AcasăȘTIRI EXTERNEVladimir Putin, INTERZIS la G20! Mario Draghi a dezvăluit cine i se...

Vladimir Putin, INTERZIS la G20! Mario Draghi a dezvăluit cine i se opune liderului de la Kremlin

Vladimir Putin pleacă din Rusia. Caută ajutor la o mare forţă nucleară mondială. SUA tremură!

Vladimir Putin intenţionează să participe la summitul G20 din noiembrie de la Bali, în Indonezia, după ce a primit o invitaţie oficială, a anunţat luni un consilier de la Kremlin.

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, s-a declarat în favoarea unei participări a ţărilor occidentale la viitorul summit al G20, în pofida prezenţei probabile a preşedintelui rus Vladimir Putin.

Indonezia nici nu vrea să audă de Putin

Premierul italian Mario Draghi susține că autoritățile indoneziene au exclus prezența personală a președintelui rus Vladimir Putin la summitul G20 de la Bali din 15-16 noiembrie.

În ceea ce privește prezența președintelui Putin la G20, președintele indonezian [Joko Widodo] a exclus categoric acest lucru, [liderul rus] nu va veni”, a declarat Draghi la o conferință de presă după summitul G7.

G20 reunește cele mai dezvoltate 20 de economii ale lumii, care împreună reprezintă 60% din populația lumii, 80% din Produsul Intern Brut global și 75% din exporturile mondiale.

Prezenţa lui Putin ar putea fi permisă prin video-call.

author avatar
Andrei Ștefan
1.099 afisari

4 COMENTARII

  1. Și care-i problema dacă se duce sau nu se duce ?
    Câștigă Ucraina războiul sau scad facturile în Romania ?

    • ai dreptate noi sintem ca si capra riioasa care tinbe coada sus doar vo fute careva. dar ghinion nime nu o baga in seama SLAVA

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger