AcasăȘTIRI EXTERNEZelenski dă vina pe Rusia pentru FOAMETEA din lume: "Urmează o criză...

Zelenski dă vina pe Rusia pentru FOAMETEA din lume: „Urmează o criză alimentară globală”

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Zelenski recunoaște în premieră situația din estul țării / Ce se întâmplă în Harkov și Donbas / Foto: Facebook

Preşedintele Ucrainei trage un puternic semnal de alsrmă privind criza alimentară ce „pândeşte” o lume întreagă, după ce Rusia, în contextul războiului, a blocat exportul a 22 de milioane de tone de alimente. O criză energetică va urma rapid unei crize alimentare dacă Ucraina nu va primi ajutor pentru a-și debloca porturile, a avertizat Zelenski.

Şeful de stat de la Kiev a cerut din nou ajutorul Occidentului pentru a debloca porturile maritime.

După criza alimentară, ar veni una energetică

Rusia a blocat aproape toate porturile și toate oportunitățile maritime de a exporta alimente – cerealele noastre, orzul, floarea-soarelui și altele. O mulțime de lucruri. Va fi o criză în lume.

A doua criză după cea energetică, care a fost provocată de Rusia. Acum va crea o criză alimentară dacă nu deblocăm rutele pentru Ucraina, nu ajutăm țările din Africa, Europa, Asia, care au nevoie de aceste produse alimentare„, a afirmat Volodimir Zelenski.

Preşedintele Ucrainei a adăugat că o modalitate de deblocare a porturilor ar fi prin intermediul unei soluții militare, care ar implica procurarea de noi arme de la aliați.

author avatar
Andrei Ștefan
174 afisari

6 COMENTARII

  1. Ce naiba, aia ne iau de prosti, poi ce dracu numai Ucraina are cereale ? Deci „toata lumea” depinde de importurile de cereale din Ucraina ?
    Mai Zelensky „tu faci din țânțar armăsar” Esti doar un actor grabit 🙂
    Mare atentie, din nefericire, acolo, la Kiev ai toate sansele sa primesti bomba nucleara !

  2. A ha ha, bai jidanule de Zekinski, bai ratatule de ratat tampit, curand o sa primit o nucleara tactica in cap, voi nazistii usersiti din Kiev, sa va vina odata mintea la cap !! Ha ha ha 🙂 Foametea deja e o ceritudine, bai nazistule imputit, in colonia esuata semi-bananiera de la Bukale sa vezi faza tare, o cutie de menta de 80 plicuri ce era mai demult 4-5 lei, acum deja e 9.60 lei, asa ca lasa gargara nazista, ca oricum o vei lua in gura, bai poponarule infekt nazist !! O sa te mance salbaticii tai ukro-na-zi de viu, voi sunteti mult prea bine hraniti, deja unii de acolo se uita cam chioras la voi, nu stiu daca ai observat, asa ca mai da jos din kilogramele in plus, daca vrei sa scapi intreg !! Ha ha ha 🙂 Vine marea distractie generala din toamna, speram ca toti sunteti pregatiti, putini o sa scape iar ne-vaxxinati in cap, de data asta contra virusului maimutei nebune !! Bai kurkubeistilor, vedeti ca Ursulla von der Pfizer v-a cam luat la tinta, o sa va rareasca nazista aia bine de tot, sigur a-ti facut ceva foarte gresit, asa ca acum o veti beli bine de tot !! Ha ha ha 🙂

  3. PE ZELINSKY IL F…GRIJA DE DABIJA !, MARELE GANDITOR NU MAI ARE GRIJA RAZBOIULUI DIN UCRAINA !,IL FREACA GRIJA DE CE FOAMETE O SA FIE IN LUME !.
    PE VREMURI TOTI VEDEAU AMERICA ,CANADA ,ARGENTINA CA MARII PRODUCATORI DE CEREALE AI LUMII !!, AZI DOAR UCRAINA MAI PRODUCE ??

  4. Jeglensky acest ovreu drogat dupa ce baga ciocul in faina spune multe pentru fraieri din UE care il cred

  5. nu inteleg ce treaba are zelensky cu evreii. evreii probabil ca isi doresc sa nu fi fost nascut. cat despre foamete in lume, nu fiti prosti; cele mai mari tari producatoare de cereale sunt america,rusia,china si india. propaganda mincinoasa a sua si eu nu are nici o rusine.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger