AcasăȘTIRI EXTERNEVladimir Putin şi Kim Jong-Un calcă pe cadavre! TROCUL momentului pentru "sponsorizarea"...

Vladimir Putin şi Kim Jong-Un calcă pe cadavre! TROCUL momentului pentru „sponsorizarea” războiului din Ucraina

Kim Jong UnKim Jong Un şi-a pus hackerii să fure peste 300 de milioane de dolari ca să-şi finanţeze programele nucleare

Vladimir Putin vrea să profite de Coreea de Nord şi să-şi mărească armata. Astfel, se pune la cale trocul momentului. Soldaţi – la schimb cu gaze şi petrol.

Liderul de la Kremlin este dispus să ofere energie electrică şi cereale în schimbul a 100.000 de soldaţi, ofertă cu care dictatorul asiatic ar fi de acord, conform agenţiei de presă Regnum.

Coreenii trimit soldaţi în Doneţk şi Lugansk?

Soldaţii nord-coreeni ar putea fi dislocaţi în autoproclamatele: Republica Populară Doneţk [DPR] şi Republica Populară Lugansk [LPR], a căror „independenţă” a fost recunoscută de dictatorul nord-coreean.

Ţara este pregătită să transfere până la 100.000 de soldaţi în Donbas”, se arată în raportul agenţiei de presă pro-Kremlin. În schimb, Rusia va transfera acestora cereale şi energie electrică.

Un important expert în apărare de la Moscova, colonelul de rezervă Igor Korotchenko, a declarat pentru televiziunea de stat rusă: „Nu ar trebui să ne sfiim să acceptăm mâna întinsă nouă de Kim Jong-un”.

author avatar
Andrei Ștefan
1.026 afisari

24 COMENTARII

  1. Exact asta am spus din prima zi-rusii sunt aliati cu tot felul de tari comuniste si un razboi cu Rusia se transforma imediat in razboi mondial.Poate-i spune cineva chestia asta si lui Bideu-cel-impaiat si ceilalti prosti care vor sa bage omenirea in prapastie din prostie
    Bideu daca esti asa inept si handicapat lasa pe altii mai destepti sa conduca tu ia o pauza…time out…GAME OVER

    • Dacă rușii sunt aliați cu toți cretinii lumii, cu dictatori, mai mari sau mai mici, nu înseamnă că trebuie să li se lase cale liberă la ocupat țări, după bunul plac. Omenirea e băgată în prăpastia războiului de agresor, nu de cel ce se apără. Ar trebui să-ți între asta în capul sec! Game on!

      • Boule, cine a bagat batul prin gard de a inceput „agresiunea”? Daca vecinul ii tot arată ciopârtacul lui nevastă-ta, îl pocnești până la urmă sau îl lași s-o pârlească?

      • Laket, tu nici pe internet nu ai depasit stadiul de “anonim”! Esti un anonim sarac si in viata de zi cu zi, mort de foame, si bonus ai si 5 doze de pfizer in tine!! Astora ca tine trebuie sa le fie taiat internetul si bagati la balaceanca!! Prea prosti si prea supusi guvernului!! Ma c.ac pe tine de oaie anonima

    • Kostea , toate cele trei postari au mirosul tau inconfundabil de dihor . AS este Andrei Stefan ? Ba , tu o cauti cu lumanarea , prosti rau astia de la National ca nu-ti taie macaroana ….

  2. Tusea și junghiul! Și-a găsit marele bezmetic Putin alianța cu marele tembel Kim. Înțelegerea dictatorilor care naște monștrii. Iar idioților, care-l prea-măresc pe Kim, le doresc din inimă măcar o lună de reeducare într-un lagăr nord-coreean, ca să le între ideile Chiuche temeinic în minte.

  3. hai să băgăm o știre (pseudo) a unei agenții de presă necunoscută, care nu-i confirmată. dar sa evităm știrile confirmate despre miile (ori zecile de mii) de mercenari tik tok sau reddit prezenți în armată evreiască din Khazaria 2.0.

    • ce au pățit „domnișoarele”? că mă făcuși curios..am niste video-uri in care jedanii azoviti urla nu „slava ukrainiy” ci „akmat sila” îți poți imagina?.

  4. ps
    da, exista video cu POW ruși bestial uciși de ukropi, sau cadavre rusești pe câmpurile ukrainiene, dar nu asta e subiectul..

  5. Nicio zi fără Andriuska și tâmpeniile sale. Mai rar asemenea giornalist. Mi-l și închipui stând constipat pe tron și născând asemenea idei de articole. Puiul de găină de la EVZ e copil mic. Andrei, puișor, începe să-mi fie milă de tine. Devii irecuperabil. Doar citind titlurile știu deja autorul. E deja ceva de zona patologicului. Ți-aș recomanda un psiholog. Serios vorbesc. Nu lăsa boala să te învingă, omule! Lasă dracului ziaristica asta de rahat și dă-te pe romane de ficțiune. Cu siguranță îl vei întrece pe H. Zincă. Și pe Rodica Ojog Brașoveanu. Chiar și pe Agatha Christie. Nu-i ușor să scrii despre front doar fiindcă mai joci Counter Strike.

  6. Felicitari si Victorie pentru Rusia iar nazistii lui drogatul Jeglensky o i au pe cocoasa Nord Corea are trupe foarte antrenate si sadice Bravo Corea de Nord

  7. Unde dai si unde crapa//Normal ca nu sunt de acord cu ce se intampla,dar logistic vorbind era de asteptat ca tarile aliate cu Rusia sa participe la razboi cu tot felul de chestii,soldati,materiale etc
    Adica nu poti sa ai un razboi cu rusii fara sa implici tarile aliate cu ei.cea mai vizibila e China,dar mai sunt si altii

  8. Păi, zeci de mii de străini luptă acum pentru Ucraina. Zeci de țări fac comerț și sprijină Ucraina. Înseamnă că Ucraina și țările respective calcă pe cadavre, nu?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...

Vânt puternic în mai multe zone din țară. Avertizare de la ANM – HARTA/Cum va fi vremea în București

Vântul va avea intensificări, vineri, în cea mai mare parte a țării. Rafalele vor fi mai puternice la munte, în zona înaltă. Meteorologii au...
proger