AcasăȘTIRI EXTERNEVladimir Putin, internat de urgență în toiul nopții: „Era foarte bolnav” /...

Vladimir Putin, internat de urgență în toiul nopții: „Era foarte bolnav” / Rusia are un nou stăpân!

Putin: „Occidentul, gata să sacrifice restul lumii” / Rusia anunță „consecințe” pentru UE

Vladimir Putin ar fi fost internat de urgență la spital, pentru a fi operat de cancer, potrivit unei publicații italiene, care citează surse din apropierea președintelui rus.

Acesta a fost transportat de urgență la o clinică din Moscova, unde o echipă de medici era pregătită pentru intervenție.

Vladimir Putin ar suferi de leucemie

Boala de care ar suferi Vladimir Putin ar fi un cancer al sângelui sau leucemie. Starea sa se agravase atât de rău încât a avut nevoie de o procedură chirurgicală neașteptată.

„Există dovezi că, în urmă cu aproximativ o săptămână, președintele rus a fost dus degrabă la clinică. Era noapte, era foarte bolnav”, au declarat sursele.

Un „plan de înlocuire” ar urma să intre în acțiune pentru zece zile, astfel încât să nu se afle că liderul de la Kremlin lipsește.

Cine îl va înlocui pe Vladimir Putin

Vladimir Putin ar urma să fie înlocuit de Nikolai Patrușev, șeful Consiliului de Securitate. Oficialul, în vârstă de 70 de ani ar trebui să preia controlul armatei, după cum dezvăluiau sursele chiar la începutul acestei luni.

„Lui Putin i s-a recomandat să fie supus unei intervenții chirurgicale. Nu pare să existe o urgență deosebită, dar nici nu poate fi amânată. Președintele rus Vladimir Putin are cancer, iar cele mai recente probleme identificate în timpul ultimei sale examinări sunt asociate cu această boală.

Medicii insistă că are nevoie de o operație, dar data nu a fost încă stabilită. Nu știu exact pentru cât timp nu va fi capabil să se afle la putere, după operație… Cred că va fi pentru o perioadă scurtă de timp”, spunea sursa la începutul lunii aprilie.

Există și un plan de înlocuire

Două sosii au fost pregătite să joace rolul președintelui rus în eventuale apariții publice.

Au fost, de asemenea, pregătite filme menite să ilustreze o activitate „normală” a președintelui rus. În imaginile respective, liderul de la Kremlin participă la întruniri și semnează diverse documente, potrivit La Stampa.

author avatar
Andreea Vlad
2.295 afisari

17 COMENTARII

  1. Ceva nu e in ordine. LEUCEMiA este o boala a sangelui. Ce dreak de operatie ii trebuie? Tratament si celule stem si cam atat. Transfuzii de sange…Operatia lui peste!!!

    • Sunt mai multe lucruri care nu-s in ordine. Potrivit fostei sotii a lui Putiin, sotul ei ar fi fost asasinat si inlocuit cu o sosie, deci la Kremlin se vor perinda sosii ale sosiei actuale. Un lucru este cert pentru cei care cunosc viittorul: Putin va fi inlaturat de la putere, iar dupa debarcarea lui va incepe faza armata a Razboiului Global.

    • Leucemia boala grea , moarte sigura . 70ani trait bine , a mancat ,baut , f..tut ce a vrut muschii lui .

      Cunoasteti voi situl Ziare.com ? UN SITE DE FALSI JURNALISTI SI ANALFABETI FUNCTIONALI CE FAC PROPAGANDA MINCINOASA , COPISTI SI PLAGIATORI PROFESIONISTI

  2. e caz de discriminare
    a suferinzilor de leucemie (tie!)
    (in alte vremuri s-ar fi spus ca e sifilitic,
    epileptic sau impotent,
    vezi „furia impotentului”)

    • ZIARE.COM CENZUREAZA , TERORIZEAZA SI INSULTA CITITORII . O RUSINE PENTRU PRESA ROMANEASCA

      • Dispari, bā, prostule! Vrei sā scapi de Putin ca sā rāmâi cu marionetele globaliste degenerate, ca Biden si Zelinsky, pe care le lingi în gāoz.

  3. Inainte sa moara putin sr vede ca vor fi multi care vor muri de grija lui dar daca asta pleaca de abaia atunci incepe pt nato necunoscuta !!!

  4. Dacă La Stampa face astfel de afirmații înseamnă că lucrurile stau mult mai rău în Russia. Putin probabil că a fost deja înmormântat, rușii s-au retras din Ukhraina, mâine poimâine Ukhraina va intra în NATO și în Uniunea Ieoropeană iar Zselenesku va primi premiul Nobel și va fi numit șef peste ONU și FMI. După asta prețurile la toate vor scădea la jumătate față de cum erau înainte de începerea conflictului. Deja membrii comisiei ieoropene împreună cu Johhanis mănâcă colivă și beau șampanie iar pesedeul și peneleul au încins o horă. Totul e rezolvat.

  5. Andreea Vlad parcă erai mai isteață ! Sigur propoziția anterioară se termina cu semnul mirării sau chiar ești așa de proastă și nemernică ?!

  6. JURNALISMUL DE GUNOI PE Site-ul ziare.com ! CEI CE POSTAZA PE ZOAIE.COM SUNT NISTE IMPOSTORI , ANALFABETI CE COPIE ARTICOLE DE PE INTERNET IAR APOI LE POSTEAZA PE ziare.com .
    Ziare.com RUSINEA PRESEI SI JURNALISMULUI ROMANESC ! FALSI JURNALISTI , ANALFABETI FUNCTIONALI ESCROCI CE PUBLICA ARTICOLE COPIATE DE PE SITE-uri SI CARE AU SUTE DE CONTURI SI FAC COMENTARII LA ARTICOLELE LOR PENTRU ASI LAUDA MIZERIILE SI HARTUI SI INSULTA CITITORII CE NU SUNT DE ACORD

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger