AcasăȘTIRI EXTERNEExploziv! Vladimir Putin, interviu lui Tucker Carlson! LIVE VIDEO unde pot fi...

Exploziv! Vladimir Putin, interviu lui Tucker Carlson! LIVE VIDEO unde pot fi urmărite dezvăluirile

Vedeta americană Tucker Carlson, care se află în prezent într-o vizită în Federația Rusă, a anunțat că îl va intervieva pe președintele Vladimir Putin.

„Suntem aici pentru a-l intervieva pe președintele Rusiei, Vladimir Putin”, a declarat vedeta conservatoare.

De ce Putin a invadat Ucraina?

„Mulți americani nu știu de ce Putin a invadat Ucraina sau care sunt scopurile lui acum. Americanii au dreptul să știe totul despre un război în care sunt implicați și noi avem dreptul să le spunem”, a transmis Carlson.

Carlson, care a plecat în 2023 de la postul de televiziune Fox News, a criticat ajutorul oferit de SUA Ucrainei pentru război și l-a susținut anterior pe Putin.

De ce este Putin considerat un băiat rău? Nu este Saddam Hussein, nu este Adolf Hitler, nu este un pericol pentru Statele Unite”, a spus Carlson în 2017.

Interviul, transmis pe platforma X (ex-Twitter)

Jurnalistul american a criticat instituțiile media pentru că nu l-au intervievat și pe Vladimir Putin, afirmând că publicul occidental „nu i-a auzit niciodată vocea” și că acest lucru este „greșit”.

El a spus că Elon Musk a fost de acord să nu „blocheze” sau să „suprime” interviul pe platforma X și a acuzat administrația Biden că a „spionat ilegal” mesajele text ale echipei sale în încercarea de a-l opri să-l intervieveze pe Putin.

Interviul care va fi realizat cu președintele Putin va fi transmis pe Twitter și pe site-ul TuckerCarlson.com.

author avatar
Andrei Ștefan
1.848 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri