AcasăȘTIRI EXTERNE„Viscolul secolului” în SUA. O infirmieră de 22 de ani, găsită moartă...

„Viscolul secolului” în SUA. O infirmieră de 22 de ani, găsită moartă în mașina sa. Ultimul video trimis de tânără

„Viscolul secolului” în SUA. O infirmieră de 22 de ani, găsită înghețată în mașina sa. Ultimul video trimis de tânără / Foto: printscreen

Anndel Taylor, în vârstă de 22 de ani, a fost una dintre cele 50 de victime ale ceea ce autoritățile numesc „viscolul secolului” care a lovit Statele Unite și Canada. Ea a murit de frig, blocată în mașina sa, în Buffalo, New York, un oraș deosebit de afectat de furtuna Elliott.

Vinerea trecută, Anndel Taylor a lucrat de la 6 dimineața până la ora 14.00 în orașul vecin, unde urma cursuri de asistentă medicală. Interdicția de călătorie a fost emisă la ora 9 dimineața, când ea era deja la serviciu.

Ultima filmare trimisă din mașină

Anndel a plecat de la serviciu cu 20 de minute mai devreme pentru a scăpa de viscol, dar tot a fost surprinsă de cantitatea considerabilă de zăpadă care căzuse deja în zonă. Se afla la câteva minute de casă când mașina ei a rămas blocată de violenta furtună de zăpadă care a lovit o parte din teritoriul SUA.

Într-un interviu acordat cotidianului New York Post, soacra lui Taylor a declarat că tânăra asistentă ar fi fost încă în viață dacă autoritățile ar fi fost mai bine pregătite.  „Atât de multe vieți ar fi putut fi probabil salvate dacă ar fi pus în aplicare interdicția de călătorie cu o seară înainte”, a declarat Laneesha Smith.

Laneesha Smith spune că nora ei a dat numeroase telefoane de ajutor, iar rudele ei au făcut același lucru. De asemenea, au încercat să vină cu mașina lor, dar nu au putut ajunge la ea din cauza zăpezii, scrie BFMTV.

„Paramedicii îi tot spuneau că vor încerca să ajungă la ea, dar nimic. Nu au ajuns niciodată acolo”, a declarat Laneesha Smith. Potrivit oficialului de comitat Mark Poloncarz, zăpada și vântul au fost atât de puternice și vizibilitatea atât de redusă încât salvatorii nu s-au putut deplasa în mod normal, mai ales din cauza numeroaselor vehicule blocate pe drum.

„Au spus că sunt pregătiți pentru această furtună, dar nu erau pregătiți”, a declarat soacra victimei.

Cadavrul, recuperat două zile mai târziu de rude

Laneesha Smith a declarat că ultima dată a primit vești de la Anndel Taylor la scurt timp după prânz, în Ajunul Crăciunului, și că aceasta părea să fie bine. Tânăra a trimis rudelor sale un video cu zăpada din jurul mașinii sale.

„Mai avea jumătate de rezervor de benzină, așa că avea de gând să pornească mașina pentru o vreme și apoi să o oprească și să o pornească din nou”, spune Laneesha Smith. Când și-a sunat nora mai târziu, aceasta nu mai răspundea la telefon.

Ea a adăugat că a doua zi, sâmbătă, serviciile de urgență nu au mers să o caute pe tânără, deși un trecător a semnalat prezența corpului neînsuflețit al acesteia în mașină. În consecință, rudele ei au fost cele care au mers duminică să recupereze trupul tinerei.

author avatar
Tudor Borcea
467 afisari

2 COMENTARII

  1. prin 2006 un turc a murit inghetzat
    pe soseaua dintre Magurele si Jilava
    la 2 km de Bucuresti….
    (-21 de grade,
    ceva asa,cu viscol)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger