AcasăȘTIRI EXTERNEZelenski, escroc sentimental? "Ori ne ajutați, ori scrieți una dintre cele mai...

Zelenski, escroc sentimental? „Ori ne ajutați, ori scrieți una dintre cele mai rușinoase pagini ale istoriei”

Zelenski, escroc sentimental? "Ori ne ajutați, ori scrieți una dintre cele mai rușinoase pagini ale istoriei"Zelenski, escroc sentimental? "Ori ne ajutați, ori scrieți una dintre cele mai rușinoase pagini ale istoriei"

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat, duminică, că este nevoie de voință politică pentru ca Ucraina să își asigure ajutorul militar de care are nevoie, altfel lumea se va confrunta cu „una dintre cele mai rușinoase pagini ale istoriei”.

Potrivit Reuters, liderul de la Kiev, Volodimir Zelenski, a făcut din nou apel la sprijinirea din punct de vedere militar a Ucrainei în războiul cu Rusia.

„Principală este voința politică pentru a realiza acest lucru, pentru a asigura nivelul de aprovizionare (militar – n.r.), care va ajuta”, a declarat Zelenski, în obișnuitul său discurs video de seară.

„Dacă nu se va întâmpla acest lucru, va deveni una dintre cele mai rușinoase pagini de istorie, dacă America sau Europa vor pierde în fața dronelor iraniene sau a avioanelor de luptă rusești”, a adăugat Zelenski.

author avatar
Mihail Ioan
699 afisari

11 COMENTARII

  1. Nu va trece mult pana va incepe cu amenintari; ori ne dati miliardele si armamentele, ori trecem la rusi. Oricum, adversarii Rusiei vor ramane cu buza umflata. Ucraina nu are destule trupe sa poata insemna un pericol pentru Rusia si in curand va fi terminata. Macron stie ca, pentru agravarea si continuarea conflictului va fi necesar ca tarile interesate sa trimita trupe acolo (sau sa oblige pe altii neinteresati). Dar nici asa nu vor pune Rusia nucleara la pamant, nu pot castiga, doar vor distruge in alt mod decat prin vaccinare lumea, vor ucide 20-30 % din populatia din Europa si America.

    • Sa trimita trupe?
      Intai statele NATO sa expulzeze pe toti ucrainenii buni de lupta si femei care nu au copii, nu sa ii tina oe bani multi si gratis.Niste panarame.Daca se poate, sa moara altii pentru tara lor.

  2. .Clovn a fost, clovn este și clovn va fi, până-n cea din urmă zi. Și nu este vorba despre un clovn oarecare, ci de o marionetă-clovn, manevrat de păpușari care au mari interese economice și politice, dar pe care-i dor, acolo unde nu ajunge soarele, de Ucraina și poporul ucrainean. Iar actorașul a fost personajul perfect pentru a le servi interesele. Nu pricepe nimic din ceea ce se întâmplă, se crede a fi un mare lider mondial, politican de Oscarul politichiei, dar în fapt un amărât personaj tragic. A confundat scenariul de film, unde totul este ficțiune cu scenariul unui război adevărat, cu morți, răniți, distrugeri, refugiați. Acum a ajuns în preajma aflării adevărului adevărat, când se pregătește scoaterea și aruncarea lui ca o măsea stricată, inutilă

    • Domnule Ghia. Cum oare oamenii lumii nu sunt ca tine. Sa priceapa ce se intampla si ce va urma. Cine d.acul ii prosteste si ii indeparteaza de adevar.

  3. Cererea histrionului suna cam asa. Noi avem treaba in agricultura sa va livram toate mizeriile alimentare. iar daca vreti razboi. n-aveti decat sa-l purtati voi. De distrugeri nu ne pasa, ca tot voi le veti reface.

  4. Scuteste-ne bah Zdrelenski. Nu avem nimic a face cu ucraina ta.
    ps – ce mai fac oligarhii?

  5. RUSINEA ISTORIEI ESTI TU SALTIMBACULE !,AMERICANII AU PROSTIT UN POPOR SI LE-AU PUS PRESEDINTE UN CIRCAR CARE LE -A JURAT CREDINTA AMERIANILOR !
    CE A IESIT DIN ACEST JOC MURDAR ,DIN ASAZISA DEMOCRATIE DE TIP AMERICAN ?,UN RAZBOI FRATRICID ,O NENOROCIRE IN CARE AU MURIT APROAPE JUMATE DE MILION DE OAMENI NEVINOVATI ! SI ASTA PENTRU UN SCENARIU TAMPIT FACUT DE NISTE INDIVIZI CARE HABAR NU AVEAU UNDE-I UCRAINA PE HARTA.
    IMPERTINENT ,OBRAZNIC ,TUPEIST ACEST CIRCAR A INCALCAT ORICE NORME INCERCAND DISPERAT SA-SI JOACE ROLUL SINUCIGAS PANA LA CAPAT.

  6. Da, bai zdelinski, asa e cum zici tu, dar oligarhii aia miliardari ai tai, care sigur nu au ceva mine de aur pe la tine acasa, aia ce mai fac prin Londonistan ? Sunt bine ? Ha ha ha :)))

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger