AcasăȘTIRI EXTERNEVladimir Putin rupe tăcerea după invadarea Ucrainei: acuză că SUA a format...

Vladimir Putin rupe tăcerea după invadarea Ucrainei: acuză că SUA a format „imperiul minciunilor”!

vladimir putin Vladimir Putin rupe tăcerea după invadarea Ucrainei: acuză că SUA a format "imperiul minciunilor!"

Liderul de la Kremlin a cerut armatei ucrainene “să depună armele” şi a promis să contracareze orice interferenţă străină în operaţiunea rusă în Ucraina. Vladimir Putin a indicat că responsabilitatea pentru orice vărsare de sânge va fi pe conştiinţa regimului ucrainean, iar răspunsul va fi instantaneu dacă cineva încearcă să confrunte Rusia.

Din punctul său de vedere, acţiunile Rusiei reprezintă auto-apărare în faţa ameninţărilor şi a unor probleme mai mari decât cele actuale.

Putin acuză NATO şi SUA

În prima intervenţie de la invazia din Ucraina, din ultimele 12 ore, Vladimir Putin a vorbit din nou despre expansiunea NATO. „Am așteptat 30 de ani să ajungem la un acord cu NATO”, a zis Putin.

În ultimii 30 de ani am încercat, răbdători, să ajungem la un acord cu NATO privind principiile egalității și indivizibilității securității în Europa”, a transmis Putin, potrivit paginii ministerului Afacerilor Externe al Rusiei.

În schimb, am avut parte de dezamăgiri și minciuni cinice, sau încercări de a face presiuni și șantaj. Întregul așa-numit bloc occidental format de Statele Unite așa cum și-a dorit este imperiul minciunilor.

Toți sateliții săi nu numai că spun un „da” obedient, dar îi imită comportamentul și cu entuziasm acceptă regulamentele care le sunt oferite”, a mai transmis liderul de la Kremlin.

„Pentru Statele Unite și aliații săi, este o politică să constrângă Rusia. Pentru noi nu este doar o amenințare la adresa intereselor noastre, ci și la însăși existența statului nostru și a suveranității sale”, a mai zis Putin.

Preşedintele Rusiei s-a adresat militarilor ucraineni spunându-le că părinţii şi bunicii lor nu au luptat “pentru ca voi să puteţi ajuta neo-naziştii”. El a adăugat că doreşte să încerce să demilitarizeze şi să “de-nazifice” Ucraina.

author avatar
Andrei Ștefan
1.408 afisari

22 COMENTARII

    • ” Toți sateliții săi nu numai că spun un „da” obedient, dar îi imită comportamentul și cu entuziasm acceptă regulamentele care le sunt oferite ” – cam asa este. Mai ales slugile care îsi bat joc de România, pretinzând cā o conduc. O conduc. La groapā.

  1. Astea sunt discursuri de propaganda,daca te uiti 30de ani in urma marile afaceri ale Rusiei in Europa au fost cu Germania Olanda si Austria.Acum e chestia cu vulpea sistrugurii care s-au acrit…nazistii sunt rai ca au picat afacerile cu petrol si gaze.Tot la fel si USA-UK-Franta si afacerile cu rusii vezi Abramowich-Chelsea Londra sau fregatele/corvete franceze vandute la rusi

  2. Probabil ca serviciile Nato au aflat și ele cat de prost esti si au zis ma cu asta nu se poate ca e prea prost.
    Saracii au avut mare dreptate…

  3. vede-v-as morti pe toti rusnacii prin shantzuri!!! de ar disparea odata natzia voastra spurcata cu nenicu putin a vostru in frunte!!!!

      • voi trebuie sa fiti exterminati ca semintie, rusnaci imputiti!!!! bagat buldozerele peste toata rusia si ucisi toti muscalii imputiti!!!

  4. Ucraina a mai trait Cel mai mare Holocaust din lume stalinist cand la Holodomor pe 22 ianuarie 1933, prin acte semnate de debilii Molotov și Stalin au infometat Ucraina si au ucis 10.000.000 de ucraineni.
    Probabil ca nu e indeajuns si tov. Putin vrea sa continue munca stiintifica de crima in masa…
    Sa luam atitudine!
    Jos dictatorul Putin
    Stalinismul a disparut nu si hoitul Lenin.

  5. Stalinismul nu a disparut ,cauta-l prin Vestul Europei,Canada si prin tot Occidentul.Sa inchizi oamenii cu forta in case,sa ii obligi sub amenintarea puscariei sa se vaccineze cu ceva incert,sa calci oamenii in picioarele cailor,sa pui cainii pe ei,sa ii bati cu batele tot stalinism se cheama.Plus ca marea democratura Germania tot linge picioarele lui Marx pe la statuia astuia.De fapt bolsevismul a fost creat in Elvetia,Germania l-a imprastiat catre Rusia tarista.

    • Da ai dreptate.
      Asta e o forma de neomarxism. Asta tot dupa domnul Iorga din minciunile istorice ajungi sa te repeti…
      -nu ai voie sa ridici statui satanistului Marx
      -nu ai voie sa obligi vaccinarea. Fiecare face ce vrea cu corpul lui
      .-aia cu obligatu si cu batutu in cuie a usii e in China, da acolo e bolsevism.
      In sine Lenin a fost bomba atomica a razboiului mare, mare noroc mare cu Franta apoi America.
      Problema ca iradiațiile la Nagasaki si Hiroshima au trecut.
      PROSTIA LUI MARX insa, IRADIAZA VESNIC…

  6. Adevarul.ro , astazi , 24.02.2022 , orsa 18:32 : ” PROTESTE IN MAI MULTE ORASE DIN RUSIA . OAMENII SUNT NEMULTUMITI DE INVADAREA UCRAINEI / VIDEO „.

    • Au iesit pe strazi soroșiștii!!! Sper sa ii rupa militia rusa cu bataia!!!!! Macar bataia sa le-o dea bine precum militienii canadieni!!

  7. Imperiul miciunilor. Putin zicea in Ianuarie si anul trecut ca vrea sa opreasca planul satanic al globalistilor de a face un guvern mondial bazat pe opresie si minciuna. El vede ce sa intampla in vest ca o decadenta umana fara viitor. Invadarea Ucrainei nu este buna, dar pe plan strategic necesara.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger