AcasăȘTIRI EXTERNEZelenski, mesaj direct pentru ruși, după mobilizarea parțială anunțată de Putin: „Protestați,...

Zelenski, mesaj direct pentru ruși, după mobilizarea parțială anunțată de Putin: „Protestați, fugiți sau…” – VIDEO

volodimir zelenskiZelenski va publica o carte cu discursurile ținute în timpul războiului. Când va apărea în librării

Președintele ucrainean s-a adresat direct populației ruse, joi, după ce liderul de la Kremlin a anunțat, recent, o „mobilizare parțială” în Rusia, în contextul războiului din Ucraina. Declarațiile șefului de la Kiev vin după ce deja rușii au ieșit în stradă, miercuri, pentru a protesta anti-mobilizare, mulți dintre ei ajungând în arest.

Îndemnând rușii să protesteze împotriva ordinului lui Putin de „mobilizare parțială” împotriva Ucrainei, Volodimir Zelenski a declarat, în discursul său zilnic, că 55.000 de soldați ruși au murit de la începutul războiului, în februarie, potrivit ndtv.com.

„55.000 de soldaţi ruşi au murit în aceste şase luni de război”, a declarat Zelenski.

Zelenski le spune rușilor că a venit timpul să aleagă

Vreţi mai mult? Nu? Atunci protestaţi! Ripostaţi! Fugiţi! Sau predaţi-vă” armatei ucrainene, a mai spus liderul de la Kiev, conform sursei citate.

Președintele ucrainean le-a mai transmis cetățenilor ruși că e timpul să aleagă.

„Pentru bărbații din Rusia, aceasta este o alegere de a muri sau de a trăi, de a deveni infirm sau de a-și păstra sănătatea. Pentru femeile din Rusia, alegerea este să-şi piardă soţii, fiii, nepoţii pentru totdeauna sau să încerce totuşi să îi protejeze de moarte, de război, de o singură persoană”, a mai spus liderul de la Kiev.

Pe pagina de Facebook a lui Zelenski a apărut un video cu declarațiile președintelui, însoțit de un mesaj scris, în care se explică faptul că liderul de la Kiev a ales să le vorbească cetățenilor ruși chiar în limba rusă.


Deja încă de miercuri oamenii au ieșit în stradă, pentru a protesta față de anunțul lui Putin. Pe străzi au ieșit și polițiștii, care au făcut rețineri în rândul protestatarilor. Imagini de la aceste proteste au apărut pe rețelele de socializare. Peste 1.300 de persoane au fost arestate miercuri la demonstrațiile din Rusia, după anunțul privind mobilizarea parțială, amintește sursa citată.

author avatar
Andrei Coman
323 afisari

13 COMENTARII

    • Rusii cand se retrag , avanseaza pentru ca in Rusia este mai periculos sa te retragi decat sa avansezi.

  1. Asta e ca mesajul pentru sexul anal-Protestati,fugiti(daca puteti),sau stati capra si zambiti cu gura lui Iliescu

  2. Bai zdreanta globalista de Zdrelinski, bai comendiantule ratat, toti stiu ca tu esti numai un om de paie, ca daca nu executi ordinele primite, te executa prietenii tai de la cia 🙂 NU uita, ziua in care o sa primesti cadou niste ciuperkute nucleare peste Kiev, de o sa ramana acolo intreg numai bunkarul tau azovist-banderist de neam prost 🙂 O sa mai conduci numai niste sate de langa Kiev, atata tot, as aca lasa vrajeala, ca nimeni intreg la cap nu merge sa moara epntru niste nazisti imputiti ca voi, sau pentru rusnacii aia salbatici dusi total cu pluta 🙂 Sunt destule locuri si insulite micute in lumea asta unde e liniste si relax, iar intre timp va tinem pumnii, si urmarim cu deosebita ingrijorare escaladarea situatiei, speram ca sa fie toata Ukro-na-zia un imens camp de gheata nuclear 🙂 Sa nu uiti sa bagi banane in tine in fiecare zi, bai agariciule azovist imputit de la Kiev 🙂

  3. Lasa, ca asa le trebuie si rusilor, ca au luat pamant de la noi si alti vecini, ca sa faca ukraina mare, desi stiau, ca ukrainienii sunt fascisti. Acum și-o iau.

  4. A, sunt zeci de feluri de a scapa.
    prima e de a fugi din tara legal.
    2 fugi pe NV granita rusa e vasta.
    3 te dai diliu la cap
    4 te dai bolnav te doare de ex in cur
    5 te ascunzi de arcan
    6 te maschezi in domnisoara
    7 te impusti in mana sau picior te decoreaza erou apoi te lasa la vatra o duci bine pana mori de batraneti
    8te predai fortelor ucrainiene
    9 iti arunci hainele le rupi in copaci o sa zica ca esti pulverizat
    10 dezertezi si te ascunzi in paduri
    11 sai din avion elicopter balon in primul rau
    12 iti impusti cu colegii ofiterii si subofiterii apoi le zici ca au vrut sa ca ucida si tot asa…
    Pt tinerii rusi…
    Cel mai bune e sa dai foc la centrul de recrutare. Dar cel mai bine e la sediul central al recrutilor.

  5. Eu le-am zis ca sa iasă în februar la razmerita ca nu au alta sansa dar au cazut pe tanjeala. Era vremea lor istorica de sacrifici la raspantii.

  6. Pamanturile ni le-au luat pentru Ucraina un georgian,Stalin, si un ucrainean,Hrusciov.Rusii nu au nici o legatura dar asa sunteti dresati de propaganda.

  7. FU…TU…TE N GURA DE EXCREMENT,DIAREEA LUI ROBINET. SPER SA TE TRANSFORMI IN ….PETARDA INTR O ZI, GUNOIULE…………

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Accident grav. Cinci răniți, după ce un microbuz s-a izbit de un copac, în Gorj

Un accident grav, în care a fost implicat un microbuz, a avut loc miercuri în județul Gorj. La fața locului au intervenit de urgență...

Reacţia DURĂ şi încisivă a lui Piedone după ce Nicuşor Dan a anunţat că rezolvă problema traficului în 2035: „Ai dat căruța în gard,...

Nicuşor Dan a venit cu un termen "optimist" pentru bucureşteni: problema ambuteiajelor din Capitală va fi rezolvată în 2023.”Analizăm concluziile studiilor de fundamentare care...
proger