AcasăȘTIRI EXTERNEVila din Franța a Katerinei, fiica lui Vladimir Putin, spartă de activiști!...

Vila din Franța a Katerinei, fiica lui Vladimir Putin, spartă de activiști! / DE NECREZUT pe cine au cazat acolo! (FOTO / VIDEO)

Activistul francez Pierre Afner a pătruns în vila fiicei cele mici a președintelui rus Vladimir Putin, Katerina Tihonova, din Biarritz, în Franța. Afner a schimbat încuietorile vilei și a invitat refugiați din Ucraina.

Pe rețelele de socializare au apărut imagini în care Pierre Afner stă lângă vilă și apoi pe balconul imobilului, cu steagul ucrainean în mână.

 

Activistul a spus că a găsit diverse documente în vilă pe numele foștilor proprietari ai clădirii – fostul ginere al președintelui rus, Kirill Șamalov și prietenul președintelui rus, oligarhul Ghenadi Timcenko, potrivit The Insider.

Clanul lui Putin, pe Coasta de Azur

Autoritățile din Biarritz au confirmat, în 2019, jurnaliştilor informația că apropiații lui Putin dețin două vile în acest oraș.

Fosta soție a președintelui Ludmila Putina și noul ei soț Artur Ocheretny au case pe Coasta de Azur, precum și fostul soț al fiicei cel mici a președintelui (2013-2018), Kirill Șamalov.

Potrivit viceprimarului din Biarritz,  Jocelyn Castañeda, Kirill Șamalov a cumpărat o vilă cu patru etaje pe coasta Mediteranei în 2012, cu puțin timp înainte de nunta cu fiica cea mică a lui Vladimir Putin.

Vila lui Arthur Ocheretny, noul soț al Ludmilei Putina, este situată în orașul vecin Angle.

author avatar
Tudor Borcea
1.392 afisari

5 COMENTARII

  1. Franta isi bate si proprii cetateni pe strazi care manifesteaza pasnic cu salbaticie asa ca daca ii fac si fiicei lui putin agresiuni face parte din democratia ue!!!!

  2. Borceo, faci ce faci și iar ești prost ! Faci o amestecătură din Biarritz care-i pe țărmul Atlanticului, Mediterana și neamuri de-a lui Putin băgând la ‘naintare și ” orașul vecin Angle ” care-i taman bine o localitate în sudul Țării Galilor din Regatul unit ! Alea din Franța mai au și alte consoane pe la sfârșitul denumirii, prostavane

  3. Daca Putin are rude in alte tari inseamna ca cineva le garanteaza viata si integritatea si deci Putin le este dator penru asta.
    In aceste conditii nu ar mai trebui sa conduca o tara.
    Chiar asa de prosti sunt rusii?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger