AcasăȘTIRI EXTERNEViktor Orban i-a rămas fidel lui Putin şi la summitul NATO. I-a...

Viktor Orban i-a rămas fidel lui Putin şi la summitul NATO. I-a anunţat pe liderii Alianţei că nu-i susţine

Viktor Orban, "copilul" teribil al Uniunii Europene. Se ceartă din nou Bruxelles-ul!

Ungaria a ieşit din nou în evidenţă în UE și NATO din cauza apropierii de liderul de la Kremlin. Viktor Orban a anunțat că nu va susține nicio măsură care să implice NATO în războiul din Ucraina.

Motivul invocat de Orban: este vorba despre un conflict exclusiv între Rusia şi Ucraina.

Ungaria vrea ca NATO să rămână defensivă

‘Nu vom susţine nicio propunere care ar putea atrage NATO sau Ungaria în acest conflict, pentru că este un război ruso-ucrainean, iar NATO este o alianţă defensivă”, a spus Orban, potrivit şefului său de presă, Bertalan Hevesi.

”În locul unei escaladări a războiului, Ungaria sprijină eforturile în favoarea păcii’‘, a declarat marţi seară şeful guvernului de la Budapesta după cina oferită de regii Spaniei şefilor de stat şi de guvern care participă la reuniune.

Răspunsul la invazia rusă în Ucraina este una dintre principalele teme pe care le vor aborda ţările membre ale alianţei la summitul de la Madrid.

author avatar
Andrei Ștefan
857 afisari

14 COMENTARII

    • Are dreptate ? Astea sunt interesele poporului ungar sau interesele gastii aflata la putere ? Orban a ajuns calul troian al NATO si UE , o cauta cu lumanarea si va primi , la momentul oportun , cu varf si indesat rasplata , s-au saturat toti de jocul murdar al acestuia .

  1. Jo-napot Orban…pune ungurii pe cai si invadeaza Rusia,China,India,ca si voi sunteti rude cu ei.Doar ca ai nevoie de vreo 2-3 miliarde de soldati.Curaj sogore,fii patriot lupta pentru Soros si curvele lui.

  2. Le a spus ceea ce e scris in doctrina lor nu a inventat nimic , iar pacea nu le mai sta bine?

  3. Orban e un adevarat sef de stat. Felicitari Ungariei si poporului maghiar pentru ca au stiut ce sa aleaga. Restul sunt marionetele si lingaii Americii! Suntem atat de inapoiati ca nici de la vecini vazind ce fac, nu se prinde nimic de noi. Sunt roman. Decat cu guvernarile si paparudele care ne-au furat ani din viata si viitor timp de 30 de ani mai bine am trece la unguri cu totii.

  4. am vazut comentarii aici care fac bancuri despre unguri. adevarul este ca sunt mai mandri,independenti si cu un presedinte mult mai ascutit si curajos decat ce pot spera oamenii in romania in o suta de ani. daca era un maraton,eram 2 kilometri in spatele liderului la linia de finish.

    • Da domnule, dar să rămână Orban șef, nu Johhanis. Johhanis ne va amenda și dacă paștem buruienile de pe marginea șanțului.

  5. Unora de pe aici nu le plac conducatorii cu sange in instalatie dedicatii tarii lor ,le place doar paiata din Deal cu care se identifica.Contracost desigur.

  6. Nu va mai lamentati Orban e doar un tampon politic. El joaca aceiasi carte doar ca o tine invers…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger