AcasăȘTIRI EXTERNEBaie de sânge în SUA chiar de Ziua Independenței! Zeci de atacuri...

Baie de sânge în SUA chiar de Ziua Independenței! Zeci de atacuri în Chicago, cu cel puțin 15 morți! – VIDEO

SUAVedetă a fotbalului american, împușcată mortal la mall. Scene de groază petrecute sub ochii trecătorilor

Cel puțin 15 persoane au fost ucise în circa 60 de atacuri armate care au avut loc în Chicago în weekendul trecut, în care SUA a sărbătorit Ziua Națională.

Prima victimă a incidentelor armate a fost înregistrată vineri, 1 iulie, după amiaza, potrivit WGN News. Este vorba despre un bărbat de 26 de ani , care se afla în apropierea trotuarului când un infractor necunoscut s-a apropiat, a scos o armă și a tras.

Trei zile de groază în Chicago

Spre seară, în jurul orei 23.00, o femeie de 24 de ani a fost ucisă prin împușcare. În același incident, o femeie de 42 de ani a fost împușcată în mână și dusă la un spital din zonă în stare bună, a declarat poliția. Un bărbat de 38 de ani, despre care polițiștii a spus că era infractor, a fost împușcat în fese și dus la un spital din zonă în stare critică.

Seria atacurilor armate a continuat și sâmbătă și duminică. Victimele sunt un bărbat de 30 de ani, ucis de un glonț tras în cap, și alți doi tineri de 29, respectiv 35 de ani, uciși tot prin împușcare. Cel mai grav incident este probabil cel înregistrat duminică dimineață, când un grup care se afla în curtea din spate a unei reședințe a fost luat prin surprindere când un individ înarmat a început să tragă asupra mulțimii.

Anul trecut, aproape 100 de oameni au fost împușcați în weekendul prelungit de 4 iulie, 17 dintre ei fiind uciși. Căutând să prevină o creștere a violenței în acest an, autoritățile locale le-au transmis locuitorilor că vor simți o prezență mai puternică a poliției în cartierele lor.

author avatar
Andreea Vlad
1.106 afisari

6 COMENTARII

  1. NENOROCITII astia de americani vor sa impuna „modelul lor civic”!? si la altii. Nazismul „infloreste” zilnic in USA lui Joe Biden.

  2. Ahh ce bine imi pare pentru ca au primit toti nenorocitii de negrotei, musulmani si mexicani!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger