AcasăȘTIRI EXTERNEViolenţe extreme pe străzile Franţei! Lupte cu forţele de ordine şi mii...

Violenţe extreme pe străzile Franţei! Lupte cu forţele de ordine şi mii de arestări (VIDEO)

S-a derulat a cincea noapte consecutivă de haos, cu violențe extreme și mii de arestări la protestele provocate de moartea unui tânăr de 17 ani, de origine algeriană, împușcat de un polițist pentru că a refuzat să coboare din mașină, în Franţa.

Un nou video s-a viralizat pe rețelele sociale, imagini care surprind un motociclist trăgând după el pe asfalt o drujbă pornită, fiind la un pas de a-i reteza picioarele unui alt protestatar care reușește să se ferească în ultimul moment.

Poliţia a efectuat mii de arestări

Continuă, deci, protestele de amploare din Hexagon, cu lupte de stradă, distrugeri și mii de arestări, după uciderea de către poliție a unui tânăr de 17 ani, Nahel, de origine algeriană, în urma unui incident în care acesta a refuzat să coboare din mașină.

Macron şi-a amânat vizita de stat în Germania, care era prevăzută de duminică până marţi, a anunţat sâmbătă preşedinţia germană într-un comunicat, din cauza revoltelor din Franța.

Campanie pentru polițistul care l-a împușcat pe Nahel

O campanie de strângere de fonduri pentru polițistul care l-a împușcat pe Nahel a adunat până acum peste 700.000 de euro. Pagina a fost creată de Jean Messiha, un fost politician care l-a susținut pe Eric Zemmour, un candidat de extremă dreapta la alegerile prezidențiale din Franța.

Mesajul postat pe pagina destinată strângerii de fonduri arată că ofițerul „și-a făcut treaba și acum plătește un preț mare”. Bunica lui Nahel, Nadia, a declarat pentru BFM TV că „oă o doare inima”, referindu-se la banii donați pentru ofițer.

author avatar
Andreea Vlad
323 afisari

6 COMENTARII

 1. Criminalii Rothschild, Soros, Schwab, etc sunt în spatele „razmeritzei” din Franta…..
  Agenda 2030 îsi urmeaza cursul……

 2. ,,Mișcarea militară mult așteptată împotriva mafiei khazare din Occident pare să se desfășoare. Revoltele din Franța, Belgia și Elveția poartă toate semnele distinctive ale acestui lucru. Bărbații în uniforme negre identice, purtând cizme în stil polițist, fac ravagii pe tot continentul, pretinzând că sunt protestatari musulmani. Aceasta este acțiunea clasică a unui agent militar provocator, concepută pentru a pregăti opinia publică pentru legea marțială. Este vechea strategie a francmasonului P3 „ab chao ordo” sau „ordine din haos”. Ideea este de a crea atât de mult haos, încât cetățenii să accepte o preluare militară pentru a „restabili ordinea”.

  Faptul că acest tip de sabotaj are loc în Elveția înseamnă un fel de mișcare de tip militar împotriva BIS, OMS și alte centre de putere KM de acolo. Același lucru este valabil și pentru Belgia, unde Uniunea Europeană își are sediul. Un alt lucru de remarcat este că revoltații „musulmani” vizează în mod sistematic instituțiile cultului morții Chabad din Europa.

  Aceste „revolte” par a fi coordonate cu „evenimente de mândrie” care promovează homosexualitatea și pedofilia. Observați că revoltele din Franța au început exact când fosta prostituată și fals președinte francez Emmanuelle Macron apărea la un eveniment de promovare a homosexualității.

  Acest lucru s-a întâmplat în tandem cu marșuri simultane în Occident, în care bărbați goi defilând în fața copiilor. Ei scandau lucruri de genul „Suntem aici, suntem ciudați și venim pentru copiii tăi”.

  https://www.foxnews.com/us/nyc-drag-marchers-chant-were-coming-your-children-during-pride-event

  Dacă ar fi fost femei goale la paradă, poți fi sigur că poliția ar fi acționat. Poate că asta se datorează faptului că bărbații goi sunt mai puțin o problemă de trafic, deoarece șoferii care trec ar privi în altă parte, nu spre ei. Mai probabil, a fost conceput pentru a forța oaia somnambulă să se trezească.

  Pentru a face din asta o amenințare personală pentru cetățeanul obișnuit, ei încearcă, de asemenea, să-i forțeze să accepte oameni cu penis în baile femeilor. Când fiica ta este abordată de un pervers cu barbă care se preface a fi femeie, te obligă să te implici.

  Într-o altă mișcare de a trezi oaia, falsul avatar prezidențial Joe Biden face multe spectacole și declarații bizare. De exemplu, el a spus „Am vândut o mulțime de secrete de stat și o mulțime de lucruri foarte importante…” în timp ce s-a întâlnit cu prim-ministrul indian Narendra Modi…’’

 3. Impusca politzia un tinar si voi tineti cu politzia?!? Politia, Jandarmeria, Procuratura, Magistratura si Armata sint cei mai mari dusmani ai OMENIRII, nu numai in ROMANIA dar in toate Tarile de pe Pamint! Si cind spun Magistratura ii includ si pe Profesorii Universitari de la Facultatile de Drept. In Republica Islamica Pakistan, cind a inceput Revolutia pe deta de 9 Mai 2023, Poporul Unic Muncitor a atacat sediile sectiilor de politie, unitatile militare, casele judecatorilor, casele generalilor de politie , domiciliile generalilor, si casele judecatorilor. In Pakistan Poporul stie cine este dushmanul, noi nu.

  marele artist Ustad Amanat Ali Khan interpreteaza „Aye Watan” https://www.youtube.com/watch?v=nPGIdTAeOSg

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri