AcasăȘTIRI EXTERNEVladimir Putin, aniversare în stil sovietic. Liderul de la Kremlin împlinește vineri,...

Vladimir Putin, aniversare în stil sovietic. Liderul de la Kremlin împlinește vineri, 7 octombrie, 70 de ani

Vladimir putinVladimir Putin, aniversare în stil sovietic. Liderul de la Kremlin împlinește vineri, 7 octombrie, 70 de ani

Președintele rus Vladimir Putin sărbătorește vineri cea de-a 70-a aniversare, iar cu această ocazie, susținătorii săi îl vor petrece cu mare fast.

Liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov, organizează evenimente de amploare pentru a sărbători ziua de naștere a liderului Kremlinului.

Ramzan Kadîrov, ode pentru Putin

„Am discutat cu membrii comitetului de organizare despre pregătirile pentru sărbătorirea Zilei Orașului, Zilei Învățătorului, Zilei Tineretului Cecen, precum și a celui mai important eveniment, care va avea loc pe 7 octombrie, aniversarea zilei de naştere a președintelui Vladimir Putin”, a scris Kadîrov, potrivit Rador.

Preşedintele Ceceniei a menționat că pe 7 octombrie se vor deschide Centrul Olimpic de Judo „V.Putin”, precum și complexul multifuncțional Minutka.

De asemenea, potrivit acestuia, vor avea loc numeroase evenimente sportive în cinstea aniversării a 70 de ani a șefului statului rus.

În ziua în care a împlinit 46 de ani, Ramzan Kadîrov, liderul Ceceniei, a transmis, pe canalul său de Telegram, că președintele rus Vladimir Putin l-a avansat la gradul de general-colonel, al treilea cel mai înalt din Forțele Armate ale Federației Ruse, după cel de mareșal și de general, relatează agenția TASS.

Recent, Vladimir Putin a apărut în fața a mii de oameni pentru a sărbători anexarea a patru regiuni ucrainene.

author avatar
Andreea Vlad