AcasăȘTIRI EXTERNEViktor Orban: „Ungaria nu se va lăsa atrasă în războiul din Ucraina”...

Viktor Orban: „Ungaria nu se va lăsa atrasă în războiul din Ucraina” / „Rămânem de partea maghiară a istoriei”

Viktor Orban: „Ungaria nu se va lăsa atrasă în războiul din Ucraina” / „Rămânem de partea maghiară a istoriei” / Foto: Facebook

Premierul maghiar Viktor Orban a declarat că Ungaria nu va ceda la presiunile altor țări și nu își va schimba poziția față de conflictul din Ucraina.

Ungaria nu se va lăsa atrasă în conflictul armat din Ucraina, a declarat duminică premierul ungar Viktor Orban.

„Sirenele care ne ademenesc”

„Nu ne lăsăm antrenați în spirala sângeroasă a războiului și dorim o încetare a focului și discuții pentru pace”, a declarat Viktor Orban, citat de postul de televiziune M1.

El a promis că Ungaria nu va ceda presiunilor din partea altor țări și nu își va schimba poziția față de conflictul din Ucraina. „Sirenele care ne ademenesc să «trecem de partea bună a istoriei» nu ne vor trage în această capcană. Trebuie să rămânem de partea ungară a istoriei chiar și în cele mai dificile situații”, a subliniat el, informează Tass.

După izbucnirea conflictului din Ucraina, guvernul Ungariei și-a exprimat sprijinul pentru integritatea teritorială a acestei țări și a condamnat acțiunile Rusiei.

Cu toate acestea, a refuzat să aprovizioneze Kievul cu arme. Mai mult, Ungaria s-a pronunțat împotriva sancțiunilor Uniunii Europene împotriva Rusiei, argumentând că acestea nu vor ajuta la rezolvarea situației din Ucraina, ci doar vor dăuna economiei europene.

Această poziție a provocat o nemulțumire evidentă la Washington, la Bruxelles și în multe capitale ale UE.

author avatar
Tudor Borcea
323 afisari

8 COMENTARII

  1. Care dreaqu o mai fi și partea aia „maghiară”? Să nu uităm, totuși, de parșivenia, de oportunismul acestui mic popor nomad.

  2. Cel mai puternic conducător al Imperiului Hun a fost Attila (434–453), care avea ulterior să devină o figură centrală a mitologiei maghiare….zice WiKi…
    Cam scurta istorie din anii 400 incoace, in Europa.

  3. Ungurii sunt cu Italia….vedeti cumva italienii sa bata tobele razboiului cu Rusia siChina??? La un moment dat cineva trebuie sa inteleaga ca nu poti sa minti la infinit…Razboiul este o afacere pentru Rotschild-bancherii petrolului,dar ungurii nu au petrol deci nu sunt parte la afacerea cu razboiul petrolului.Ce e asa de greu de priceput???E Rotschild-Rockefeller Anglia versus tarile BRICS.Mai exista si tari neutre,iar ungurii au ales partea neutra.Noi ne ducem ca prostii cu capul inainte la razboi pentru mafiotii si pedofilii de dupa 1990….Slavaaaaa….Fix Autodistrugere…asta inseamna

  4. Societatea financiară specializată în toate domeniile de împrumut.
    Vă punem la dispoziție oferte adaptate la toate nevoile dumneavoastră de finanțare cu un credit personal și investim în proiectele dumneavoastră majore.
    Aceasta este rezervată companiilor și persoanelor serioase care caută un împrumut pentru a-și finanța proiectele.
    Oferim împrumuturi persoanelor fizice: credite de consum, credite pentru locuințe, achiziții de credite, achiziții de datorii pentru a consolida toate datoriile într-un singur împrumut, împrumuturi școlare pentru studenți, împrumuturi auto.
    Vă însoțim în finanțarea proiectelor dumneavoastră, cum ar fi construcția casei, a birourilor, a afacerii dumneavoastră sau a unui proiect care necesită finanțare externă.
    Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații despre oferta de a fi mulțumit: Email: poulaintherese4@gmail.com

  5. Si care e istoa i ta stimabile ,ca si in mongolia ai fost acum cativa ani in urma sa ti vizitezi stramosii??!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger