AcasăȘTIRI EXTERNEVladimir Putin, ameninţător: "Ucraina a cerut Occidentului bomba nucleară! Ne așteaptă schimbări...

Vladimir Putin, ameninţător: „Ucraina a cerut Occidentului bomba nucleară! Ne așteaptă schimbări importante”

Vladimir Putin s-a adresat naţiunii, Adunării federale și Camerelor reunite ale Parlamentului rus, în Palatul Congreselor, din apropierea Pieţei Roşii şi a fost difuzat pe toate posturile publice de televiziune din ţară.

Dictatorul de la Kremlin a ieşit public în perioada în care Biden s-a deplasat în Europa, pentru întâlnirea cu liderii NATO.

Laboratoarelor secrete biologice în Ucraina?

SUA şi NATO au accelerat amplasarea laboratoarelor secrete biologice la frontierele noastre pentru a pregăti teatrul viitorului război şi sigur că regimul de la Kiev s-a pregătit pentru un mare război, iar astăzi se recunoaşte în mod public.

Înaintea operațiunii speciale au avut loc între Kiev și Occident pentru arme grele, pentru arme împotriva rusiei. Kievul a cerut Occidentului bomba nucleară. Regimul de la Kiev s-a pregătit pentru un mare război.

Au trimis arme în Ucraina și au amplasat laboratoarele secrete în toată Ucraina.

Nu au nicio jenă să invoce acordul de la Minsk, dar uită ceea ce s-a întâmplat în Donbas. Este o metodă pentru a încerca să ne înșele! Sub umbrela unor rezoluții ONU încearcă să distrugă tot, așa cum au făcut cu Libia, cu Siria, cu alte țări.

Occidentul s-a obișnuit să scuipe pe întreaga lume și au o atitudine execrabilă față de țările lor. Noi ne apărăm interesele și poziția noastră! Nu se poate ca lumea să fie împărțită în state civilizate occidentale și restul lumii”, a spus Vladimir Putin.

author avatar
Andrei Ștefan