AcasăȘTIRI EXTERNEVladimir Putin a ieșit la vânătoare. FOTO cu liderul Rusiei când trage...

Vladimir Putin a ieșit la vânătoare. FOTO cu liderul Rusiei când trage cu pușca

Pe rețelele sociale a apărut o scurtă înregistrare cu Vladimir Putin filmat în timp ce trage cu o armă cu lunetă din dotarea armatei ruse.

Imaginile, cu Putin culcat pe burtă, cu paltonul pe el, în timp ce trage cu o armă model SVD, au fost filmate joi, cu prilejul unei vizite pe care liderul rus a făcut-o la un teren de instrucție pentru soldații mobilizați în regiunea Riazan, din Rusia Centrală, la sud-vest de Moscova.

Putin a tras focuri la țintă

„Putin a ieșit din buncăr să tragă în naziști imaginari”, este comentariul care însoțește clipul afișat pe pagina de Twitter a publicației Nexta.

Putin a inspectat joi pregătirile rezerviștilor ruşi mobilizați pe un poligon din Districtul Militar Vestic din regiunea Reazan.

După ce a tras mai multe focuri la țintă, Vladimir Putin a verificat coordonarea în luptă a subunităților și pregătirea personalului mobilizat pentru a îndeplini sarcini în zonele operațiunii militare speciale ruse.

Președintele rus a vizitat un poligon de instruire

Este pentru prima dată de la anunţul mobilizării parţiale a sute de mii de rezervişti pe 21 septembrie anul trecut când Putin e arătat cum observă pe teren exerciţiile de instruire ale acestor civili chemaţi să sprijine ofensiva rusă în Ucraina.

Conform agenţiilor de presă ruseşti, preşedintele rus a asistat şi la exerciţiile de formare tactică sau de izolare a unui incendiu de proporţii.

author avatar
Andreea Vlad
343 afisari

6 COMENTARII

  1. Biden trage și el! Trage pârțuri cu stropi în pamperșii lui prezidențiali, în timp ce dă mâna cu prietenii lui imaginari. :))

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Câtă inconştienţă! O femeie din Maramureș, filmată cum conduce cu bebelușul de 9 luni în brațe! (VIDEO)

O femeie din Maramureş s-a filmat în timp ce conduce o maşină avându-l în braţe pe copilul său în vârstă de nouă luni.Oamenii legii...

Elevii din România care se întorc, de luni, la şcoală. Când vor mai avea vacanțe

Gata vacanţa pentru aceşti elevi din România. De luni, 26 februarie, ei se întorc în sălile de clasă. Elevii din Bucureşti se vor întoarce...