AcasăȘTIRI EXTERNEVladimir Putin pleacă în Ucraina. Ce zone va vizita, pe front

Vladimir Putin pleacă în Ucraina. Ce zone va vizita, pe front

Vladimir Putin: "Occidentul promovează un Dumnezeu neutru!"

Vladimir Putin ar urma să se deplaseze săptămâna aceasta în Ucraina. Presa de la Moscova relatează că dictatorul rus va merge într-una dintre „regiunile țării”, fără a specifica în care anume.

Aceste planuri vin în contextul în care pe 18 martie se împlinesc nouă ani de când Rusia a anexat Crimeea.

Anexarea pe care o susţin ruşii nu e recunoscută

Anexarea nu este recunoscută pe plan internațional. Aceasta va fi prima vizită a lui Vladimir Putin în Ucraina, de la începutul războiului.

Pe de altă parte, femeile din Rusia fac un apel către liderul de la Kremlin să le cruțe soții și fii. Recrutările în masă au stârnit proteste în Rusia, în timp ce mulți bărbați au fugit din țară pentru a nu fi luați în armată.

Xi Jinping vrea să meargă în Rusia

Președintele chinez Xi Jinping plănuiește să călătorească în Rusia pentru a se întâlni cu omologul său, Vladimir Putin. Deplasarea liderului chinez în Rusia se va desfășura mai devreme decât se prevedea iar întâlnirea dintre Vladimir Putin și Xi Jinping ar putea avea loc chiar săptămâna viitoare.

Altfel, şeful serviciului de informații militare din Ucraina, Kirilo Budanov, a spus că nu știe dacă Vladimir Putin mai este în viață existând informații că la ultimele evenimente a folosit sosii.

author avatar
Andrei Ștefan
727 afisari

11 COMENTARII

  1. Dacă a ajuns ca un idiot notoriu cum este Andrei Stefan să facă harticole de știri externe, National.ro cât de mult vrei să
    te nămolești ?

    • Subscriu, acest A.S. de la „National” nu are treaba cu ziaristica. Doar compileaza prost din articole aparute in alta parte.

  2. Sclavetii din presā îi dau inainte cu ” dictatorul ” Putin. Dictatura a mai jegoasā e în USA, bā, prāpāditilor iar Senile Joe, hotul SI de alegeri, e înjurat de tot mai multi americani.

  3. Sigur nu e vorba nici de Vladimir Putin și nici de sosiile sale rusești pentru că atât Putin cât și sosiile rusești au murit de mai multe ori. Care de cancer, care de gălbinare, care de leucemie, care etc. Mai mult ca sigur că e vorba de o sosie chinezească a lui Vladimir Putin, una mai galbenă și cu ochii oblici dar care totuși seamănă bine cu el. Dat viitoare va veni în Ukrania sosia neagră a lui Putin, adusă de prin Africa.

    • A murit Putin de toate bolile pana acum dar pana una alta cine se k…ca lângă Papa și cone cade pe scări și cine și cine… de cine a făcut mișto televiziunea de stat Saudita?
      A fost superb acel Sketch cu Biden și Kamala am murit de ras și l-au preluat toate canalele TV mai puțin astea de la noi dar căutați pe YouTube “Saudi Arabia TV mocks Biden” și sa vedeți ce distractie
      Restul lumii (in afara de distruși Europa vest și noi prostii satului, UK, us, Australia, noua Zeelanda) are alta retorica decât asta din o parte a jurnaliștilor de la noi.
      Correa de Sud a întors armele, ca nu degeaba i-au tratat pe Diplomații us cu fundul. Lol, prim ministrul era la teatru, min externe nu știu pe unde mama naibii și tot așa, se cu jet ăștia peste tot pe Diplomații și oficialii, șefii de stat din “lumea civilizata” dar noi tot ținem cu dinții de looseri.

  4. Se pare că a fost văzut prin cotroceni!…are niște vile lăsate de Ana Pauker si Dej…
    Apropo dacă Mutul să trezește într-o dimineață cu Putin la ușă?…

  5. Multi idioti ca tine sunt pe acest pamant, retardatule cu mecla de cretin afisata pentru baietii care sa ti-o traga prin guritza cred.

    V. Putin se duce in Satania pentru ca la televiziunile poloneze i se spune inca de anul trecut: ,,V.Putin, presedintele Ucrainei”.

    In Satania razboiul este deja castigat de Rusia, iar Poponel Zelensky 3 se pare ca deja a fost aruncat sub autobuz, asa cum a fost aruncat si Zelensky cel original, si de curand
    Soros-Zelensky 2, clona lui Soros cand era tanar, pe care toate parlamentele de criminali Penali inclusiv din Romania il salutau in pozitie de drepti.

    Mai sunt cateva etape de parcurs pentru a fi exterminate jivinele khazare si reptilele din Elvetia, si din Iunie se formeaza Tribunalele Interntionale Nuremberg 2 in fiecare tara, inclusiv Romania.
    Vor fi judecati si spanzurati toti politrucii, medicii, zoiaristii, IT-istii, mancatorii de kk precum esti tu, etc, adica toti cei care au fost platiti sa omoare sau sa contribuie la omorarea milioanelor de oameni din intreaga lume.
    Eu nu stiu cum de nu v-au anuntat ca va asteapta streangul ?!
    Asta inseamna ca sunteti doar niste idioti folositori de care nu le pasa celor care v-au platit, pentru ca si ei sunt in aceeasi situatie.
    Spanzuratoare grabnica sa aveti cu totii, criminalilor !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger