AcasăȘTIRI EXTERNEVolodimir Zelenski produce CUTREMURUL în plin război: a spus ce este "Batalionul...

Volodimir Zelenski produce CUTREMURUL în plin război: a spus ce este „Batalionul Azov” cu adevărat!

Trupele ucrainene sunt decise sa recupereze regiunile separatiste

La uzina Azovstal din Mariupol, ultimele forțe ucrainene care continuă să țină piept rușilor aparțin batalionului Azov. Cunoscut mai ales pentru originile sale ”neonaziste”, acest batalion de voluntari, acum integrat în armată, s-a remarcat și prin calitățile sale militare.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat că batalionul controversat Azov face parte din Garda Națională, care aparține de armata ucraineană.

Zelenski îşi asumă Batalionul Azov

Volodimir Zelenski a recunoscut, pentru presa din Grecia, că Batalionul Azov face parte din Armata oficială a Ucrainei.

În 2014, când țara a fost apărată de dobrobati, multe dintre apelurile lor au fost destul de radicale împotriva Federației Ruse. Au fost voluntari și acesta a fost punctul lor de vedere personal.

Batalionul Azov nu este voluntar, ci parte a Gărzii Naționale. Ei sunt armata oficială a statului nostru. Cine voia să facă politică, s-a dus să facă politică. Cei care au decis să acționeze în forțele armate ale Ucrainei, au devenit parte a Forțelor Armate ale Ucrainei.

Apeluri la radicalism, cred că în statul nostru sunt foarte puține în comparație cu multe țări ale lumii. Aproape niciunul dintre noi nu există, în ciuda faptului că se duce un război.

Luăm foarte în serios apelurile pentru lucruri radicale. Și suprimăm și oprim orice astfel de măsuri”, a spus Zelenski. Președintele a adăugat, de asemenea:

„Credem că ceea ce face armata rusă în statul nostru este nazismul”.

author avatar
Andrei Ștefan
2.984 afisari

22 COMENTARII

  1. Este CIUDAT ca tocmai „National.ro”, NU publica declaratia lui Serghei Lavrov, din weekend, data unei publicarii italiene. El afirma..” Hitler avea sange evreiesc….”.

    • hitler a fost evreu doar un sfert , tac-su Alois (Rothschild) Hitler (1837-1903) nascut din Maria Anna Schicklgruber(servitoare in viena la casa baronului) si Baron Rothschild si ma-sa Klara Pölzl, nepoata lui Johann Nepomuk Hiedler, fratele tatalui vitreg al lui Alois

      • Ești neinformat stimabile, ca să nu spun că ai cam varză-n cap.
        Tatăl lui Adolf Hitler s-a numit Alois Schicklgruber. A avut nouă copii cu trei soții, printre care și pe Klara Pölzl, mama lui Hitler, fiică a lui Johann Baptist Pölzl și al Johannei Hiedler. Austrieci get-beget, catolici cu acte în regulă.

        • Sunteti amandoi neinformati! Oricine are un bunic evreu este evreu! Bunicul lui Hitler era nimeni altul decat Baronul Anselm Salomon von Rothschild din Viena. Clanul Rotschild se afla in varful Piramidei Oculte de Putere Globala, deasupra sa situandu-se doar Lucifer, „Regele lumii” din „Shambala”. Ar trebui sa stiti ca svastica „nazista” este un simbol folosit inclusiv in Kabbalah, el avand rolul de a atrage energiile distructive si demonii pentru a grabi sfarsitul lumii. Adolf Hitler (acest nume apare si pe o placa comemorativa din Cimitirul Evreiesc Filantropia!) este unul dintre fondatorii statului Israel.

          • Bați câmpii cu Rothschild al tău. Ești pe arătura. Ți-am explicat clar, cu nume și prenume, cine sunt părinții și cine sunt bunicii lui Hitler. Nu e niciun dubiu că nu are nicio ascendență semită. Dacă nu e un act de neștiință rămâne cealaltă variantă – e prostie, izvorâtă din ignoranță.

    • Sînteți la grupa mică cu dezvelitul minciunii. Dar sînteți pe calea cea bună.
      hitler-the-jew-and-the-faked-wwii.blogspot

    • Ziare.com UN SITE CE INSTIGA LA URA , CARE IMPUNE CENZURA SI DICTATURA IN ROMANIA !!!
      FALSI JURNALISTI , SIMPLI COPISTI PLAGIATORI, LINGAI IN CÙR A CLASEI POLITICE , MÙISTI PROFESIONISTI , JEGURI PATENTATE , PLEAVA JURNALISMULUI DE CEA MAI JOASA SPETA , COLABORATORI VIERMANOSI , DEJECTII UMANE .GUNOAIE INFECTE
      SLUGILE CREDINCIOASE SUNT ZILNIC CU ARTICOLE ELOGIOASE , SCARBOASE PANA LA VOMA , SI ODE LA ADRESA JEGURILOR DIN FRUNTEA TARII CE AU DISTRUS TOTAL ROMANIA SI AU INDATORAT-O PENTRU SECOLE . FALSI JURNASITI DE PE ZOAIE.com.

  2. intrebarea mea este daca Grupul Etnic German a fost organizaţie nazistă condamnată pentru crime de război si Forumul Democrat al Germanilor din Romania este continuatorul acesteia inseamna ca ce a fost mai intai oul sau gaina ?

  3. Batalionul AZOV este de fapt o organizație militara de tradiție cazaceasca zaporojeana, foarte radicală, brutală, nemiloasă, așa cum erau organizate SICIURILE ca acesti, pe care atât PETRU cât și ECATERINA a I-a le-a folosit si apoi le-a desfiintat cu forța, cu câteva zeci de regimente de linie si i-a împrăștiat pe zaporojeni in KUBAN, pe DON si la gurile Dunării unde au înființat siciul cazacesc cu reședință la ISMAIL, pe care abia țarul Nicolae I, în 1828-29, după pacea de la Adriianopol i-a iertat pe cazaci si i-a integrat pe acesti cazaci in armata țaristă si le-a dat zona AZOV sa-si organizeze un SICI, dar sa asculte de el. Acesti cazaci au fost tot timpul un pericol pt vecinii lor si au fost nesupus. Asa au fost impotriva rușilor, a turcilor, a tătarilor, a polonezilor si lituanienilor ba chiar si impotriva Kievului. In 1941 s-au aliat cu naziștii si au înființat Corpul XV cavalerie SS, cel mai nemilos dintre toate structurile SS. Acesta a luptat împotriva sovieticilor si impotriva lui TITO in Iugoslavia. Asta e AZOV !!!

  4. NU trebuie sa uitam, ca IDEOLOGUL DOCTRINEI FASCISTE a fost Matgherita Sarfatti,evreică, amanta lui Benito Mussolini. Ea insasi isi atribuie,fara remuscari, redactarea Legislatia RASISTA, care a fost model pentru Hitler si partidul nazist. Matgherita Sarfatti (era sotia unui bogat lider evreu sionist,avocatul Cesare Safatti) timp de 20de ani a fost eminență cenușie a dictatorului fascist Mussolini, ea a scris in anul1925 o biografie a lui Il Duce,in care il glorifica,lucrare tradusa in 18 limbi. In partidul fascist italian se inscrisesera sute de evrei in acei ani, pana in anul 1938. Batalionul Azov,a fost instruit in Canada,cu toate ca este de doctrina NAZISTA si asta pune multe semne de intrebare.!!

  5. Dar cecenii si buriatii lui Putin ce plm sunt bai cretinilor????iNGERI????Adica un om care isi apara tara e nazist si atacatorii sfinti????DA-va in plm ,de prosti!

    • ucrainienii sunt scursuri deportate in actualul teritoriu furat de stalin de la vecini. niste derbedei.

  6. Kabala Haris este arestata, Faucci a fost spanzurat pe 25 Aprilie. Cabala ramane fara banii fiat fara acoperire in aur, ca sa-i plateasca pe actorasii care joaca rolurile lui Bideu, Zelensky, Pelossi, si a altor satanisti care sunt morti sau arestati.
    Fara banii fiat Cabala este in rahat pentru ca nu mai au cu ce finanta Genocidul cu vaccinul ucigas si nici pe criminalii care fac genocid asupra propriilor popoare, asa cum sunt Tradatorii Criminali Retatardati si Drogati ca Joianis Shase Case, Ciuca Butoi cu Rahat, Arahat si alte scursuri. Italia, Germania, Bulgaria si alte tari au inceput sa plateasca petrolul si gazul in ruble. Rublele au acoperire acoperire in aur.
    Tot mai multe banci incep sa nu-i mai finantee pe reptilienii Rockefller si Rothschild, si in scurt timp manactorii de rahat din toata mass-media vanduta, inclusiv din Romania, o vor lua prin guritza, adica nu vor mai fi platiti IDIOTII FOLOSITORI care sunt coplici la genocid si care vor fi judecati ca atare.
    Chiar daca fiind idioti nu veti afisha comentariu, stiu ca toate comentariile mele care contineau informatii
    s-au dovedit reale, si voi stiti ce va asteapta, ZOILOR. Cine rade la urma rade mai bine – de spanzurati.

    • De unde ai informatiile astea „Kabala Haris este arestata, Faucci a fost spanzurat pe 25 Aprilie.”??? Da sursa ca prea e tare de tot daca e adevarat.

    • Rubla nu are acoperire in aur. Au tot zis dar nu au facut nimic, ca si la noi cu redeschiderea termocentralelor. Rusia are o banca centrala care lucreaza ca si celelalte banci centrale, spre subminarea tarii. Si Putin tocmai a numit-o din nou in functie la conducerea bancii centrale ruse (pana in 2027) pe aceiasi doamna care s-a pronuntat impotriva unei monde cu acoperire…

  7. Care țară Raul, in ultimile mii de ani țară Ucraina nu există, țara Ucraina fiind constituită artificial, din slăbiciunea rușilor, de 30 de ani din teritoriile furate de ei sau de alții înaintea lor de la vecini sau făcute ” cadou ” fostei gubernii de dictatorii sovietici !

  8. A ha ha, bai jidanski de Zelinski, bai actorasule ratat de kurkubeist, toti stiu deja ca esti pe invers la propriu, adica esti gay, bai criminalule ordinar de jidan nazist !! Stim si faptul ca prizezi liniute in fiecare zi, de cel putin 3 ori pe zi si noapte, asa c alasa gargara globalista nazista, colonia aia de Republika Rotchilds va fi impartita in curand in cel putin 5 bucati, asa ca viseaza vise in continuare, bai gainarule nazist imputit !! Tu ai bombardat gara aia plina de ukro-na-zi tampiti, in care au dat coltul cel putin 50 de tampiti de idioti inutili, ce ai zis, bai astia vreau sa o stearga de la noi, ia hai sa le dam ceva de distractie !! Tu iti omori poporul, care apropo nu e al tau, bai trepadusule nazist, tu esti numai un jidan imputit, ca Hitler !! Ha ha ha 🙂 Slava Foametea, speram sa muriti cu totii de foame in toamna, iar faza cu reconstructia nu o sa se faca never ever, bai gainarule insipid, nimeni nu baga sute de miliarde in niste salbatici primitivi !! Ha ha ha 🙂

  9. Drogatul nazist Jeglensky si armata lui Azov trebuie distrusi ,Victorie pentru Rusia

  10. Dacă a spus-o Lavrov, atunci așa este: Hitler avea sânge evreiesc! E șocant, și pt că al II lea Război Mondial a fost provocat de cei care voiau cu orice preț un stat pt evreii din lume. Sioniștii sunt cei care urmăreau asta pt evrei. Rușii știu totul, revoluția bolșevică a fost implementată de evrei, la ei ca și la noi. Prietenii lor de atunci ca și de azi sunt anglo-saxonii. Acum pricepeți totul clar.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger