AcasăȘTIRI EXTERNEVladimir Putin, aniversare în stil sovietic. Liderul de la Kremlin împlinește vineri,...

Vladimir Putin, aniversare în stil sovietic. Liderul de la Kremlin împlinește vineri, 7 octombrie, 70 de ani

Vladimir putinVladimir Putin, aniversare în stil sovietic. Liderul de la Kremlin împlinește vineri, 7 octombrie, 70 de ani

Președintele rus Vladimir Putin sărbătorește vineri cea de-a 70-a aniversare, iar cu această ocazie, susținătorii săi îl vor petrece cu mare fast.

Liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov, organizează evenimente de amploare pentru a sărbători ziua de naștere a liderului Kremlinului.

Ramzan Kadîrov, ode pentru Putin

„Am discutat cu membrii comitetului de organizare despre pregătirile pentru sărbătorirea Zilei Orașului, Zilei Învățătorului, Zilei Tineretului Cecen, precum și a celui mai important eveniment, care va avea loc pe 7 octombrie, aniversarea zilei de naştere a președintelui Vladimir Putin”, a scris Kadîrov, potrivit Rador.

Preşedintele Ceceniei a menționat că pe 7 octombrie se vor deschide Centrul Olimpic de Judo „V.Putin”, precum și complexul multifuncțional Minutka.

De asemenea, potrivit acestuia, vor avea loc numeroase evenimente sportive în cinstea aniversării a 70 de ani a șefului statului rus.

În ziua în care a împlinit 46 de ani, Ramzan Kadîrov, liderul Ceceniei, a transmis, pe canalul său de Telegram, că președintele rus Vladimir Putin l-a avansat la gradul de general-colonel, al treilea cel mai înalt din Forțele Armate ale Federației Ruse, după cel de mareșal și de general, relatează agenția TASS.

Recent, Vladimir Putin a apărut în fața a mii de oameni pentru a sărbători anexarea a patru regiuni ucrainene.

author avatar
Andreea Vlad
375 afisari

15 COMENTARII

  1. Pro-rusi va rugati la Dumnezeul vostru, care nu este al lumii civilizate, pt. viata criminaluliu Putin, sa nu sfarsesca in streang ?

    • bou baltat…ai auzit la chimie de „tabelul lui Mendeleev” dupa care invata toti oamenii?…sau de catelul lui Pavlov….foarte multi rusi au merite stiintifice nu generaliza
      Orice padure are si uscaturi…cum esti tu de exemplu

      • Vrei sa spui ca Putin e uscatura?!
        Ce vorbești franț?!!!
        Iar cretinului de mai sus: dumnezeu e prostodox sau ca ca tolic?!
        Baga-mi-as p w l a in voi de imbecili religioși…

    • Pisa-s-ar cainii pe botul tau împuțit de sluga khazara, meltene! M(u)ihăilescule, ești fix un prepuț jegos, vede-m-ai de sub tramvai!

  2. La multi ani fericiti, Vladimir Vladimirovici ! Aveti grija de pacea Lumii impreuna cu domnii Joe Biden si Xi Jinping ! Trebuie sa gasiti impreuna o modalitate de a evita dezastrul Umanitatii ! Zi perfecta tuturor !

  3. SilverFox,pupiincuristule,ii sugi madularul criminalului,teroristului cu atata ravna ca ai uitat de Camil Camilovici,inventatorul camilei.

  4. Ai fac cado de ziua lui un album special.
    E albumul cu poze duale. Albumul are 600 de pagini si pe
    fiecare pagina in miniatura o sa aiba 100 de poze, poza pe din 2 reprezinta viata unui tanar rus mort in Ucraina in cele mai fericite momente din viata lui alaturi de mama sa plangand ca a murit. De Craciun ai dau cadou si albumul ucrainian.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger