi ar trebui să fie membru deplin al Uniunii Europene.

Nu ne luptăm doar pentru poporul ucrainean, ci şi pentru securitatea Europei. Am arătat că merităm să devenim un membru deplin al UE”, a afirmat Zelenski.

„Este timpul să se meargă înainte cu această decizie şi sunt convins că ne veţi susţine şi cu acest lucru”, le-a spus preşedintele ucrainean parlamentarilor suedezi.

A cerut din nou sancţiuni pentru Rusia

Volodimir Zelenski a făcut apel la noi sancţiuni împotriva Rusiei şi a cerut ajutorul Suediei pentru reconstrucţia Ucrainei atunci când războiul se va încheia.

„Vreau ca la aceasta să participe companii suedeze, arhitecţi suedezi, statul suedez, poporul suedez”, a spus el. „Vom reconstrui pentru oameni, pentru Europa”, a adăugat Zelenski.

author avatar
Andrei Ștefan
664 afisari

6 COMENTARII

  1. ,,Președintele rus Vladimir Putin i-a spus vineri lui Donald J. Trump că a ordonat executarea a 12 ingineri internaționali de arme biologice pe care forțele ruse i-au capturat în Kiev și în alte orașe ucrainene, a spus o sursă Mar-a-Lago aflată la curent cu conversația.
    Putin i-a numit pe ingineri criminali transnaționali, spunând că Ucraina nu va mai fi un teren propice pentru „ciumă” occidentală, un cuvânt pe care l-a folosit adesea pentru a face referire la instalațiile de arme biologice și la sindicatele traficului de copii.
    La ordinul lui Putin, comandantii i-au decapitat unul câte unul pe cei 12 criminali.
    Putin a spus că i-a capturat în viață pentru că a vrut să trimită un mesaj clar, nediluat, directorilor consorțiilor de arme biologice care au fabricat arme de distrugere în masă pe pământul ucrainean.
    „Putin i-a spus lui Trump că execuțiile au fost filmate și că va trimite videoclipul persoanelor responsabile cu construirea acelor laboratoare. El a spus, de asemenea, că doi americani „murdărie și mizerie” se numără printre criminalii ucisi, si că un videoclip cu decapitarea lor va fi trimis la DARPA”, a spus sursa noastră.
    Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) este o agenție de cercetare și dezvoltare a Departamentului de Apărare al Statelor Unite, responsabilă de dezvoltarea tehnologiilor emergente pentru utilizare de către armată. Putin a susținut că DARPA a controlat două unități de cercetare biologică/chimică în centrul Ucrainei. „Ei bine, președinte Putin, cred că știi ce faci și, sincer, cred că ai ideea potrivită.
    Ceea ce se întâmplă cu aceste laboratoare este o mare rușine și o catastrofă”, a răspuns Trump.
    În încheiere, Putin i-a spus președintelui Trump „Războiul aproape s-a încheiat”.’’

  2. ,,Toate McDonald-urile din întreaga lume au fost închise după ce FBI a descoperit că au servit carne umană. Închiderile au implicat și Cemex, Heinz, Red Ruby Rings, Red Shoes și Keystone Foods de la TerraMar, toate folosite pentru eliminarea cadavrelor. Oficial găsiți toate restaurantele McDonalds închise de la Covid. Căutați orașul New York, Kuta Bali, Victoria, Australia de Sud ca punct de plecare.
    Găsiți toate fabricile de carne procesată din întreaga lume care au primit Rona’d: plăcinte cu carne, rulouri cu cârnați, prăjituri și orice alte tipuri de carne procesată. Începeți cu Greggs.
    FBI a găsit rămășițe ale multor oameni la furnizorul de carne McDonalds:
    Khazarii sunt cei din spatele McDonalds. Acum găsiți proiectul TerraMar. Grupul Operațiunea submarină Epstein/Maxwell. Acolo strâng bijuteriile de pe fundul oceanului. Toți acei copii torturați, violați, uciși și mâncați sunt îngropați și introduși în bijuterii. Vezi acele inele roșii cu bijuterii pe care le poartă și Clubul Pantofilor Roșii (toți membrii poartă pantofi roșii, inclusiv Papa). Vezi și Cemex & Heinz. Au folosit CV-19 ca scuză pentru a închide McDonalds din întreaga lume.’’
    https://www.mcdonalds.com/us/en-us/about-our-food/meet-our-suppliers/

  3. Bai jidanski de Zelenski, mai bine lupta si tu, vorba aia a prietenilor tai din Deep State-ul amerlok, pana la ultimul ukro-na-zi, asa sa faci !! ha ha ha 🙂 lasa gargara, bai elevul lui Klauss Schwabb, toti stiu ca tu esti numai o papusa de paie, ai vrea tu ca sa atragi si pe altii in razboiul vostru murdar, dar e mai bine asa, sa se omoare numai ukro-na-zi cu salbaticii aia de rusnaci, cu cat ramaneti mai putini, cu atat mai bine pentru toti oamenii integi la cap, care nu s-au aruncat la fenta la faza cu Plandemia, si nu se arunca la fenta nici la faza cu razboiul vostru fals ruso-rus, acolo toti sunteti un fel de rusi tampiti de tot, asa ca rariti-va cat mai mult, noi va tinem pumnii acum, iar la sfarsit o sa va dam pumni in cap, sa iti vina mintea la loc, bai tradatorule globalist !! Jos cu toti nazistii globalisti, m o a r t e tuturor celor din batalionul a z o v !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger