AcasăȘTIRI EXTERNEVladimir Putin pedepseşte România. A semnat un decret care loveşte şi în...

Vladimir Putin pedepseşte România. A semnat un decret care loveşte şi în ţara noastră

putin decretVladimir Putin pedepseşte România. A semnat un decret care loveşte şi în ţara noastră

Putin a semnat luni un decret ce restrânge acordarea de vize pentru cetăţenii statelor ”neprietenoase” faţă de Rusia, incluzând aici statele Uniunii Europene, care au impus Moscovei sancţiuni după agresiunea acesteia asupra Ucrainei.

Conform decretului, deja intrat în vigoare, este suspendat regimul simplificat de acordare a vizelor pentru Rusia, convenit cu Uniunea Europeană în mai 2006.

Pe cine afectează decretul lui Putin?

Actul pe care şi-a pus iscălitura liderul de la Kremlin afectează delegaţiile oficiale şi ziariştii, întrucât va fi restrânsă emiterea de vize multiple valabile un an pentru delegaţiile oficiale şi ziarişti, precum şi vizele multiple valabile cinci ani pentru membrii guvernelor naţionale şi regionale, parlamentelor şi tribunalelor.

Prin acelaşi decret se dispune Ministerului de Externe rus şi altor organisme să decidă asupra unor restricţii personale de intrare în Rusia pentru ”cetăţenii străini şi persoanele apatride care comit acţiuni neprietenoase împotriva Rusiei, cetăţenilor săi sau entităţilor sale legale”.

România se numără printre ţările „neprietenoase” enumerate de Vladimir Putin. Pe listă se regăsesc SUA, Canada, ţările UE, Marea Britanie şi alte ţări europene nemembre ale UE şi din Asia de Sud şi Sud-Est care s-au raliat sancţiunilor.

author avatar
Andrei Ștefan
1.264 afisari

7 COMENTARII

  1. In acest moment se petrece în Parlamentul României un act de trădare națională savirsit de catre parlamentarii români din PSD și PNL care împotriva voinței Poporului român a acceptat discursul președintelui Ucrainei și au condamnat Rusia .Rușine parlamentari români,trădători de tara

    • Sunt niște lichele lingătoare ale kurului marelui licurici și al oricăruia care le oferă un scuipat de atenție și doi lei de buzunar. Niște nimicuri târâtoare.

  2. Sunt convins că autoritățile Federației Ruse vor găsi clemență și vor da, prin excepție, vize de întrare în țară, fără drept de a mai ieși vreo dată, tuturor cozilor de topor, obedienților putiniști, care-și câștigă atât de greu existența pe plaiuri mioritice.

  3. Pana una alta likuriciul pe care il pupi in kur ca un tradator ce esti nu te primeste pe malul Potomacului decat cu viza.Sluga jegoasa care esti.Cozile de topor sunt tari,tu esti un vierme facut din bale.

  4. Cine sunt LIBERALII patri-hoti ?
    1. În februarie-martie 1907, regatul României fierbea pentru ca tăranii din judeţul Botoşani au pornit o răscoală care s-a întins în toată ţara.La 12 martie 1907 a fost ales un nou guvern, liberal de această dată, condus de D.A. Sturdza. În 10 zile cea mai mare răscoală ţărănească a secolului XX a fost înăbuşită în sânge. Oameni împuşcaţi şi gospodării rase de pe faţa pământului cu tunul. https://adevarul.ro/locale/botosani/cati-tarani-fost-ucisi-1907-adevarul-despre-inabusirea-sange-ultimei-mari-rascoale-taranesti-europa-1_5787a5c05ab6550cb8daa6a7/index.html
    2. …Bucuria înlăturării lui Cuza era prezentă în lumea elitelor societăţii. Pentru tarani, Cuza, era omul care le dăduse pământ, un binefăcător… Liberalii radicali au fost în stare să facă pace cu rivalii lor de moarte, conservatorii, numai pentru a-l vedea pe Cuza plecat…Monstruoasa coaliţie l-a silit pe Cuza în noaptea de 11/12 februarie 1866 să abdice…”http://adevarul.ro/locale/botosani/adevarul-despre-abdicarea-alexandru-ioan-cuza-complotul-monstruos-transformarea-voievodului-unirii-despot-1_5722159f5ab6550cb86cfede/index.html
    ’’Corneliu Coposu: – Actul de la 23 august 1944 nu a fost o insurecţie armată, ci o lovitură de stat care a fost pregătită de multă vreme de către o conspiraţie restrânsă ca număr şi executată prin surprindere, fără forţă militară. În ajunul sărbătoririi Paştelui 1941, Dl. Dinu Brătianu (n.r. – foto jos) în numele partidului liberal, a investit (prin declaraţie verbală solemnă) pe dl. Maniu, să acţioneze în interesul superior al Naţiunii şi în numele partidului liberal…http://adevarul.ro/locale/zalau/adevarul-ascuns-71-ani-despre-lovitura-stat-23-august-1944-oprit-iuliu-maniu-publicare-interviu-istoric-acordat-corneliu-coposu-1_57bae25e5ab6550cb8fe2233/index.html

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger