AcasăȘTIRI EXTERNEViktor Orban sare în ajutorul prietenului Putin: spune "Stop!" sancţiunilor impuse Rusiei

Viktor Orban sare în ajutorul prietenului Putin: spune „Stop!” sancţiunilor impuse Rusiei

Viktor Orban

Viktor Orban apreciază că Uniunea Europeană ar trebui să pună capăt sancţiunilor împotriva Rusiei pentru a stopa inflaţia, dar pentru aceasta este nevoie de o persoană „cu bicepși puternici”.

Premierul maghiar consideră că politica de sancţiuni aplicată Rusiei este greșită și crede că „cineva de la Bruxelles ar trebui să spună în sfârşit: “oameni buni, am dat-o în bară”, să ne oprim, pentru că vom ajunge foarte rău”.

Cum s-ar înjumătăţi inflaţia

Inflaţia s-ar înjumătăţi fără sancţiunile împotriva Rusiei ca represalii pentru invazia în Ucraina, este de părere liderul de la Budapesta.

Din cauza sancţiunilor eronate ale UE, trebuie să plătim suprataxe pentru energie, dar când preţul energiei importate a crescut de la 7 miliarde de euro la 17 miliarde de euro, guvernul a propus să ne unim forţele şi să creăm un fond de protecţie a cheltuielilor generale”, a insistat Orban.

El afirmă că Bruxelles-ul are o viziune despre viitor care este diferită de cea a maghiarilor și că urmăresc în realitate schimbarea regimului.

Vrea să schimbe UE

Ungaria este în prima linie a curajului, dar puterea noastră nu este suficientă pentru a schimba atitudinea UE. Suntem singurii care încearcă să oprească aceste procese, așa că în perioada următoare, din lipsă de curaj și forță, această nenorocire va continua în Europa”, a mai spus el, apreciind că, „pentru a face acest lucru, trebuie să fii german sau francez”.

Liderul de la Budapesta a mai spus că excluderea a circa 20 de universităţi ungare din programul european de burse Erasmus+ este o răzbunare a Bruxellesului care vrea un alt guvern la Budapesta.

Cine are copii se întreabă: ce fel de oameni sunt aceştia, care se răzbună pe copii, care se răzbună pe tineri?”, s-a întrebat retoric Orban.

author avatar
Andrei Ștefan
449 afisari

4 COMENTARII

  1. Taci din gura ungure..mukles ca-ti trimite URS-SULLA un COVID model 2023…si belesti belengherul

  2. Care altul decat redusul cu doua nume mici putea sa comenteze? Boanghina are dreptate, doar ca trebuie sa fii prea cretinoid ca sa nu realizezi.

  3. O fi Orban păcătos, mai ales din punctul unora de vedere, dar mare adevăr grăiește. Apărăm naziștii, ca pe cei mai mari democrați, naziști care oprima minoritățile conlocuitoare, inclusiv romanii, dar si unguri, nemaivorbind de cele 10 milioane de ruşi. Apoi numai naziștii au ars cărţi in piețele publice, au distrus opere de arta fiind ale unui dușman nedovedit, au internat in lagăre opozanții politici, au desființat partidele politice, au instaurat o cenzura totala asupra mass-media, etc. Este vreo situație , din cele de mai sus, care sa nu fie prezenta si in Ucraina. Din păcate nu, dar toți o ținem langa, precum sfetnicii din hainele Împăratului, precum ca Împăratul, adică alde Zelenski si gașca lui sunt nemaipomeniți, superbi, unici, etc., când de fapt sunt la nivelul celor mai negre forte care au existat in aceasta lume, naziștii. Nu vrem sa vedem realitatea si asta ne va costa enorm

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger