AcasăȘTIRI EXTERNEVladimir Putin, veste ŞOCANTĂ despre Ucraina la concertul aniversar pentru anexarea Crimeei!...

Vladimir Putin, veste ŞOCANTĂ despre Ucraina la concertul aniversar pentru anexarea Crimeei! (VIDEO)

putin stadion crimeeaVladimir Putin, veste ŞOCANTĂ despre Ucraina la concertul aniversar pentru anexarea Crimeei!

Vladimir Putin a sosit vineri la concertul „Primăvara Crimeii” în complexul sportiv „Luzhniki” din Moscova. Concertul este programat să coincidă cu aniversarea reunificării Crimeei cu Rusia, potrivit Ministerului Afacerilor Interne, peste 200 de mii de oameni sunt prezenți la el.

În timp ce in Ucraina se moare, Vladimir Putin și-a scos propaganda pe stadion. Rușii sărbătoresc cea de-a opta aniversare de la aderarea Crimeei la Rusia. Liderul de la Kremlin a ținut și un discurs cu privire la războiul din Ucraina.

Putin a justificat războiul

În discursul său, Putin a remarcat că stoparea „genocidului” populației din Donbass este principalul obiectiv al „operațiunii militare speciale” ruse din Ucraina. „Salvarea oamenilor de această suferință, de acest genocid este principalul motiv, motivul și scopul operațiunii militare pe care am lansat-o în Donbass și Ucraina. Acesta este tocmai scopul”, a spus Putin

A trebuit să scoatem Crimeea din această poziție umilitoare în care a fost atunci când era în cadrul altui stat.

Însă nu este vorba doar despre asta, este vorba de ceea ce știm să facem mai departe, cum să facem mai departe și, în mod obligatoriu, trebuie să ne impunem toate planurile pe care ni le-am stabilit.

Dar nu este vorba doar despre aceste soluții, hotărâri, este vorba ca locuitorii din Crimeea și Sevastopol să acționeze corect, așa cum au făcut-o atunci când au reacționat împotriva neonaziștilor, pentru că ceea ce s-a întâmplat pe acele teritorii se întâmplă acum.

putin stadion
În timp ce in Ucraina se moare Vladimir Putin și a scos propaganda pe stadion Rușii sărbătoresc cea de a opta aniversare de la aderarea Crimeei la Rusia Liderul de la Kremlin a ținut și un discurs cu privire la războiul din Ucraina

Oamenii care au trăit și trăiesc în Donbass nu au fost de acord cu această locitură de stat. Împotriva acestora au fost organizate operațiuni militare de pedepsire și, în același timp, a fost instituită o blocadă împotriva lor. Au fost bombardați în mod sistematic. Toate acestea înseamnă, de fapt, genocid.

Și pentru a salva oamenii de acest genocid și de aceste suferințe, acesta este de fapt și scopul acestei operațiuni militare pe care am început-o în Donbass și în Ucraina.

Tocmai în aceste scop… Și, mă scuzați, îmi vine în minte o scriere sfântă: Nu exită iubire mai mare decât atunci când îți dai sufletul pentru prietenii tăi. Și vedem cum acționează băieții noștri în mod direct, care sunt implicați în această operațiune. Aceste cuvinte sunt dintr-o scriere sfântă creștină și cei care împărtășesc religia noastră știu asta.

Totul constă în aceea că iubirea reprezintă o valoare universală pentru toate confesiunile din Rusia și pentru poporul nostru, în primul rând. Și cea mai bună confirmare a acestui lucru este felul în care luptă băieții noștri implicați în această operațiune militară. Umăr la umăr ajută, se susțin unul pe celălalt și, dacă trebuie, atunci își acoperă cu propriul corp fratele de lângă el, în fața gloanțelor.

O astfel de unitate nu a mai fost de mult la noi.

Începerea operațiunii a coincis absolut întâmplător cu ziua de naștere a unei componente importante a statului nostru”, a declarat Vladimir Putin.

author avatar
Andrei Ștefan
1.956 afisari

15 COMENTARII

  1. Adevarul.ro , 18 martie 2022 , ora 11:54 , de Calin Gavrillas ……………………………………………………………….. „.

    • Dacă ai ajuns să citești asemenea jaf de publicație și să și mai crezi minciunile din ea, iartă-mă dar îmi pare foarte rău pentru tine.

      • Aceste cuvinte sunt dintr-o scriere sfântă creștină și cei care împărtășesc religia noastră știu asta???? Tu esti un criminal si vei muri in puscarie, Putin!

        • @Dan Pulea”n mă-ta.Te referi la imbecilii care au aruncat bombele la Hiroșima și Nagasaki??

  2. da bun crestin putin asta nimic de zis exact ca la cartea sfanta a ordonat sa ucida crestini si a mai trimis si musulmani sa execute necredinciosi, super

  3. Da, bā, mincinosilor, ucrainenii au mācelārit, ca niste bestii, locuitorii rusi din acele regiuni, de ce nu insistati si pe asta? Sau vietile ālora nu conteazā?

    • Si ce ne f u t e pe noi ce fac celovecii ? Sa se masacreze intre ei pana nu mai ramane unul!

  4. Cat de batut in cap poti fi sa pui botul la propaganda nerusinata a acestui criminal escroc,KGB -ist pana in maduva oaselor.Hitler a fost un ciumete de gradinita pe langa acest descreierat,care ucide cu ura oameni,familii intregi,copii de-a valma, ,distruge o tara intreaga,nenorocindu-i nu numai pe ucrainenii nevinovati,ci si zecile de mii de familii din Rusia care si-au pierdut copiii pe meleaguri straine.Datorita ambitiilor bolnave ale acestui criminal dovedit.Mai vorbeste si de iubire in numele domnului,el fiind dovedit omul diavolului in actiune.Sa speram ca va da socotela pt. crimele lui.Iar voi astia tampitii care-i sugeti madularul,aveti noroc ca prostia si rautatea nu doare.

    • Cine si de ce a bombardat Belgradul in zi de sfanta mare sarbatoare ortodoxa ? Era cu promovarea democratiei?

  5. CORECT si ADEVARAT tot discursul lui Putin!.. BRAVO redactia National.ro voi sunteti printre putinele site-uri care NU sunt „partinitori” sau „pupincuristi”. Joe Biden este un Mos Muppets ramolit si senil, fata de Putin.!

  6. Putin nu mai vrea neobolsevici la el in tara travestiti acum in neomarxisti , sa i tina america , ue si pionul jelenschi sa fie papusile lui soross si roschild .nu mai vrea sa puna botulb ca strabunii lui!!!

  7. Putin a modificat Constituție țării, ca să poată fi Președinte pe viață.

    Putin a modificat, prin schimbarea sensului citatelor, însăși cartea Sfânta, Biblia.

    E un criminal josnic care se lasă adulat de mase de manevră. Am încrederea că ca sfârși în iad. La propriu și la figurat.

  8. Imi aduce aminte de sfantul parinte Ilie Cleopa care spunea: – Nici nu stii ce rau poti face atunci cand iubesti…
    O fi o iubire patimasa si asta in care incalci principala porunca a lui Iisus aceea de A Nu Ucide. Apoi ucidecin post.
    Cat despre neonazism… 🤗

  9. Vorba lui Arnold pai tata a luptat la Leningrad iar Zelenschi e evreu.
    Tu ne istorisesti de nazi?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger