AcasăȘTIRI EXTERNEVladimir Putin, în lacrimi în Piața Roșie! Rușii au sărbătorit anexarea celor...

Vladimir Putin, în lacrimi în Piața Roșie! Rușii au sărbătorit anexarea celor patru regiuni ucrainene: „Victoria va fi a noastră” – VIDEO

putinVladimir Putin, în lacrimi în Piața Roșie! Rușii au sărbătorit anexarea celor patru regiuni ucrainene: „Victoria va fi a noastră” - VIDEO

Numeroase persoane cu steaguri rusești, pictate pe față în culorile naționale, iar unele cu steaguri cu simbolul „Z” al trupelor rusești din Ucraina s-au adunat vineri seară în Piața Roșie din Moscova pentru a sărbători anexarea regiunilor Luhansk, Donețk, Zaporojie și Herson.

„Bine ați venit acasă! Victoria va fi a noastră!”, a declarat președintele rus în aplauzele unei mulțimi de câteva mii de susținători. „Bine ați venit acasă”, le-a spus el locuitorilor din teritoriile ucrainene anexate, afirmând că aceștia „s-au întors în patria lor istorică”.

Vladimir Putin sărbătorește în Piața Roșie anexarea teritoriilor ucrainene

„Rusia nu numai că își deschide ușile casei sale pentru acești oameni, ci își deschide și inima”, a spus el de pe o scenă special amenajată în Piața Roșie din Moscova.

Mai multe ecrane mari și un sistem de sunet puternic au fost instalate pentru a permite oamenilor să urmărească discursul președintelui rus și mai multe vedete ale muzicii rusești care au cântat pe scenă.

„Am devenit mai puternici pentru că suntem împreună”, a spus Putin, cu microfonul în mână. Președintele rus a vorbit despre o zi specială, istorică, a adevărului și a justiției, afirmând că soldații ruși apără eroic alegerea poporului în Ucraina.

Occidentul condamnă tratatele de anexare

„Vom face totul pentru a-i sprijini pe frații și surorile noastre din Zaporojie, Herson, Lugansk și Donețk, pentru a le îmbunătăți securitatea, pentru a relansa economia, pentru a construi”, a mai spus el, la câteva ore după ce a semnat anexarea acestor patru regiuni ucrainene în cadrul unei ceremonii la Kremlin.

Președintele rus Vladimir Putin a semnat vineri tratatele de anexare a teritoriilor parțial ocupate din Ucraina – Doneţk, Lugansk, Herson şi Zaporojie – marcând momentul printr-un discurs delirant, de peste 40 de minute, în care a acuzat Occidentul și Statele Unite că vor să transforme Rusia într-o colonie și a avertizat: „Ne vom apăra teritoriul prin toate mijloacele”.

Kievul și susținătorii săi occidentali au condamnat pe scară largă anexarea, iar NATO a calificat-o drept „ilegitimă”. Țările G7 au declarat că „nu vor recunoaște niciodată (aceste) așa-zise anexiuni”.

author avatar
Andreea Vlad
585 afisari

25 COMENTARII

  1. Asta e
    Pentru a recupera aceste teritorii va fi nevoie de WW III
    Care va fi nuclear ,ceea ce inseamna ca nu vor fi invingatori .
    Cine isi inchipuie ca Rusia isi permite sa fie umilita pierzand ce tocmai a anexat ieri ?
    Cand are la dispozitie arme ce pot distruge Terra ce cateva ori .

    • Accesiunea și extazul mulțimi fata de Putin s,a fwvu6 cu concursul direct al prostimii gl8baliste ,care parca gândește cu kuru,a fost suficient sa le zică puțin, vreți ca în viitoar, sa fiți parinte 1 și psrinte 2,sa fiți miște simple numere și copii voștri sa devina nite fătălăi cu trotinete,normal ca mulțimea a agreat discursul pro Rusia și suveranism

  2. Felicitari Rusiei pentru succes militar si dorim in continuare victorie totala impotriva Diavolului din west controlat de drogati si pedofili ,God bless Russia and president Putin

    • Ușurel, Vicky, să nu-ți plesnească vreo venă pe frunte. Plus că faci și riduri care-o să-ți fluture când te dai cu trotineta contra vântului.

  3. Sunt KOSTEA trolache , om sucit travestit …………….hihihihihihi

  4. MAICA RUSIE,REGINA LITERATURII,BALETULUI,MUZICII SI STIINTEI..I-A SCUIPAT IN MECLA PE CRIMINALII DE AZMERICANI.O ADUNATURA INGLIEJA DE RETARDATI-au o vechime de 280 ani,CA ISTORIE NU AU.DIN 1950-2000,AU PRODUS 50 AZBOAIE CIVILE CU 10.000.000 DE MORTI.IN 1945,AU DAT 3 BOMBE ATOMICE IN JAPONIA-hiroshima si nagasachi-cu 1500000 morti.HAI SA-I DISTRUGEM PE CRIMINALII PLANETEI PAMANT.SA SE DUCA IN PLANETELE BOGATA IN FLEGME SI GANDACI.SA-I DISTRUGEM DE TOT. HUO,HUO,AZMERICA ORIUNDE NU VEI MAI FI.
    organizatia mondiala a pamantenilor sanatosi si inteligenti,si prieteni cu URSS,RPR,SI RSR

    • COSTICA SUGIIUUK,SUGE CRETINULE LA DROGUL AZMERICAN.POATE PLEZNESTI,CU EI IN GURA.BOULEANA FARA OCHI SI LIMBA.DRACUL TE ASTEAPTA AZI,LA ORELE 666,FIX.GATA.ESTI DUS

      • De la azmericani mai primesc cate o ciucalata , un Cola si un pachet de mahoarca , sunt foarte atenti cu mini cand imi umfla falcili si imi bombardiaza rozetu , azi la 666 fix sunt dus la Kogalniceanu pientru partidi di amor …

  5. Comentatori pro_ ruși cand scrieți câtă vodca ați băut? Bbani de droguri nu aveți că sunteți niște sarantoci

    • Plimba,Ii tava la stăpânul tău relicva soros nu imputi aerul pe aici cu mizerii globaliste

  6. N-avem nici de vodka , amestecam mitilic cu picaturi de la teava de esapament a molotovului .

  7. Sa vina cine in Mariupol nu mai traiesc nici gandacii de bucatarie…
    Acolo tre marcati bani nu vad Rusia sa reconstruiasca ceva. Depinde de Ucraina. Fiind 90% rusi nici nu as mai lupta pt toate zonele. Tragi pana la raul Nipru si cateva zone strategice si restul izolezi cat sa ingheti evenimentul altfel dureaza decenii ca in Palestina… Apoi te inarmezi cat sa nu mai vina migratorul cu foarfecul si decupajul.

  8. Au unde sa traiasca ucrainienii. Pt ca Rusia o sa fie secole o paria. Treaca de la voi. Occidentul mai ales nordicii care sunt teribil de sensibili, nu vor uita nimica.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger