AcasăȘTIRI EXTERNEVladimir Putin a ieșit la vânătoare. FOTO cu liderul Rusiei când trage...

Vladimir Putin a ieșit la vânătoare. FOTO cu liderul Rusiei când trage cu pușca

vladimir putinVladimir Putin a ieșit la vânătoare. FOTO cu liderul Rusiei când trage cu pușca

Pe rețelele sociale a apărut o scurtă înregistrare cu Vladimir Putin filmat în timp ce trage cu o armă cu lunetă din dotarea armatei ruse.

Imaginile, cu Putin culcat pe burtă, cu paltonul pe el, în timp ce trage cu o armă model SVD, au fost filmate joi, cu prilejul unei vizite pe care liderul rus a făcut-o la un teren de instrucție pentru soldații mobilizați în regiunea Riazan, din Rusia Centrală, la sud-vest de Moscova.

Putin a tras focuri la țintă

„Putin a ieșit din buncăr să tragă în naziști imaginari”, este comentariul care însoțește clipul afișat pe pagina de Twitter a publicației Nexta.

Putin a inspectat joi pregătirile rezerviștilor ruşi mobilizați pe un poligon din Districtul Militar Vestic din regiunea Reazan.

După ce a tras mai multe focuri la țintă, Vladimir Putin a verificat coordonarea în luptă a subunităților și pregătirea personalului mobilizat pentru a îndeplini sarcini în zonele operațiunii militare speciale ruse.

Președintele rus a vizitat un poligon de instruire

Este pentru prima dată de la anunţul mobilizării parţiale a sute de mii de rezervişti pe 21 septembrie anul trecut când Putin e arătat cum observă pe teren exerciţiile de instruire ale acestor civili chemaţi să sprijine ofensiva rusă în Ucraina.

Conform agenţiilor de presă ruseşti, preşedintele rus a asistat şi la exerciţiile de formare tactică sau de izolare a unui incendiu de proporţii.

author avatar
Andreea Vlad