AcasăȘTIRI EXTERNEVladimir Putin i-a lăsat fără cuvinte pe Macron și Scholz. Ce acuze...

Vladimir Putin i-a lăsat fără cuvinte pe Macron și Scholz. Ce acuze le-a adus soldaţilor ucraineni că ar face cu civilii

putin scholz macronVladimir Putin i-a lăsat fără cuvinte pe Macron și Scholz. Ce acuze le-a adus soldaţilor ucraineni că ar face cu civilii

Franța și Germania au cerut din nou lui Rusiei să înceteze focul în Ucraina. Într-o convorbire telefonică cu Vladimir Putin, Emmanuel Macron și Olaf Scholz au subliniat nevoia unei soluții diplomatice pentru conflictul militar.

Apelul, început în jurul orei 11.00 GMT, s-a încheiat înainte de ora 13.00 GMT, a precizat preşedinţia franceză, adăugând că Macron a discutat anterior cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski online.

Putin acuză Ucraina de „încălcări flagrante” ale dreptului umanitar

Liderul de la Kremlin i-a informat pe cei doi despre dicuțiile cu partea ucraineană care ar fi avut loc în format video în ultimele zile și a acuzat Kievul că „încalcă flagrant” dreptul internațional umanitar.

Putin a susținut, în timpul convorbirii cu Macron și Scholz că autoritățile ucrainene iau ostatici civilii și-i folosesc ca scuturi umane, precum și că desfășoară „arme grele” în zone rezidențiale, potrivit unui comunicat al Kremlinului.

Vladimir Putin i-a îndemnat pe Emmanuel Macron și Olaf Scholz să influențeze autoritățile de la Kiev pentru a pune capăt acestor acțiuni criminale”, a precizat Kremlinul.

Sancţiuni masive asupra Moscovei

Reuniţi joi şi vineri la Versailles, europenii au sporit presiunea asupra Rusiei pentru ca aceasta să-şi înceteze ofensiva militară cu ameninţări de noi sancţiuni „masive” împotriva Moscovei şi o dublare a finanţărilor pentru armament destinat Ucrainei.

Emmanuel Macron nu a exclus ca UE să lovească ulterior importurile de gaz şi de petrol, până acum scutite din cauza costului unei astfel de măsuri pentru europeni, foarte independenţi de hidrocarburile din Rusia.

 

author avatar
Andrei Ștefan
1.630 afisari

17 COMENTARII

  1. Se știa înainte de a începe războiul că naționaliștii ukrainiei sau „ukie” cum li se mai spune vor utiliza această tactică murdară de război pentru ca să existe cât mai multe victime civile și astfel rușii să fie demonizați de toată lumea. Peste 6000 de tineri, majoritatea studenți străini, au fost utilizați ca scuturi umane. În plus, naționaliștii își instalează centrele de comandă în clădiri civile de interes public: spitale, primării, grădinițe, etc. Cu arme antitanc ușoare cum sunt cele primite din occident pot lansa atacuri inclusiv de la fereastra unei scări de bloc știind dinainte că dacă rușii ripostează vor muri mulți locatari. Și aceste lucruri sunt cunoscute de toți cei care au participat la înarmarea ukie.

    • Mai panaramă, tancurile rusești sunt în Ucraina, tunurile rusești fac localități ucrainiene una cu pământul, într-un cuvânt: pe ce lume trăiești? Una întoarsă pe dos, asta e clar. Agresiunea rusească n-are nici justificare, nici scuza, e o crimă împotriva umanității. Iar Putin un criminal din teapa lui Hitler.

      • Putin este ultima redută împotriva globalismului satanist lgtb și resetist. Dumnezeu să-i apere și protejeze pe Putin și poporul rus creștin!

  2. Makronul și Shultz au rămas muți de uimire când au aflat ce măgării fac unii ukrainieni. E drept că nici eu nu mă așteptam de la niște naziști onești și serioși, ca cei batalionul azov, să se dedea la krime, să folosească civilii pe post de scuturi umane și alte potlogării. Sigur nu este adevărat. Naziștii e oameni cumsăcade.

  3. De parca nu stiau ce fac ucrainenii, sant mana in mana. Au ramas muti de uimire la ce au gasit rusii acolo, cum ar fi gropi comune in care au fost aruncati civili omorati de armata ucrainei inainte sa inceapa razboiul. Plus trafic de copii, la care ucraina este numarul 1 in lume probabil pentru sex, donare de organe, ori experiente biologice. Probabil si altele care nu se fac inca publice. De exemplu motivul oficial pentru care India s-a opus rezolutiei natiunilor unite impotriva rusiei este tratamentul studentilor indieni din ucraina, fara ca sa precizeze detalii

  4. @ WW2 este probabil și despre cum au plătit evreii pentru bolșevism, marxism și războiul civil din Rusia din perioada WW1 , ?

  5. & Fi-r-ați ai dracu cu Europa voastră de Vest, vreți ucrainieni alungați cu forța de la casele lor, la muncă în Europa de Vest, ?

  6. & Liderii din Europa de Vest au prins programul ,,nu vrem bani, nu vrem valută, vrem ca Putin să ne înmulțească” , ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger