AcasăȘTIRI EXTERNEVladimir Putin, reacție furtunoasă după ce a aflat că va fi din...

Vladimir Putin, reacție furtunoasă după ce a aflat că va fi din nou tată, la aproape 70 de ani

Vladimir PutinVladimir Putin a mai "născocit" o ameninţare la adresa Rusiei. A semnat o nouă doctrină navală

Președintele rus Vladimir Putin ar urma să devină din nou tată. Potrivit presei, el așteaptă o fetiță care îi va fi dăruită de iubita sa, Alina Kabaeva, în vârstă de 39 de ani, cu care se presupune că ar mai avea și alți copii.

Se presupune că Alina, medaliată olimpică cu aur, are patru copii cu liderul rus, dar cei doi nu au confirmat oficial niciodată. Sursele spun că ar avea două gemene de șapte ani, născute lângă Lugano în Elveția în februarie 2015. Cei doi ar mai avea și doi fii. Aceștia s-au refugiat în Elveția, după ce Rusia a invadat Ucraina.

Vladimir Putin, furios că va mai avea o fetiță

Presa internațională a relatat zilele trecute că Alina Kabaeva este din nou însărcinată, fapt ce l-ar fi supărat teribil pe Vladimir Putin, care nu ar mai fi vrut încă un copil. În plus, ceea ce l-ar fi deranjat și mai tare pe președintele Rusiei este că fosta gimnastă va aduce pe lume un bebeluș de sex feminin.

”Vestea l-a enervat pe viitorul tată și președintele Rusiei, care a spus că are deja destui copii și, colac peste pupăză, va fi o altă fată. Alina s-a supărat foarte tare”, a declarat o sursă apropiată de Kremlin, potrivit Marca.

Fosta sportivă și președintele Rusiei s-au cunoscut în 2004, după ce Kabaeva a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Atena, iar din 2008 cei doi ar avea o relație, însă foarte puțină lume știe adevărul, având în vedere secretomania în care este învăluită viața personală a lui Vladimir Putin (69 de ani).

author avatar
Andreea Vlad