AcasăȘTIRI EXTERNEZeci de tancuri și transportoare blindate la frontieră. Pregătiri de război între...

Zeci de tancuri și transportoare blindate la frontieră. Pregătiri de război între două țări NATO – VIDEO

Zeci de tancuri și transportoare blindate de trupe ale forțelor armate grecești au fost văzute, duminică, la granița dintre Grecia și Turcia.

Aceste arme și vehicule militare sunt desfășurate masiv la doar trei kilometri de granița cu Turcia, ceea ce, potrivit mai multor surse de informații turcești, indică începutul probabil al unei confruntări armate între Atena și Ankara.

Pregătiti de război între două țări NATO?

În acest moment, se știe că până la 60 de transportoare blindate de trupe și vehicule de luptă de infanterie, precum și câteva zeci de tancuri, au fost transportate în zona râului Maritsa.

Toate vehiculele, după descărcare, sunt imediat desfășurate în fortificațiile de teren deja pregătite, potrivit Avia.Pro.

În plus, o serie de surse notează că pozițiile artileriei grecești sunt desfășurate la 7-8 kilometri spre vest, ceea ce, potrivit surselor media turcești, indică pregătiri pentru începerea unor confruntări.

„Potrivit fotografiilor și informațiilor furnizate astăzi de surse, Grecia deplasează intensiv vehicule blindate și tancuri către granița cu Turcia. Anterior, forțele armate grecești au început să sape tranșee antitanc pe malurile râului Maritsa, care formează linia de frontieră dintre Turcia și Grecia în Tracia de Vest. La începutul lunii iunie, Grecia și-a plasat armata din estul Mării Egee în stare de alertă din cauza „amenințărilor din partea Turciei”, au precizat resursele de informații turcești într-un comunicat.

Până la această oră nu există niciun comentariu oficial din partea Atenei, însă tensiunea crescută dintre Grecia și Turcia indică faptul că va exista în continuare un conflict între cele două state, ambele membre ale NATO.

author avatar
Tudor Borcea
3.008 afisari

18 COMENTARII

  1. De la conflictul turco-elen va porni faza armata a Celui De-al Treilea Razboi Mondial, dar nu acum, ci dupa inlaturarea lui Putin si Erdogan de la putere. Desi va fi atacata, Grecia nu se va implica, ci va lasa Rusia sa se ocupe de Turcia, care va inchide Stramtorile. Dupa ce Rusia va distruge Turcia, impotriva ei va porni o armata europeana de 2 MILIOANE de oameni, care va marsalui spre Constantinopol, locul unde se va da una dintre cele mai sangeroase batalii din istoria umanitatii. In urma acestei lupte, Rusia va ramane singura superputere, dar nu pentru mult timp… Armele nucleare vor fi folosite dupa ocuparea Israelului.

  2. Mai degraba as crede ca sefii de la Nato au trecut pe droguri si la religia LGBT. Alianta trebuie desfiintata este un pericol pentru toata planeta

  3. Alianta NATO are mari probleme de coeziune la fel si UE si multe alte chestii
    Regulile nu se mai respecta si totul se duce dracului

  4. Paisie Aghioritul e sfânt 12 iulie în calendarul ortodox român noi îl sărbătorim cu bucurie mare!

  5. Bai, ce a spus domnul anonim de data asta cam asa e, mai cititi si voi din ce a prezis Justin Parvu si Paisie !! Totul acolo va culmina cu batalia de la Harmaggedon, care e descrisa si in Cartea Apocalipsei !! Oricum, trebuie lasati grecoteii sa se casapeasca cu turkaletii, cica ar fi pea multi pe acolo, asa ceva a zis si nazistul ala de Klaus Schwabb !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger