AcasăȘTIRI EXTERNEVladimir Putin, veste ŞOCANTĂ despre Ucraina la concertul aniversar pentru anexarea Crimeei!...

Vladimir Putin, veste ŞOCANTĂ despre Ucraina la concertul aniversar pentru anexarea Crimeei! (VIDEO)

putin stadion crimeeaVladimir Putin, veste ŞOCANTĂ despre Ucraina la concertul aniversar pentru anexarea Crimeei!

Vladimir Putin a sosit vineri la concertul „Primăvara Crimeii” în complexul sportiv „Luzhniki” din Moscova. Concertul este programat să coincidă cu aniversarea reunificării Crimeei cu Rusia, potrivit Ministerului Afacerilor Interne, peste 200 de mii de oameni sunt prezenți la el.

În timp ce in Ucraina se moare, Vladimir Putin și-a scos propaganda pe stadion. Rușii sărbătoresc cea de-a opta aniversare de la aderarea Crimeei la Rusia. Liderul de la Kremlin a ținut și un discurs cu privire la războiul din Ucraina.

Putin a justificat războiul

În discursul său, Putin a remarcat că stoparea „genocidului” populației din Donbass este principalul obiectiv al „operațiunii militare speciale” ruse din Ucraina. „Salvarea oamenilor de această suferință, de acest genocid este principalul motiv, motivul și scopul operațiunii militare pe care am lansat-o în Donbass și Ucraina. Acesta este tocmai scopul”, a spus Putin

A trebuit să scoatem Crimeea din această poziție umilitoare în care a fost atunci când era în cadrul altui stat.

Însă nu este vorba doar despre asta, este vorba de ceea ce știm să facem mai departe, cum să facem mai departe și, în mod obligatoriu, trebuie să ne impunem toate planurile pe care ni le-am stabilit.

Dar nu este vorba doar despre aceste soluții, hotărâri, este vorba ca locuitorii din Crimeea și Sevastopol să acționeze corect, așa cum au făcut-o atunci când au reacționat împotriva neonaziștilor, pentru că ceea ce s-a întâmplat pe acele teritorii se întâmplă acum.

putin stadion
În timp ce in Ucraina se moare Vladimir Putin și a scos propaganda pe stadion Rușii sărbătoresc cea de a opta aniversare de la aderarea Crimeei la Rusia Liderul de la Kremlin a ținut și un discurs cu privire la războiul din Ucraina

Oamenii care au trăit și trăiesc în Donbass nu au fost de acord cu această locitură de stat. Împotriva acestora au fost organizate operațiuni militare de pedepsire și, în același timp, a fost instituită o blocadă împotriva lor. Au fost bombardați în mod sistematic. Toate acestea înseamnă, de fapt, genocid.

Și pentru a salva oamenii de acest genocid și de aceste suferințe, acesta este de fapt și scopul acestei operațiuni militare pe care am început-o în Donbass și în Ucraina.

Tocmai în aceste scop… Și, mă scuzați, îmi vine în minte o scriere sfântă: Nu exită iubire mai mare decât atunci când îți dai sufletul pentru prietenii tăi. Și vedem cum acționează băieții noștri în mod direct, care sunt implicați în această operațiune. Aceste cuvinte sunt dintr-o scriere sfântă creștină și cei care împărtășesc religia noastră știu asta.

Totul constă în aceea că iubirea reprezintă o valoare universală pentru toate confesiunile din Rusia și pentru poporul nostru, în primul rând. Și cea mai bună confirmare a acestui lucru este felul în care luptă băieții noștri implicați în această operațiune militară. Umăr la umăr ajută, se susțin unul pe celălalt și, dacă trebuie, atunci își acoperă cu propriul corp fratele de lângă el, în fața gloanțelor.

O astfel de unitate nu a mai fost de mult la noi.

Începerea operațiunii a coincis absolut întâmplător cu ziua de naștere a unei componente importante a statului nostru”, a declarat Vladimir Putin.

author avatar
Andrei Ștefan