AcasăȘTIRI EXTERNEVladimir Putin "intră în direct" cu telespectatorii. Liderul de la Kremlin se...

Vladimir Putin „intră în direct” cu telespectatorii. Liderul de la Kremlin se expune INCREDIBIL!

vladimir-putinVladimir Putin "intră în direct" cu telespectatorii. Liderul de la Kremlin se expune INCREDIBIL!

Vladimir Putin intenţionează să găzduiască o sesiune de dialog public pe 30 iunie, cu câteva luni înainte de alegerile parlamentare. Ce înseamnă asta? Că preşedintele rus va răspunde unor întrebări trimise de cetăţeni, prin telefon sau online, pentru emisiunea ”Linie directă cu Vladimir Putin”.

Aflat la putere de 21 de ani, preşedintele a fost criticat în trecut în timpul acestei emisiuni, care a ajuns să aibă o audienţă de milioane de persoane.

Putin a mai răspuns la 80 de întrebări

În 2019, Putin a petrecut patru ore răspunzând la aproximativ 80 de întrebări, printre care unele critici ascuţite cu privire la scăderea nivelului veniturilor şi la problemele din sistemul de sănătate. Anul trecut, însă, a anulat acest format pe fondul protestelor tot mai numeroase.

Sondajele arată că şi în acest an există un nivel ridicat de nemulţumire în rândul publicului înainte de vot.

Putin va cheltui mai mult pentru infrastructură

Vladimir Putin a încercat sâmbătă să ofere partidului la putere în Rusia un impuls preelectoral cu promisiunea de a cheltui mai mult pentru infrastructură, educaţie şi sănătate.

Liderul de la Kremlin, în vârstă de 68 de ani, şi-a anunţat aliaţii cheie – ministrul apărării şi cel de externe – că vor fi în fruntea campaniei partidului aflat la guvernare Rusia Unită pentru alegerile parlamentare din septembrie.

Odată cu scăderea salariilor reale şi creşterea inflaţiei, ratingurile sale sunt la un nivel redus de mai mulţi ani, potrivit unui sondaj realizat de Centrul Levada, un institut de opinie independent.

Acesta arată că doar 27% dintre ruşi susţineau partidul în martie, în scădere de la 31% în august anul trecut.

author avatar
Andrei Ștefan
277 afisari

4 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger