AcasăȘTIRI EXTERNEVladimir Putin: "Occidentul promovează un Dumnezeu neutru!"

Vladimir Putin: „Occidentul promovează un Dumnezeu neutru!”

Vladimir Putin: "Occidentul promovează un Dumnezeu neutru!"

Vladimir Putin este de părere că Occidentul și-a pierdut valorile morale și religioase. El a declarată că în SUA se promovează ideea unui Dumnezeu de gen neutru, iar căsătoriile între persoanele de același sex tind să devină o normalitate.

De asemenea, preşedintele Rusiei a marşat pe cartea luptei pe care o duce împotriva nazismului: „Ucraina a încercat să creeze o divizie Edelweiss pe care a încercat să o creeze Hitler”.

Putin a invocat o „catastrofă spirituală”

Vladimir Putin a vorbit în acest discurs despre situaţia actuală din Rusia, şi anume despre ofensiva rusă în Ucraina, dar şi despre situaţia economică a țării sale.

Este un război informațional extrem de dur. Atacă biserica rusească, atacă valorile Rusiei. Uitați-vă ce fac cu propriile lor popoare. Induc ideea că pedofilia este normală, promovează căsătoriile între persoanele de același sex. În toate religiile mondiale se spune că căsătoria este unuiunea dintre o femeie și un bărbat.

Biserica din America vrea să promoveze ideea unui Dumnezeu neutru. Milioane de oameni din Vest înțeleg că merg spre o catastrofă spirituală. Noi suntem obligați să ne protejăm copiii de degradarea promovată de cei din Vest. Este evident că Vestul va încerca să ne distrugă societatea.

Fiecare conștientizează că este parte intrinsecă din soarta acestei țări. Poporul a dat dovadă de curaj! Vreau să mulțumesc soldaților noștri!„, a mai zis Putin.

author avatar
Andrei Ștefan
1.128 afisari

60 COMENTARII

  1. D’asta ai dat ordin sa fie omorati civili, sa fie violate femeile si sa fie distruse casele oamenilor pasnici? Pentru ca si-o trag unii in toate gaurile ai dat ordin sa fie atacata o tara independenta si ii iti trimiti la moarte sigura pe „crestinii rusi”? Tampit popor tre’sa fie ala pe care il conduci daca inghite idioteniile astea!

    • Bizon cācatule gros , cäcati ca tine nu mai sunt , asa inteligenti , 1976 de pùli sā sùgi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fùt pe nevastā-ta si ma.ta pana imi dau drùmu pe bùrta ei, lù.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi. Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista. Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pùla in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pùla in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scùllament de pe internet, sa ma fùt in ambasada rùsiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actionarii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bùlangii La.che nemancati care ati fost si sunteti niste expirati

      Bizon cācatule gros , cäcati ca tine nu mai sunt , asa inteligenti , 1976 de pùli sā sùgi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fùt pe nevastā-ta si ma.ta pana imi dau drùmu pe bùrta ei, lù.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

      Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

      Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

      Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi.

      Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista.

      Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti
      Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pùla in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

      Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi.

      Sa imi ba.g toata pùla in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scùllament de pe internet, sa ma fùt in ambasada rùsiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actionarii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bùlangii La.che nemancati care ati fost si sunteti niste expirati

    • Gaozare, mare dobitoc esti. Cum poti ingurgita propaganda, oricare ar fi ea? Ai cap ca sa nu-ti ploua în gât. Soluția pt tine ar fi o injecție cu ser coios în cutia limbii

    • Sunt anonim si s.g pl toata! Am vaxin pfizer in mine si sunt prost foc! Ma f.t in coor si am gen neutru.. tata e transexual

    • BAI MIZERIE SODOMITA. VEZI CA AI GRESIT FORUMUL DE COMENTARII…ESTI MAI OK IN RELIGIA TA DE POPONARI DACA POSTEZI LA G4,MEDIA…HOTNEWS…LIBERTATEA…UM DIGI 24 SRI…ADEVARUL..SI CHIAR LATRINA 3 CNN..SI ALTE ASEMENEA…

  2. Tataie lasa-ne! Aceleasi minciuni bolsevice obosite vopsite in pseudoortodoxie cand voi ati exterminat ortodocsii. Hai jet! Bosorogule!

      • Handicapat esti tu mah BOULE! e un bosorog ca si ala atat ca ala barem e senil da’ asta e sovietic! Hai jet!

    • BAI POPONARE IARASI AI EVADAT DIN STIULETE???…VEZI CA TE CAUTA DIVIZIA DE SODOMITI ACTIVISTI USR SA TI IL INDESE CAT MAI ADANC IN GAOZ….

    • Hai sictir în pisda măti, a se oibserva ,cătă mwe poate lua goariul,zilnic întra sa,și porția

  3. Bai Anonim, esti prost de dai in Bachmut. A pornit razboiul pentru ca din 2014 Kievul ucidea civili in Donbas si Donetk, pentru ca Ukraina, sprijinita de UE/NATO, nu a respectat tratatele de pace Minsk 1 si 2. Dar de, cind esti spalat pe creieri, vezi doar ce-ti convine. SICTIR, ca esti analfabet functional.

    • Ba, tampitule, dar Rusia a respectat vreun tratat la care este parte? Rusia ne-a restituit tezaurul? Dar cu Basarabia care ne-a fost luata de rusi cum ramane? Dar cu rusii care au instaurat comunismul in Romania, ne-au invadat de vreo 10 ori in ultimii 150 de ani, ne-au furat resursele si ne-au violat femeile dupa 1945, cum ramane?
      Fir-ati ai draq de cretini cu Putin al vostru!
      Lasa Ucraina si aminteste-ti ce au facut rusii in Romania!!!

      • Nu veni cu comparatii că iti arați limitele de filoxerat cerebral. Daca rusnacii nu au respectat regulile, ne asteptam sa nu o faca. Nicio noutate. Dar nerespectarea acelorasi reguli de catre ”lumina democrației” este inacceptabila. Mint mai rău ca ăia pe care-i acuzi tu. Prin urmare, nu mai lătra în gol. Mai bine deschide-ți botnița și primește, cu buzele larg deschise, o injecție cu ser coios.

      • Gabi, se vede ca ai citit istoria scrisa de Ana Pauker.
        Comunismul a fost introdus in Rusia de bolshevicii khazari ai khazarului Lenin, conform planului facut de Vatican si Rockefeller.
        Stalin care a condus Rusia, a fost cel care a furat Basarabia, Bucovina, etc de la Romania, multe zone rusesti si poloneze, ca sa faca Ucraina nazista, bolshecica a khazarilor inchinatori la Satana.
        In timpul celui de-al doilea razboi mondial, pornit de khazarul Hitler la ordinul lui Rokefeller, trupele criminalului Bandera a ucis 50 de milioane de rusi, evrei, polonezi si romani.
        Stalin a secretizat aceste rapoarte pentru ca poporul rus sa nu-i extermine pe nazistii ucraineni.
        Acum, aceste documente au fost desecretizate la ordinul lui Putin.
        O delegatie evreiasca a fost anul trecut la Putin si a vazut documentele, si au hotarat sa ceara daune Ucrainei si nu Rusiei, pentru evreii omorati de golanii nazisti ai lui Bandera pe care Poponel Zelensky l-a sarbatorit anul trecut.
        Inainte de manaca kk nemestecat, cauta informatii adevarate despre crimele si nenorocirile pe care le-au facut nazistii ucrainieni, si despre cine a furat teritoriile tarilor vecine, si apoi baga-te in seama. Tezaurul Romaniei nu este in Rusia ci in Franta sau Anglia, la khazarii bancheri de acolo.
        Ce fac acum khazarii ucrainieni ? Distrug Delta Dunarii si tu mananci kk, viteazule. Nu ai mnimic sa le reprosezi ? Sau tot rusii sunt de vina ?
        Numai idioti mancatori de kk, pupincuristi de nazisti si de criminali vorbesc in numele acestor criminali.
        Mai puneti mana pe carte, semianalfabetilor !

  4. Cititi dracu si nu mai luati de bun tot ce vs vaxineaza presa! Aia iau bani sa minta, cum respira asa mint! In Ucraina nu mai lupta de mult ucrainienii pentru tara lor! Zelenski a predat-o ca poligon de tragere.

    ASTEPT SA VAD CUM VA PORNITI A INVATA RUSESTE….IUROPENILOR! RUPTI IN CUR SI MANCAND GANDACI, DAR CU GAOZUL MODERNIZAT DUPA IUROPA. SIKTIR PROSTANACILOR! SLAVA UCRAINA, CA VOI ATI INGROPAT ROMANIA, PROGRESISTII KURULUI

  5. Bizon cācatule gros , cäcati ca tine nu mai sunt , asa inteligenti , 1976 de pùli sā sùgi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fùt pe nevastā-ta si ma.ta pana imi dau drùmu pe bùrta ei, lù.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi. Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista. Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pùla in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pùla in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scùllament de pe internet, sa ma fùt in ambasada rùsiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actionarii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bùlangii La.che nemancati care ati fost si sunteti niste expirati

    Bizon cācatule gros , cäcati ca tine nu mai sunt , asa inteligenti , 1976 de pùli sā sùgi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fùt pe nevastā-ta si ma.ta pana imi dau drùmu pe bùrta ei, lù.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

    Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

    Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

    Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi.

    Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista.

    Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti
    Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pùla in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

    Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

    Sa imi ba.g toata pùla in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scùllament de pe internet, sa ma fùt in ambasada rùsiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actionarii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bùlangii La.che nemancati care ati fost si sunteti niste expirati

  6. din pacate , ideologia woke ,” politica corecta ” lucreaza pentru Putin . cu aceste idei venite din mintile unor bolnavi psihic nu poti obtine adeziuni decat de la drogati , pe care nu te poti baza .

      • cosmosul e fake si gay. pamantul este plat, cerul este acoperit de un dom, aselenizarea a fost falsificata

  7. La tot tezaurul culturii si civilizatiei mondiale contributia americii este zero , si atunci in disperare , frustrare si complexe de tot felul incearca si ei sa vina si ei cu ceva . iata cu ce vin , Dumnezeu neutru ! bleah !

    • d-aia o arzi pe rock’n roll, blue jeans, muscle cars, macdonalds si kfc daca esti sarantoc si winmag. ps folosesti ubuntu sau windows?

        • Kostea , Occidentu’ deja nu mai are bani de epilat si parfumat vaga . Pe foamea care vine n-o sa mai aba nici un chef de scormonit in cur.

          • si totusi scot cartuse pusti pistoale si accesorii incluiv optica de mare precizie pe banda rulanta. daca la mecanica e asa iti dai seama cum e pe electronica?

      • @anafabet functional cu rock ‘n roll . vorbeam de cultura si civilizatie , nu de kfc , si aripi de pui ,retardule ! ai citit dar n-ai inteles , cretin vlad tepes sau cum iti spui handicapatule . o sa spun sa nu-ti mai dea ajutor de handicap .

        • rock ‘n roll este cultura si civilizatie atat ca nu e aia cu care ai fost tu crescut pui de japitza bolsevica. si este durabila – generatiile actuale si viitoare asculta cu placere RNR american din anii 50-70, in schimb de mayakaovsky ala al vostru nu mai stie nimeni nimic nici macar feministele neomarxiste cu parul rosu mov si belciuge in tzatze burice nas, urechi si lindice si tatuaje pe toate buzele.

        • tu stii cel mai bine, eu nu mananc de acolo.
          cine zice ala e, felicitari pentru demonstratie!

  8. E plina romania de cretini ca de asta a ajuns curva europei plina de putori ca astia de mai sus care pentru bani se dezbraca de orice bunsimt si injura ca ultimii destrabalati.Pretena Ucraina e gata sa ne ia Delta si gurile Dunarii dupa ce acum 10 ani Basescu ne ameninta ca le ia rusii.Treziti-va ,prostilor,nu mai lingeti clantele altora.

    • Bizon cācatule gros , cäcati ca tine nu mai sunt , asa inteligenti , 1976 de pùli sā sùgi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fùt pe nevastā-ta si ma.ta pana imi dau drùmu pe bùrta ei, lù.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi. Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista. Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pùla in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pùla in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scùllament de pe internet, sa ma fùt in ambasada rùsiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actionarii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bùlangii La.che nemancati care ati fost si sunteti niste expirati

      Bizon cācatule gros , cäcati ca tine nu mai sunt , asa inteligenti , 1976 de pùli sā sùgi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fùt pe nevastā-ta si ma.ta pana imi dau drùmu pe bùrta ei, lù.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

      Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

      Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

      Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi.

      Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista.

      Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti.
      Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pùla in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

      Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

      Sa imi ba.g toata pùla in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scùllament de pe internet, sa ma fùt in ambasada rùsiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actionarii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bùlangii La.che nemancati care ati fost si sunteti niste expirati

  9. ,,…Pentru a elimina amenințarea venită de la regimul neo-nazist care s-a dezvoltat în Ucraina după lovitura de stat din 2014, s-a luat decizia de a efectua o operațiune militară special…Începând din 2014, Donbass a luptat, a apărat dreptul de a trăi pe propriul pământ, de a-și vorbi limba maternă, a luptat și nu a renunțat în condițiile blocadei și bombardamentelor constante, a urii nedissimulate din partea regimului de la Kiev, a crezut și a așteptat ca Rusia să vină în ajutor. Între timp – și știți foarte bine acest lucru – am făcut tot posibilul, într-adevăr tot posibilul, pentru a rezolva această problemă prin mijloace pașnice, am negociat cu răbdare o ieșire pașnică din acest conflict cel mai dificil. Dar la spatele nostru se pregătea un cu totul alt scenariu. Promisiunile conducătorilor occidentali, asigurările lor cu privire la dorința de pace în Donbass s-au dovedit a fi, după cum vedem acum, un fals, o minciună cruntă… În academiile și școlile occidentale, ofițerii batalioanelor naționaliste au fost instruiți și au fost furnizate arme. Și vreau să subliniez că, chiar înainte de începerea operațiunii militare speciale, Kievul negocia cu Occidentul privind furnizarea de sisteme de apărare aeriană, avioane de luptă și alte echipamente grele către Ucraina. Ne amintim și de încercările regimului de la Kiev de a achiziționa arme nucleare, pentru că am vorbit public despre asta. Statele Unite și NATO și-au desfășurat rapid bazele armatei, laboratoare biologice secrete în apropierea granițelor țării noastre, au stăpânit teatrul viitoarelor operațiuni militare în timpul manevrelor, au pregătit regimul de la Kiev supus lor, Ucraina pe care o înrobiseră, pentru un mare război. Și astăzi o recunosc – o recunosc public, deschis, fără ezitare. Ei par să fie mândri, delectându-se cu trădarea lor, numind atât acordurile de la Minsk, cât și formatul Normandiei o performanță diplomatică, o cacealma…Ei s-au comportat la fel de neruşinat, de duplicitate, distrugând Iugoslavia, Irakul, Libia, Siria. Nu se vor spăla niciodată de această rușine. Conceptele de onoare, încredere, decență nu sunt pentru ei…Într-adevăr, elitele occidentale au devenit un simbol al minciunilor totale fără principii…Am fost deschiși, sincer pregătiți pentru un dialog constructiv cu Occidentul, am spus și am insistat că atât Europa, cât și întreaga lume au nevoie de un sistem de securitate indivizibil, egal pentru toate statele, și de mulți ani am sugerat partenerilor noștri să discute această idee împreună și să lucreze asupra implementării acestuia. Dar ca răspuns au primit o reacție neclară sau ipocrită. Este vorba despre cuvinte. Dar au existat și acțiuni specifice: extinderea NATO la granițele noastre, crearea de noi zone poziționale de apărare antirachetă în Europa și Asia …Nicio țară din lume nu are atât de multe baze militare în străinătate ca Statele Unite ale Americii. ..Întreaga lume a văzut cum se retrag din acordurile fundamentale în domeniul armelor, inclusiv din tratatul privind rachetele cu rază medie și mai scurtă de acțiune, rupând unilateral acordurile fundamentale care mențin pacea mondială…În cele din urmă, în decembrie 2021, am trimis oficial proiecte de acorduri de asigurare a securității către Statele Unite și NATO. Dar pe toate pozițiile cheie, fundamentale pentru noi, au primit, de fapt, un refuz direct. Apoi, în sfârșit, a devenit clar că s-a dat aprobarea pentru implementarea planurilor agresive și nu aveau de gând să se oprească…Informațiile primite nu au lăsat nicio îndoială că, până în februarie 2022, totul era pregătit pentru o altă acțiune punitivă sângeroasă în Donbass, împotriva căreia, permiteți-mi să vă reamintesc, regimul de la Kiev a aruncat artilerie, tancuri și avioane în 2014…În 2015, au încercat din nou un atac direct asupra Donbass, continuând în același timp blocada, bombardamentele și teroarea împotriva civililor. Toate acestea au contrazis complet documentele și rezoluțiile relevante adoptate de Consiliul de Securitate al ONU, complet – toată lumea s-a prefăcut că nu se întâmplă nimic.
    Ei au declanșat războiul și am folosit forța și continuăm să o folosim pentru a-l opri. Cei care au planificat un nou atac asupra Donețk, Donbass și Luhansk au înțeles clar că următoarea țintă era o lovitură asupra Crimeei și Sevastopolului, iar noi știam și înțelegeam acest lucru. Și acum se vorbește deschis despre astfel de planuri de anvergură la Kiev – au dezvăluit, au dezvăluit ceea ce știam atât de bine. Protejăm viețile oamenilor, propria noastră casă. Iar scopul Occidentului este puterea nelimitată. El a cheltuit deja peste 150 de miliarde de dolari pentru a ajuta și înarma regimul de la Kiev. Spre comparație: conform Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică, țările G7 au alocat aproximativ 60 de miliarde de dolari în 2020-2021 pentru a ajuta cele mai sărace state ale lumii. De înțeles, nu? Pentru război – 150, și pentru țările cele mai sărace, care se presupune că sunt îngrijite în mod constant – 60, și chiar sub binecunoscutele cerințe de ascultare din partea țărilor – destinatarii acestor bani. Și unde se vorbește despre lupta împotriva sărăciei, despre dezvoltare durabilă, despre mediu? Unde se duce totul? Unde s-a dus totul? În același timp, fluxul de bani pentru război nu scade. De asemenea, nu economisesc si cheltuie pentru a încuraja tulburările și revoltele în alte țări și din nou în întreaga lume…Nu eu am venit cu aceste cifre, americanii înșiși le dau – ca urmare a războaielor pe care Statele Unite le-au declanșat după 2001, aproape 900.000 de oameni au murit, peste 38 de milioane au devenit refugiați. Acum ei vor doar să ștergă toate acestea din memoria omenirii, se prefac că nu s-a întâmplat nimic… Niciunul dintre ei nu ia în calcul victimele și tragediile umane, pentru că, desigur, sunt în joc trilioane și trilioane de dolari; posibilitatea de a continua să jefuiești pe toată lumea; sub masca cuvintelor despre democrație și libertăți, să răspândească valori neoliberale și esențial totalitare…’’
    https://www.cotidianul.ro/discursul-integral-sustinut-de-putin/

    • Bizon cācatule gros , cäcati ca tine nu mai sunt , asa inteligenti , 1976 de pùli sā sùgi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fùt pe nevastā-ta si ma.ta pana imi dau drùmu pe bùrta ei, lù.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi. Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista. Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pùla in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pùla in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scùllament de pe internet, sa ma fùt in ambasada rùsiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actionarii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bùlangii La.che nemancati care ati fost si sunteti niste expirati

      Bizon cācatule gros , cäcati ca tine nu mai sunt , asa inteligenti , 1976 de pùli sā sùgi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fùt pe nevastā-ta si ma.ta pana imi dau drùmu pe bùrta ei, lù.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

      Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

      Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

      Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi.

      Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista.

      Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti
      Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pùla in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

      Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

      Sa imi ba.g toata pùla in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scùllament de pe internet, sa ma fùt in ambasada rùsiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actionarii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bùlangii La.che nemancati care ati fost si sunteti niste expirati

      • MARS IN PZDA MATII PE ZIARE.COM CA AI SUCCESURI ASIGURATE . FTTNGR DE GAROI
        ROMANII SI-AU BORAT POOLILE IN GURA FAMILIEI TALE SI NU TE MAI SATURI
        SUJI POOKA

  10. Au innebunit Platitii !
    Uite un exemplu de Platit drogat care a dat in balbaiala pentru este un IDIOT care nu are cu ce contraargumenta ADEVARUL care incepe se iasa la suprafata, si a luat-o prin balarii…si prin guritza desigur… Saracul !
    Mai rau este ca toate locurile de la Balaceanca s-au ocupat cu Platiti ca el si acest IDIOT va ramane fara cazare pe timp de iarna. Dar se incalzeste cu Incalzirea Globala.
    Mai, Rudotel, suna-l pe Poponel Zelensky sa-ti dea el ceva de calmare…De Cal Mare de Cal Mic, dar de cal sa fie, ca voua Platitilor va place prin guritza, mama voastra de poponei droghi ce sunteti.

  11. EXCELENT discursul presedintelui Vladimir Putin !. Poate si bosorogul-senil de 81 de ani Joe Biden va citi si invata ceva politica adevarata. Nazistii si Zelenski sunt KAPUT cu tot ajutorul evreilor khazari din america ,care vor sa faca din Ucraina o noua tara Israel-2 in Europa.

    • doar daca sunt kosher. fara circumcizie facuta regulamentar de mohel respectivii nu servesc

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger