AcasăȘTIRI EXTERNEVladimir Putin, încolţit? Ce l-a determinat să convoace, de urgenţă, Consiliul de...

Vladimir Putin, încolţit? Ce l-a determinat să convoace, de urgenţă, Consiliul de Securitate

Contra-ofensiva de succes a ucrainenilor în Harkov l-a pus pe Vladimir Putin pe gânduri. Liderul de la Kremlin simte că armata rusă este dominată de cea de la Kiev, astfel că se gândeşte, probabil, să schimbe strategia de război.

Dictatorul de la Moscova a convocat, vineri, o întâlnire cu înalți oficiali de securitate națională, potrivit raportului Institutului American pentru Studiul Războiului.

Ruşii se abţin de la comentarii

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitro Peskov, a declarat că partea rusă nu va comenta „situația din jurul Balaklia și alte evenimente din zona „operațiunilor speciale”.

Ucraina a declanșat o contraofensivă în est și nord-est, eliberând mai multe localități. Rusia încearcă să se regrupeze și să readucă întăriri.

Forțele ucrainene au cucerit aproximativ 2.500 de kilometri pătrați în cadrul contraofensivei din zona Harkov, până la data de 9 septembrie, afirmă Institutul pentru Studiul Războiului (ISW) în ultima sa evaluare, publicată în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Disidenţii i-au cerut demisia lui Putin

Mai mulți aleși locali din districtul Smolninskoie, din zona Sankt-Petersburg, au cerut Dumei de Stat (camera inferioară a Parlamentului rus) să-l demită pe președintele Vladimir Putin, pentru „crime de înaltă trădare”. S-au trezit imediat cu citații de la poliție.

Ce i se reproşează lui Putin:

  • decimarea tinerilor bărbați ruși apți, care ar fi fost mai de folos în câmpul muncii decât în armata;
  • recesiunea economică și exodul „creierelor” din Rusia;
  • extinderea NATO spre est, inclusiv aderarea Finlandei și Suediei, ceea ce va dubla granița Alianței cu Rusia;
  • efectul opus al „operațiunii militare speciale” din Ucraina.
author avatar
Andrei Ștefan
1.027 afisari

23 COMENTARII

  1. Nostalgici comunisti iubitori de rusi , cum apreciati reprosurile facute criminalului? Sunt reale ? Desigur, iar mai departe va incepe dezintegrarea Rusiei. Asa cum lumea civilizata, cu mari scacrificii, a scapat de HITLER tot asa va scapa si de criminalii de la Kremlin
    PS. M-am intors recent din Valencia iar in aeroport erau un grup de rusi care vorbeau mai tare. Am surprins privirile pline de scarba, de dispret ale altor calatori cand treceau pe langa ei.Luati aminte

    • Saracu de tactu ce pu la proasta a avut la curu Lu ma ta. Daca nu erau rușii, nu scapam de Hitler, idioțel. Dupa creierul tau cat circumferinta monedei de 50 de bani, e mai bine sa fim cipați, roboti, pentru o mana de idioti bătrâni ce se cred Dumnezei si vor propriul lor guvern mondial. De asta au murit strămoșii noștri, sa vi tu sa ne arati curcubeul si cum este sa iti umbli in portbagaj

    • Ucraina nu a fost niciodata prietena Romaniei. NKVD-ul de la Chisinau, instalat 28 iunie 1940, era NKVD-ul ucrainean si a ucis 3400 de romani basarabeni.
      vedeti titluri precum „Iată unde călăii NKVD au masacrat 3.400 de basarabeni în 1940-1941”

  2. Mitul invicibilei armate ruse a cazut. Putin a tradat Rusia prin cea mai grava gresala, invadarea Ukrainei. A contribuit la unitatea tarilor UE , la unitatea NATO care se intareste cu noi membrii ,la implicarea SUA in Europa, la inarmarea Germaniei. Rusia este incoltita iar daca ii trece prin cap, ceea ce nucred, sa apese pe butonul nuclear va disparea ca stat si poate si ca natiune. Acum are o singura sansa si anume sa ceara pace, sa restitue teritoriile ocupate si sa platesca pt. distrugerile cauzate UKRAINEI..

    • Boule daca apasă pe buton nu mai exista neam de al tau de la maimuta încoace, iar din cauza maimuțelor ca tine dispare si lumea, vor trai hodorogii ce se vor stapanii lumii in buncăre

    • Semyon Tsvigun, care a condus NKVD-ul (KGB) de la Chisinau, era ucrainean. A ucis mii de romani si apoi a ajuns sa conduca KGB-ul Uniunii Sovietice,
      Ucrainenii au fost la putere in Moscova sovietica. Ei si mafia lor, precum Brejnev, legat de Semyon Tsvigun din Ucraina.

  3. Ai ma terminati in 9 zile au cucerit o suprafata cat Tara Romaneasca si Dobrogea la un loc dar hartiile militare englezesti au ramas la fel. Are si propaganda asta arta ei. Zele spune 1000 voi dati 2500 maine o sa aud ca Kremlinul e ocupat ca e 4000 km².

  4. Voi comentatori pro-rusi aveti ceva scoala ? Dupa cum va eexprinmati de marlaneste sunteti niste frustati cu o slaba pregatire profesionala.

    • Esti prea prost pentru secolul asta, o târâtoare cu 4 vaxx ce mergi cu turma de oi la abator aplaudând

  5. PUPATI IN KUR AMERLOCII SI PE URSULA SUGE ..CALARE CE ARE…CA PARCA VA VAD CA MAINE CUM LINGETI SI MANA RUSILOR! CINE A MAI VAZUT ROMANI DREPTI SI DEMNI? RAR, TATAIE! PROGRESISTII SUNT FARA COA..IE…DAR SE LUPTA IN LITERE PANA SI CU DUMNEZEU!
    LA INCEPUT A FOST CUVANTUL SI CUVANTUL ERA DUMNEZEU! DACA CITEATI LA VREMEA POTRIVITA CE TREBUIE NU ERATI NICI PIDOSNICI, NICI EPILATI SI NICI IN ROCHIILE FEMEILOR! VAI DE MAMELE VOASTRE CARE AU ADUS PE LUME ASA CEVA…VAI SI IARA VAI!

  6. Stefan cel mare , ce ai realizat tu pana acum? Stiu ai invatat toate trivialitatile Tu cu familia ta de neciopliti ceva scoala avetii ? Pt.informarea ta, desi nu meriti, sunt a patra generatie de licentiati , unii cu studii stalucite terminate la Paris, Viena. Daca crezi ca jignirile unuia ca tine, provenit din pleava societatii ,m-au afectat te inseli amarnic , insa am precizat ca sa sti cu cine ai schimbat mesaje trogloditule.

    • BAI BAIAT CU GLEZNE EPILATE LA VEDERE , CU MERSUL ONDULAT SI MULTA SCOALA , IA DU TE TU IN FERENTARI DUPA ORELE 10 P. M. SI VEZI CUM ARATA LUMEA REALA , NU AIA IN CARE TRAIESTI TU VISAND UKRAINA INVINGATOARE…. SPERMATOZOID FARA CAP, DACA NU AI SI PUTINA SCOALA DE -VAGABONZI- ESTI SERVIT IN TOATE GAURILE , IDIOTULE,ASA CA NU NE MAI …OBOSI CU STUDIILE TALE , DEOARECE MAI AU SI ALTII, DAR NU SUNT PENIBILI CA TINE….TU ESTI O BIATA MAIMUTA TREPANATA, CU IFOSE SI AM AJUNS UNDE SUNTEM IN ACEST MOMENT, DIN CAUZA UNORA CA TINE …. PTR A FI RESPECTAT, NU TREGUIE NICI SA TI AFISEZI STUDIILE SI NICI SA FACI PARTE DIN COMUNITATEA LGBT, PO. PO. NAR.TAMPIT…..

  7. Rusii stiu cum se sacrifice. Vezi razboiul impotriva nazistilor. Ukrainacii trebuie razati. Ca sua si eu au declarat razboi rusiei e ceva mai lunga.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger