AcasăȘTIRI EXTERNEVladimir Putin face pe nizaniul! Afirmaţia lui despre Palatul dezvăluit de Aleksei...

Vladimir Putin face pe nizaniul! Afirmaţia lui despre Palatul dezvăluit de Aleksei Navalnîi a şocat întreaga lume (VIDEO)

putinVladimir Putin face pe nizaniul! Afirmaţia lui despre Palatul dezvăluit de Aleksei Navalnîi a şocat întreaga lume

Ancheta lui Aleksei Navalnîi despre averea lui Vladimir Putin este desfiinţată chiar de liderul de la Kremlin.

Preşedintele Rusiei face pe niznaiul şi infirmă că ar avea vreo legătură cu conacul care este de 39 de ori mai mare decât Monaco.

Şeful de stat de la Moscova a dezminţit personal luni că este proprietarul reşedinţei somptuoase de pe Malul Mării Negre.

Nu am văzut acest film, din lipsă de timp. Nimic din ce este prezentat în el ca fiind bunurile mele nu îmi aparţine, mie sau apropiaţilor mei„, a declarat Putin.

La 24 de ore după ce Aleksei Navalnîi a ajuns la închisoare pentru 30 de zile, echipa activistului a publicat online o investigaţie în care apare aşa-numitul “palat al lui Putin” – o proprietate uriaşă pe malul Mării Negre.

Navalnîi susţine că întreaga moşie – de 39 de ori mai mare ca Principatul Monaco – a fost finanțată printr-un sistem elaborat de corupție în care sunt implicați apropiații lui Putin.

Rusia, dominată de proteste anti-Putin

Infirmările aduse de Putin la adresa acestora dezvăluiri au venit într-un context „fierbinte” la Moscova.

În weekend, capitala Rusiei a fost dominată de manifestaţii fără precedent în ultimii ani pentru a cere eliberarea lui Aleksei Navalnîi. Aceste proteste au reunit zeci de persoane la Moscova, dar au prilejuit o mobilizare masivă în peste 100 de oraşe ruseşti.

Vladimir Putin le-a spus studenţilor ruşi că nimeni nu ar trebui să folosească acţiuni ilegale pentru a-şi promova interesele politice. Poliţia a arestat peste 3.000 de persoane şi a folosit forţa pentru a dispersa protestele de sâmbătă din toată ţara.

Reamintim că Aleksei Navalnîi a fost arestat la întoarcerea sa în Rusia pe 17 ianuarie, după cinci luni de convalescenţă în Germania, unde s-a restabilit după ce a fost otrăvit cu un agent neurotoxic din clasa Noviciok.

author avatar
Andrei Ștefan
518 afisari

3 COMENTARII

  1. Vladut, ia-ti chilotii pe tine caci cineva nu trebuie sa vada un film ca sa spuna ca nu are nici un palat.
    Poate tu trebuie sa te uiti la chiloti/film ca sa spui ca nu’s ai tai, dar un palat este altceva.
    Uita-te sa vezi ca articolul mincinos nici nu’i semnat, iar zvonurile cu Palatul circula din 2010 si tot se reincalzeste ciorba cu patatul de cate ori vestul vrea sa de-a stiri senzationale.
    La fel si imitatorii de la National, dau pe stiri fara sa verifice, de parca nu ar sti ce’i ala Google.
    Data trecuta, acum o saptamana au mai dat asta si nu se lasa pana nu’i injura careva de mama pentru minciunile care le publica.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger