AcasăȘTIRI EXTERNEZelenski le-a dat ORDIN primarilor americani: "Terminaţi cu oraşele înfrăţite cu Rusia!"

Zelenski le-a dat ORDIN primarilor americani: „Terminaţi cu oraşele înfrăţite cu Rusia!”

volodimir zelenskiMotivul HORROR pentru care Zelenski îi sfătuiește pe soldații ruși să-şi tatueze numele înainte să vină la război

Volodimir Zelenski le-a cerut primarilor din SUA să întrerupă legăturile cu oraşele ruseşti cu care au relaţii de „înfrăţire”.

Preşedintele Ucrainei a vorbit la adunarea primarilor imediat după vicepreședintele Kamala Harris, a criticat Chicago, Jacksonville, Florida, Portland, Oregon, San Diego și San Jose, California, pentru menținerea legăturilor cu orașele surori din Rusia.

„Tiranilor nu trebuie să li se permită să se bucure de legături cu lumea liberă”, le-a transmis Zelenski primarilor din SUA.

Ekaterinburg, oraş înfrăţit cu San Jose

Zelenski le-a reamintit americanilor că cele mai letale rachete ruseşti sunt proiectate şi fabricate la Ekaterinburg. „Care, apropo, este încă un oraş înfrăţit cu San Jose”, a spus liderul de la Kiev.

De asemenea, Zelenski le-a cerut primarilor să îşi implice oraşele în eforturile de reconstrucţie din Ucraina.

„Nu te scuza, nu menține relații cu Rusia”, a spus domnul Zelensky, al cărui discurs a primit aplauze de la primarii și angajații orașului care s-au adunat la Reno, Nevada.

author avatar
Andrei Ștefan
497 afisari

5 COMENTARII

  1. Dar ce ar fi ca justitia din Ucraina sa inceapa sa stranga bani si de la oligarhii ucrainieni si de mana cu oligarhii rusi, ca intr-un pas al ștrengharului cu cateva miliarde hop se zideste Ucraina? Uite oligarhul Mariupolului a zis ca reface el orasul si fabrica. Simplu.

  2. A ha ha, bai jidanule din Kiev, in loc sa dai ordine, mai bine megri tu personal la fiecare oras din asta din US of A, si la primarii care nu fac cum zici tu le dai cate un cap in gura, si s-a terminat cu joaca democratica, ce tot atat delirezi si aberezi zilnic, bai Zelinski, ai si alte lucruri de facut, de pilda sa omori toti vorbitorii de limba rusa din Ukro-na-zia, iar apoi zici ca: Nu io am fost 🙂 si dai vina pe rusnacii aia salbatici !! Ha ha ha 🙂

  3. Acest gunoi drogat nazist Jeglensky da ordine la toata lumea Victorie pentru Rusia

  4. Dar la cine nu da ORDINE acest nazist evreu de Volodimir Zelenski !???. Asta seamana cu FUHRER Hitler.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger