AcasăȘTIRI EXTERNEViktor Orban critică dur sprijinul european pentru Ucraina: „Cine ajută Ucraina, cine...

Viktor Orban critică dur sprijinul european pentru Ucraina: „Cine ajută Ucraina, cine transportă arme și cine antrenează soldați este în război cu Rusia”

Viktor OrbanViktor Orban critică dur sprijinul european pentru Ucraina: „Cine ajută Ucraina, cine transportă arme și cine antrenează soldați este în război cu Rusia”

Vikor Orban șochează Occidentul cu un nou discurs pro-Putin. Premierul maghiar consideră că toate țările care au acordat ajutor uneia dintre părțile implicate în conflict fac parte, aproape integral, din acest război.

Viktor Orban a menționat statele membre Uniunii Europene care au acordat sprijin financiar și militar semnificativ, astfel că Rusia a fost victima unei alianțe puternice unită împotriva ei. Acesta a oferit exemplul țării sale, care a reușit să rămână neimplicată în acest conflict periculos.

Avertismentul lui Viktor Orban pentru aliații Ucrainei

„O mare parte din Europa este deja implicată în acest război. S-au lăsat atrași în război. Cei care transportă arme sunt parte din război. Cel puțin până la glezne. Cei care antrenează soldații uneia dintre părți sunt băgați în asta până la genunchi.

Aceia care nu doar antrenează soldați, dar oferă ajutor operațional… Cei care antrenează trupe sunt legați de acest război. Dacă pentru un an întreg una dintre tabere este finanțată… Nu doar cheltuielile militare, dar și cele guvernamentale. Așa cum face Uniunea Europeană cu 18 miliarde de euro”, a transmis Viktor Orban.

Ce spune despre finalul războiului din Ucraina

Premierul a avertizat că, în acest ritm, dacă nu aleg să se potolească în a mai oferi ajutor, vor ajunge să fie implicați și mai mult, împiedicând astfel încheierea unui armistițiu între Ucraina și Rusia.

„Asta înseamnă că ești în război până la brâu. Sper din suflet că Europa să nu se bage în treaba asta până la gât. Ungaria a reușit să stea deoparte complet de toate astea. Și am reușit să facem asta în ciuda presiunii internaționale.

Punctul nostru de vedere este că un armistițiu trebuie semnat imediat. Trebuie să avem de îndată negocieri de pace și trebuie să găsim pacea”, a adăugat Orban.

author avatar
Andreea Vlad
434 afisari

7 COMENTARII

  1. Adica bancherii Rotschild sunt in razboi cu BRICS…cu Rusia,China,India,etcetera
    Si mai nou arabii cu petrolul s-au dat tot cu BRICS….deci dolarul si cu lira engleza se duc dracului…si nici euro nu mai face multi purici
    Slavaaaaaaa…..hai platiti prostilor facturi de 5ori mai scumpe la toate….caRotschild nu vrea sa-si plateasca escrocheriile
    Ungurul nu e prost deloc stie foarte bine ce probleme a avut cu BelzebutSoros si nu-i mai trebuie

  2. Iar austriecii sunt cele mai mari curve si tradatori….din istoria omenirii

  3. Pe Orban poti sa-l acuzi de orice, dar de prostie sau de lipsa de empatie pentru poporul sau, nu poti. Are dreptate, numai cei care nu vor sa vada (ex. Antenele), sa inteleaga, sant de alta parere. Ai nostri, ca aia, direct cu oistea in gard. Cine plateste ??? Poporul roman. Cine-i poporul roman pentru ei ???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger