AcasăȘTIRI EXTERNEVladimir Putin, bolnav în stare terminală? Explicaţii ale războiului din Ucraina: "Vrea...

Vladimir Putin, bolnav în stare terminală? Explicaţii ale războiului din Ucraina: „Vrea să rămână în istorie”

vladimir putin bolnavVladimir Putin, bolnav în stare terminală? Explicaţii ale războiului din Ucraina: "Vrea să rămână în istorie"

Starea de sănătate a lui Vladimir Putin este în atenția tuturor. Surse de la Pentagon, citate de presa străină, susțin că președintele Rusiei ar suferi de cancer și se află în stadiu terminal.

Conform acestor informații, Putin știe că nu mai rezistă mult și atacul asupra Ucrainei este modul său de a-și asigura un loc în istoria mondială.

Putin ar fi în agonie

Specialiștii susțin că înfățișarea liderului de la Kremlin arată că suferă, iar furia pe care o arată deseori este, cel mai probabil, o urmare a faptului că este în agonie. „Experții noștri cred că este bolnav – Putin este îngrijorat de Covid, deoarece își ține personalul la distanță”, a mai spus sursa de la Pentagon.

Starea de sănătate a liderului de la Kremlin este analizată de mai mulţi ani. În 2020, analistul Valery Solovei a afirmat că Putin ar fi fost operat de urgență pentru cancer. Solovei mai spunea, la vremea respectivă, că președintele rus are și Parkinson, speculație care a fost negată de Kremlin.

Vladimir Putin cenzurează presa

Vladimir Putin a semnat legea „informaţiilor false”, care prevede pedepse şi pentru “apelurile de impunere de sancţiuni împotriva Rusiei”. Legea a fost adoptată dimineaţa de Camera inferioară a parlamentului rus (Duma). Cine răspândeşte informaţii neadevărate despre armată poate primi până la 15 ani de închisoare.

Propaganda rusă a repetat că inamicii Rusiei, precum SUA şi aliaţii săi, au răspândit informaţii ”false” pentru a semăna discordie şi a dezbina poporul rus.

author avatar
Andrei Ștefan
1.424 afisari

21 COMENTARII

  1. Un recunoscut profesor, chiar doctor, ale cărui scrieri le citesc cu mare plăcere, definea „dezinformarea” (pl. adevăruri) ca fiind „orice raportare care ar putea avea legătură cu realitatea”. Subscriu și mă întreb când va fi izgonită prostia de la pentagon.

      • Nu știu cine ești dar te rog să încetezi a mai utiliza numele meu. Este vorba de domnul Viorel Zaicu ale cărui scrieri ți le recomand. Ciomu văd că ți-a luat și o parte din creier cu bisturiul.

        • Viorel Zaicu , nascut in 1968 , doctor in filozofie , autor a mai multor carti si traduceri . Semneaza si cu pseudonimul Martin Zick . A scris si pe cristoiu blog , in Contributors , fost la EPP , acum director la ALL …..Omul are simtul umorului , depinde cat de instruit esti sau doar iti treci bisturiul pe sub freza ….

  2. L am vazut si noi la masa obelisc cu macrou era f bine si chiar arata mai bine decat neomarxistul. Biden cade pe scara air force 1 de ce sufera???

  3. Gata, au început cu împrăștiat lături. Și există destui îngrămădiți care pun botul.

    CHIAR, AȚI OBSEVAT ȘI VOI CĂ SUNT MAI CREDULI, MAI UȘOR DE VRĂJIT TOT COBAII, WAXERII CARE S-AU LĂSAT INJECTAȚI? ADICĂ ĂIA CARE NU GÂNDESC CI SE LASĂ CONTROLAȚI DOAR DE „SENTIMENTE”?

  4. sa faci baie in apa inghetata si sa joci hokey nu prea ai chef in boala terminala . si despre castro se spunea la fel si a mai trait treizeci de ani .

  5. trolishorii de sirviciu… nu mai bagati ore suplimentare puishori ca rubla nu mai are valoare… shedeti si voi acas si beti o bere, o vodki ceva si mai lasati tastatul si aparatul lu nenea putinica putza mica… ca oricum tot inapoiatzii lumii ramaneti si imagine de neadenderthalieni aveti…

    • Si io sa dau faliment ? Imi chioraie matu , Raionu mi-a taiat portia de stievie ………….

      • stevie rusu naibii… daca e sa minti in romaneste macar invata sa minti gramatical corect vita proasta ce esti…

        • Nu contiaza gramatiku , contiaza cum invileiesc siocolata maro …..hihihihihi

  6. Se vede că se adună funia la par….khazarii nu știu ce să mai inventeze, spurcăciunile! Bine că bideu e „sănătos”!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger