AcasăȘTIRI EXTERNEVitali Klitschko a descris momentul în care Putin le-a arătat celor de...

Vitali Klitschko a descris momentul în care Putin le-a arătat celor de la ONU „degetul mijlociu”

Ceea ce s-a întâmplat în timpul vizitei secretarului general al ONU, António Guterres, la Kiev a fost modul lui Vladimir Putin de a le arăta degetul mijlociu celor de la Organizaţie.

Cel puţin aşa consideră primarul Kievului, Vitali Klitschko. Reamintim, în acele zile, rachete rusești au lovit capitala Ucrainei.

Secretarul general ONU se întâlnise şi cu Putin

Secretarul general al ONU tocmai se întâlnise cu președintele Ucrainei Volodimir Zelenski când rușii au lovit un cartier din Kiev. De amintit că Antonio Guterres a fost la Moscova, la începutul săptămânii, fiind primit chiar de Vladimir Putin.

”Putin a arătat ONU degetul mijlociu. Este simbolic faptul că atacul s-a produs în timp ce secretarul general al ONU era în Kiev. Așa îl salută ei”, a declarat primarul Kievului, Vitali Klitschko.

Rachetele rusești au lovit un bloc cu 25 de etaje, distrugând parțial două nivele ale acestuia.

author avatar
Andrei Ștefan
830 afisari

4 COMENTARII

  1. Nu pot sa cred ca descoperire, multimim Klitscko ca ne-ai luminat! Domnule evidenta :))) asta este ca faza aia cu kamala cand spunea ca ucraina este o tara in Eruopa vecina cu o alta tara Rusia, ca Rusia este o tara mai mare etc. Gii de unde avem toti inteligentii planetei toti pro Ucraina???
    Klitscko asta bun mma, dar si-a ales o lunatica sa faca copil cu ea, care si-a abandonat copilul si se bate cu noul iubit prin baruri, a fost ceva altercatie de curand. Imi place Hayden de fapt, dar este pierduta, ca a fost impinsa ca produs de marketing de mica, o consider o victima dar asta ia bani de la Hayden care a trebuit sa ii lase lui copila ca ea a avut depresie severa, dar bani ia de la femeia cu mai mult de juma de metru mai mica decat el si cu ceva 12 ani mai mica, mare luptator, sta la banii unei femei, ia bani de la Hayden lol lasa-ne.

    Evidenta spune ca Putin s-a … pe UN, cum se tot de ceva timp, a fost la fel cu faza din Arabia Saudita cand s-a dus Boris bou si s-a intors vaca cu cerseala si cand era el in intalnire cu printul mostenitor si spunea el ca Uk ii acuza ca executa oameni (violatori, dar astia sunt ok in uk, le da ceva doua luni si niste bani si alea este, violatorii sa traiasca ca asa este in democratie nu mai iesi pe strada in pace), sauditii au mai executat cativa, chiar in timpul sedintei.
    Asa, sa intelega iapa ca nu e ca ei si ca sunt obsolete, s-a dus influenta lor.
    Asa si cu ONU etc toate astea si trai pe vatrai birocrati care nu fac nimci sa dispara de ce naiba sa ii platim ca nu fac absolut nimic, doar ard bani degeaba, bravo PUTIN!

  2. Putin a fost foarte elegant.Trebuia sa puna mana pe pusca sa le traga cate un glonte in cap.

    Poponarii nazisti in frunte cu Zelensky Drogatul, folosesc civilii ca scuturi umane pentru ca sunt niste scursuri fricoase care nu au curajul sa lupte ca soldatii adevarati.
    Rusii au cerut sa elibereze civilii care vor putea pleca oriunde vor, dar poponarii nazisti nu i-au eliberat sperand ca Putin n-o sa distruga laboratorul NATO si CIA de arme biologice care se afla sub uzina metalurgica.
    Adevaratii criminali sunt poponarii nazisti drogati, mercenari NATO si zoile AZOV in frunte cu Drogatul Poponel Zelensky, si nu Putin.
    Pana la urma civilii vor muri ca si mercenarii, pentru ca laboratorul trebuie distrus la fel ca cele 30 gasite in toata Ucraina, tara Satanei.
    Laboratorul reprezinta un pericol pentru milioane de oameni.Daca civilii au ajuns scuturi umane in mana mercenarilor, inseamnca ca asha le-a fost scris.
    Oricine ar alege raul cel mai mic.Mor civilii tinutzi ostateci de nazisti ca sa scape milioane de oameni amenintati cu armele bilogice din acel laborator.
    De aceea NATO su UE si toate reptilele imputzite se dau de ceasul mortii sa nu fie distrus laboratorul.
    Dar in scurt timp Mafia Khazara din tzara lui Satan si din alte tari pline cu reptile imputzite, va sucomba.
    Reptilele isi traiesc ultimile zile.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger