AcasăȘTIRI EXTERNEVladimir Putin, mişcare de ultimă oră: s-a deplasat la Kremlin în creierii...

Vladimir Putin, mişcare de ultimă oră: s-a deplasat la Kremlin în creierii nopţii!

Vladimir Putin, mişcare de ultimă oră: de ce s-a deplasat la Kremlin în "creierii nopţii"

Conform unor canale de comunicare de pe Telegram, președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a mers de urgență la Kremlin, sâmbătă seara. Motivul a rămas un mister.

Coloana oficială a lui Vladimir Putin a ajuns la Kremlin la ora locală 23:00 (aceeași oră și la București).

Dmitri Peskov a dezminţit informaţia

Potrivit agenției ruse Tass, Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a dezmințit ipotezele răspândite de mai multe canale de Telegram potrivit cărora Vladimir Putin ar fi sosit seara la Kremlin pentru a face un fel de declarație de urgență.

În altă ordine de idei, Kremlinul reafirmă că orice eventuală întâlnire între preşedintele rus Vladimir Putin şi omologul său ucrainean Volodimir Zelenski trebuie să fie productivă şi „bine pregătită”.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski declara, la sfârșitul lunii mai, că Ucraina nu este nerăbdătoare să discute cu preşedintele rus Vladimir Putin, dar trebuie să înfrunte realitatea că acest lucru va fi necesar pentru a se pune capăt războiului.

author avatar
Andrei Ștefan
1.803 afisari

6 COMENTARII

  1. Și noaptea îți de știe superioară, Stefan Andrei, singur recunoști că are până și „creieri”, chiar mai mulți folosind pluralul, numai tu ai in capățână doar o mare gaură goală !

    • ZIARE.COM VA DA INFORMATII FALSE , PROPAGANDA COMUNISTA SI INFECTA DEMNA DE REGIMUL DICTATURII CEAUSISTE
      ACUM E REGIMUL SASSESC CU FALSII JURNALISTI DE PE ZIARE.COM CE LING VARYOS IN COOR PE MARELE CONDUCATOR SI CLIKA DE SLUGI

  2. Stimati ziarici, unei expresii sau metafore – cu atat mai mult cand este de muuuult împāmântenitā ( încetātenitā, înglobatā, adoptatā, acceptatā) în vocabularul unei limbi – nu-i mai pui ghilimele, impostorilor care vā dati ziarici.

    • Corect, hanonime, magraoane. Dar ce „expresie” mai este și „creierii nopții”, faraoane?

  3. De ce s-a dus în creierii nopții la Kremlin? O fi băut ceva alcool sau s-o fi dus la sala de antrenament ca să facă ceva mișcare. Și Băsescu sărea gardul la Cotroceni când era coana Joițica de Pleșcoi pe-acolo.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger