AcasăȘTIRI EXTERNEVladimir Putin, noi acuze la adresa Occidentului: "A încurajat genocidul și teroarea...

Vladimir Putin, noi acuze la adresa Occidentului: „A încurajat genocidul și teroarea în Donbas”

Vladimir Putin, noi acuze la adresa Occidentului: "A încurajat genocidul și teroarea în Donbas"

Președintele Rusiei a afirmat că statele occidentale au schimbat Ucraina „într-o colonie” și îi „exploatează” poporul cu cât continuă să-i furnizeze arme.

„Potențialul de conflict în lume este în creștere și aceasta este o consecință directă a încercărilor elitelor occidentale de a-și păstra dominația politică, financiară, militară și ideologică prin orice mijloace”, a acuzat Vladimir Putin.

Ucraina, „carne de tun”?

De asemenea, el a acuzat Occidentul că „exploatează” Ucraina și că folosește populația acesteia ca „carne de tun” într-un conflict împotriva Rusiei.

Putin a prezentat în repetate rânduri războiul din Ucraina, pe care Moscova îl numește „operațiune militară specială”, drept un conflict între Rusia și Occident, criticându-i pe cei care au oferit sprijin militar și financiar Ucrainei.

Ucraina, țările europene și SUA afirmă că Moscova a utilizat pretextul preocupărilor de securitate cu obiectivul de a lansa un război de agresiune împotriva țării vecine, în încercarea de a pune stăpânire pe teritorii și de a-l înlătura de la putere pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski.

author avatar
Andrei Ștefan
702 afisari

18 COMENTARII

  1. Are dreptate „tata” Putin. Curva hota și bandita occidentala i-a alimentat cu arme pe fasciștii sorosistii de ukropi care 8 ani de zile i-au „tocat” pe rusii din Dombass. Eu ma mir cata răbdare a avut Putin in acest caz. Și colac peste pupăză Bobita Zelenski vrea sa pună mana și pe arma nucleara sa le dea rușilor in cap cu ea. Este limpede ca rusii nu aveau alta opțiune decât sa meargă la Kiev să-l ia pe Bobita de tricoul lui verde și să-l bage sub senila unui tanc. Rușine pupincuriștilor romani care-l pupa în dos pe Zelenski și stau cu kurul la tata Putin care ne-a oferit gratis Nordul Bucovinei. Locul României este în BRICS, numai atunci romanii au speranța unui trai mai bun. Treziti_va bai proștilor, gândiți măcar pentru copii voștri, ca altfel rămâneți fără tara, ca palestinienii. Se aude securistilor revansarzi?

  2. Sa le sugi „pixul” la rusi, boule. Dacă nu treceau ei pe aici în 44 erai tu acum „ars” ca vita în proțap de arendasii și industriași venetici ce conduceau tara, asta dacă nu cumva ești alogen sau urmașul alogenilor ce jefuiau tara. Dacă ești din propaganda străină, hai SIKTIR și lasă-i pe romani sa decidă ei în tara lor. Oricum viitorul este al Rusiei și Chinei. Curva anglo saxona US și UK e konet, kaput, over, cum vrei s-o iei la mUE.

  3. Si ce-i nou? Ai nostri s-au facut capra in fata celor care au asuprit minoritatea romana, nu au recunoscut limba, minoritatea cu totul. Inclusiv Zelenskyyi. Pai daca ai nostri le dau bani celor care s-au p/.. pe no0i, ce sa mai zicem de orice altceva?
    Ukies sunt nazisti. Se stie, pe fata, dar ei au voie si daca spui evidenta esti in toate felurile.
    Da, genocidul din Donbass era aplaudat. Si ukies care sunt ”nevinovati” stiau si se bucurau, ii durea la bascheti. Sa nu ne spuna vreunul ca nu stia. Si acum noi ii gazduim si le dam de toate, ce nu dam romanilor.
    Este ca si cum Cotroceniul ar duce o politica de genocid in Garghita si Covasna si noi ceilalti am sta pasivi si nu am spune nimie. AM FI VINOVATI! La fel de vinovati sunt si ukies ca au permis statului lor sa omoare mii de copiii si de alti nevinovati! Au permis si incurajat o crima, de aia nu imi pare rau de ei. De copiii da, evident.

  4. occidentul sa se descurce cu putin, occidentul sa se descurce cu rachetele federatiei ruse. ce ne priveste pe noi?
    Romania nu are amestec in aceste afaceri murdare ale occidentului. chiar nu ne privesc greselile lui zelenski.
    zelenski a avut mereu o atitudine dusmanoasa fata de Romania si mai ales fata de minoritatea romaneasca din ucraina.
    Romania are de primit teritorii romanesti de la ucraina si asta cat mai repede si fara nici o suparare, acesta e adevarul istoric. restul, cu neintelegerile si razboiul dintre ei, este fix treaba lor.

  5. Mda,ai dreptate ,daca si ma-ta avea WC in curte in lume ar fi fost un idiot mai putin.Iar Coca Cola are un asa mare profit fiinca e bauta de cretini ca tine.Apa cu zahar si caramel poate si ceva gandaci.

  6. Nu ne spunea madam Merkel, ieri, ca acordul de la Minsk 2014 a fost o păcăleala pentru Putin, pentru a da timp ucrainenilor sa-si pregătească armata in vederea purtării actualului război ?. Ca ăștia cu drepturile omului, vad aceste drepturi numai pentru anumiți oameni, rușii fiind excluși din ecuație, aşa cum s-a dovedit ca procedat Ucraina de câteva decenii încoace, vreo doua, interzicând celor circa 10 milioane de ruşi din Ucraina sa învețe in rusa, sa aibă acces la cultura rusa, sa aibă tv in limba rusa, sa acceadă reprezentanți ruşi in diverse posturi guvernamentale. Daca Romania proceda astfel cu UDMR de ex. exploda UE, america , ONU, planeta, ba chiar si sistemul solar. Dar daca a fost vorba despre rușii din Ucraina nu se pune, ei fiind rușii lui Putin care nu se mai supune vestului, aşa cum a făcut-o Elțîn, deci este BAIAT RAU, si trebuie înlăturat.

  7. Ce cauta armele nucleare in Romania? O sa fim dintre prumele frioturi. Sa plece armele nucleare din Romania. Noi nu vrem razboi cu nimeni. America si Rusia sa poarte razboi nuclear la ele acasa.

  8. Cine vrea nom ,cine vrea ai ,cine se vrea jandarm mondial ,ala e clickul razboiului din ucraina pusa carne de tun pt demonici!!

  9. Doamne ajuta bine ca se mai supt țiaza wagneru ala demonic Vladimir Vladimirovici. Ati vazut ce demoni betivi ca nici voi nu-i mai luati din frigiderele ucraine de porci acasă…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger