AcasăȘTIRI EXTERNEVladimir Putin a dat răspunsul privind recunoaşterea independenţei pentru Lugansk şi Doneţk

Vladimir Putin a dat răspunsul privind recunoaşterea independenţei pentru Lugansk şi Doneţk

duma de statVladimir Putin a dat răspunsul privind recunoaşterea independenţei pentru Lugansk şi Doneţk

Vladimir Putin este de părere că proiectul Dumei de Stat privind recunoaşterea independenţei regiunilor ucrainene Lugansk şi Doneţk nu este în conformitate cu Acordul de la Minsk, anunţă Kremlinul.

Preşedintele a primit solicitarea, a reacţionat, a analizat-o. Însă a subliniat că recunoaşterea Republicii Populare Lugansk şi a Republicii Populare Doneţk nu ar fi în conformitate cu Acordul de la Minsk. Aceasta este situaţia”, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Ce vrea Putin în continuare?

Solicitarea Dumei de Stat este un semnal clar despre poziţia deputaţilor şi despre opiniile predominante ale cetăţenilor.

Cu toate acestea, preşedintele a evidenţiat că este esenţial să fie facilitată rezolvarea crizei din sud-estul Ucrainei şi că acest lucru trebuie realizat prin eforturi complete de facilitare a setului de măsuri convenite la Minsk. Preşedintele se va concentra în acest sens”, a subliniat Dmitri Peskov.

Statele Unite au criticat iniţiativa legislativă a Dumei de Stat. Recunoaşterea independenţei regiunilor separatiste „ar fi o încălcare flagrantă a dreptului internaţional”, a avertizat secretarul de Stat american, Antony Blinken.

author avatar
Andrei Ștefan
1.071 afisari

3 COMENTARII

  1. Un idiot american pe nume Blinken vorbește de încălcarea dreptului internațional?! Dar voi, în cârdășie cu criminala armata NATO, când ați bombardat Serbia și i-ați smuls din teritoriu nu tocmai asta ați făcut, gunoaielor? Sunteți adevărată țară a Satanei.

  2. Eu știu altfel istoria din Iugoslavia . Tito
    a forțat anexarea la Iugoslavia a teritoriilor Croației .Macedoniei ceva din Albania etc .

    • Că să ” știi ” ceva trebuie să citești, sa te documentezi, cum se spune, dar tu ești un analfabet funcțional, idiot probabil din nastere, care vorbește după ureche lui ăia surdă. Nu mai butona tâmpenii !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger