AcasăȘTIRI EXTERNEVladimir Putin, obsedat de medicina alternativă. Cum se "hrăneşte" cu energie Yang...

Vladimir Putin, obsedat de medicina alternativă. Cum se „hrăneşte” cu energie Yang de la cerb

vladimir putinVladimir Putin, obsedat de medicina alternativă. Cum se "hrăneşte" cu energie Yang de la cerb

Vladimir Putin ar fi permanent încojurat de doctori, inlcusiv de un specialist în cancer tiroidian, relatează site-ul de investigații rus Project. Preşedintele Rusiei obișnuia să călătorească în perioada 2016-2017 însoțit, în medie, de 5 doctori. În același timp, Putin și-a exprimat adesea interesul pentru medicina alternativă.

Putin a tot pozat în ipostaza ”masculului alfa”. Recent, aliatul său din Belarus Aleksander Lukașenko susținea că Putin este complet sănătos și la cap și la trup, ba chiar ar fi în mare formă. Lukașenko a comentat chiar că Putin ”ne va îngropa pe toți”.

Putin face băi cu extract de coarne de cerb

Putin și-a demonstrat public interesul pentru problema cancerului tiroidian. În iulie 2020, s-a întâlnit cu șeful Centrului Național de Cercetare Medicală pentru Endocrinologie, Ivan Dedov, care este șeful fiicei mai mari a lui Putin, Maria.

Sursa citată vorbește și despre interesul lui Putin pentru băile cu extract de coarne de cerb. Pe măsură ce îmbătrânește, preocupările legate de sănătate și longevitate îl absorb atât de mult pe președinte, încât chiar se arată interesat de medicina alternativă, deși mulți din familia lui sunt medici.

Cerbul este animalul cel mai important în medicina orientală, fiind considerat drept vietatea cu cea mai mare energie Yang. În China şi Coreea de Sud, cornul de cerb şi căprioară se bucură de maximă preţuire.

Masa foarte lungă a ridicat semne de întrebare

La începutul tomanei trecute, Putin a început să se poarte ciudat. După o lungă perioadă de izolare din cauza pandemiei de Covid-19, acesta și-a făcut apariția în public, în cele din urmă. La început, a apărut înconjurat de foarte mulți sportivi, la un eveniment local.

Cum însă foarte multe persoane cu care a luat contact s-au îmbolnăvit apoi de Covid-19, Putin a început să se izoleze din nou. Așa a apărut în scenă și imensa masă la care au fost așezați președintele francez Emmanuel Macron, cancelarul Germaniei Olaf Scholz sau chiar ministrul de externe rus Serghei Lavrov.

author avatar
Andrei Ștefan
611 afisari

5 COMENTARII

  1. Ba,voi slugile presei globaliste,sunteti obsedati de Putin.Va terorizati cititorii cu tot felul de minciuni ordinare si ridicole copiate de pe la proppaganda occidentala.Sunteti bolnavi de isterie.

  2. Eu am auzit că Putin se hrănește o singură dată pe an și că merge la toaletă cu bicicleta, pedalând în timp ce-și face nevoile.

  3. Bai frate,de unde ies stirile astea,despre Putin,pe banda rulanta?Pana acum o luna,mai nimic nu se stia de viata lui privata.Acum stiu astia si ce mananca si ce bea, ce bulendre poarta,cate neveste,amante,ce averi detine,ce boli il „macina”…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger